pondělí 8. července 2019

HOROSKOP: Rak 22.6. - 22. 7.

RAK


OBECNÁ CHARAKTERISTIKA

ŽENA

Její nálady se podobají starým němým filmům, kde se prolíná hysterický humor s krvákem a celý příběh doprovází živá hra na piano. Někdy je melodie svižná a veselá, potom se stává melancholická a smutná. Hudba je rozmanitá, aby se hodila k daným situacím, nikdy není monotónní.
Je trochu bláznivá, trochu smutná a má ohromnou představivost. Také ví, jak uspořit nějaký ten peníz.

 Vaše úspory ji asi budou neobyčejně zajímat a peníze se stanou oblíbeným tématem konverzace. Pokud žádné nemáte, nebude na vás shlížet s pohrdáním, pokud jste typ muže, který se je snaží získat. Pomůže vám je vydělat a ušetřit, ale když dojde na jejich zbytečné vyhazování, jste v tom sám. 
Když této dívce věnujete velmi nákladný dárek a ona řekne: „Neměls to dělat,“ myslí to úplně vážně.

Měl byste vědět, že když se do vás zamiluje žena ve znamení Raka, může vám to dát najevo dvěma různými způsoby. Při tom prvním je jemná a ženská, stydlivá, skromná a příjemně se chvěje. Při tom druhém je však poněkud otravná. Použije každý možný trik, aby vám byla co nejblíž. 

SLAVNÉ ŽENY

Světlana Nálepková, herečka
Tereza Pergnerová, moderátor 
Taťána Vilhelmová, herečka
Helena Vondráčková, zpěvačka
Helena Třeštíková, dokumentaristka

OBECNÁ CHARAKTERISTIKA

MUŽ

Neočekávejte od tohoto muže, že vám při prvním setkání odhalí duši. Raci se nikdy nesvěřují neznámým lidem a o některých věcech nevědí ani jejich nejlepší přátelé. Poznat dobře Raka vyžaduje hodně času i trpělivosti. 

Dovede být tak uhlazený, galantní a ohleduplný, že málem čekáte, že vás vyzve k tanci z dob pionýrů na Divokém západě. Není pochyb o tom, že je romantický snílek, přesto však je tak rozumný a praktický, že mu nepřátelé asi za zády přezdívají „suchar“. Co si s takovým mužem počnete?Pokuste se mu porozumět. 

 Je skoro jisté, že se často vynoří v jeho řeči poznámkami typu:„Miláčku, musím zrušit naši dnešní návštěvu divadla. Vezu maminku na pár dní na venkov.“ Mírně řečeno, muž Rak se může dost rozpakovat sesadit matku z trůnu a korunovat vás na svou novou královnu.

Když ho budete obletovat, pravidelně krmit, ošetřovat v nemoci a večer ho budete něžně ukládat do postele, může z něj být velmi roztomilý Rak. Tito muži to nikdy nepřiznají, ale zbožňují, když o ně ženy pečují.

SLAVNÍ MUŽI

Michal David, zpěvák
Karel Gott, zpěvák
Jiří Macháček, herec 
Ivan Trojan, herec
Jan Hřebejk, režisér 

CO ČEKÁ RAKY V ROCE 2019?

V oblasti vztahů i práce vám budou celoročně přicházet nabídky, mezi kterými se musíte rozhodovat. V oblasti vztahů jich bude mnoho o sexu, ale vy už víte přesně, co chcete, a tak se umíte rozhodnout správně.

Překážky vám přinese především vaše žárlivost, bude lepší, pokud ji odložíte a nebudete jí věnovat pozornost. Dovede vás totiž ke zbytečnému rozhodování a prodlužování vašeho osamocení.

Sex a vztahy

Společensky se dostanete do výhodné pozice. Budete mít dobré předpoklady pro to, uplatnit se jako tahoun skupiny a dozvídat se tajemství druhých.

Děti a rodina

Mezi svými příbuznými ztratíte post hlavy rodiny či autority, což má sice nevýhody, ale také výhody. Především děti ve vás nyní mohou najít kamaráda.

Práce a peníze

Nápady, s nimiž jste v minulosti nemohli prorazit, konečně najdou úrodnou půdu. Originální myšlení vám přinese obdiv ze strany kolegů i nadřízených.
MŮJ RAK:
Manžel :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.