úterý 22. března 2016

Rimmel: řasenka, rtěnka, lesk na rty a BB cream

Zjistila jsem, že mám doma vcelku dost produktů od Rimmelu. Hrozně dlouho jsem nepsala žádnou kosmetickou recenzi, takže jsem se rozhodla zhodnotit právě tyto věci.

Podotýkám, že tento článek NENÍ sponzorovaný, nemám žádnou spolupráci se značkou Rimmel.

ŘASENKA WAKE ME UP
www.parfums.cz




Mám odstín 003 extreme black. Určitě ji všichni znáte, proslavila se svou okurkovou vůní. Řasy má prodlužovat a dodávat objem. 
Já se s s ní prostě nenaučila pracovat. Mám řasy krátké a rovné, takže tento obří kartáček jsem nedokázala použít tak, aby mi zachytil všechny řasy. Na mnoha blozích si ho holky chválí, ale 
já preferuji jiný tvar kartáčku. A to, že hezky voní po okurkách je sice fajn, ale to pro mě, u řasenky, není podstatné.
Cena: 129.- na parfums.cz

Hodnocení: 


RTĚNKA LASTING FINISH



Je výborná. Voní klasicky rtěnkově, docela dlouho vydrží a pigmentace je super. Tahle řada má 15 odstínů, takže si může vybrat opravdu každá. Můj odstím Amethyst shimmer 084 je tmavě fialová s kapkou vínové. A za tu cenu....
Cena: 67.- na PARFUMS.CZ 

Hodnocení: 


LESK NA RTY OH MY GLOSS





Tento lesk jsem vyhrála, už ani nevím kde. Tento odstín - Glossaholic 150 - bych si sama nevybrala. Lesk krásně voní, dobře se nanáší, má výborný aplikátor. Výdrž je průměrná. Klidně bych si ho pořídila znovu, jen v jiném odstínu.
Cena: 96.- na PARFUMS.CZ

Hodnocení: 


LAK NA RTY APOCALIPS




Tohle je opravdu šlápnutí vedle. Vůbec nedrží na rtech, navíc smrdí a má hroznou pachuť. Mám odstín 701 Stargazer, což je něco mezi rose gold a mědí. Opět jsem ho dostala, protože takový odstín opravdu není hezký. Takže nejspíš poletí do koše.
Cena: 92.- na PARFUMS.CZ

Hodnocení:


BB CREAM





Tohle je můj objev roku. Když jedna firma zrušila make up, který jsem používala, musela jsem najít něco jiného. Bloumala jsem po drogerkách a nešťastně zkoušela jeden make up po druhém. Žádný odstín se mi nelíbil, když líbil, nelíbila se mi cena atd. A pak mi zrak spočinul na BB creme matte, odstím light od Rimmelu. Byl v akci za 89.-. Zkusila jsem a byla to láska na první rozetření. Je tekutější, ale štětcem se krásně zapracuje. Doufám, že mi ho nepřestanou vyrábět.
Cena: 121.- na PARFUMS.CZ

Hodnocení: 


Tak to by bylo všechno. Napište mi, co vy a Rimmel? 








19 komentářů:

  1. S Rimmel som skončila podobne, nejako mi nesedela tá špirála aj keď si ju mnoho žien chváli..
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem fotky, kde byly řasy jako od mrkací panenky, udělané touhle řasenkou....možná to je rukama :-)

      Vymazat
  2. Mě ta řasenka moc nevoněla a proto jsem ji ani nekoupila, ale rtěnka má moc pěkný odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejdřív ani nevěděla, že nějak voní. Až jsem na blogách četla- Ó už máte tu okurkovou řasenku? Ách ta tak voní....tak jsem zjistila, že ji mám doma :-)

      Vymazat
  3. rimmel mám celkem ráda, nejvíc mi vyhovuje co se makeupu a bbcreamu týká:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka je opravdu moc hezká a plusem je i cena. Až "dorazím" rtěnku, co tu mám, tak se po ní možná kouknu (já mám rtěnky tak malou spotřebu, že mám vždycky jen jednu a teprve po skoro dopotřebování kupuju další; tu poslední už mám tak dlouho, že ani nevím, co je to za značku a kde jsem ji koupila...)

    OdpovědětVymazat
  5. Rimměl je moje nejoblíbenější kosmetická značka :) Naposled dneska jsem si od této značky koupila rtěnku a lak na nehty :D Takže je až s podivem, že z tvých produktů mám vyzkoušený jen BB cream, který mi ale vůbec nevyhovoval právě kvůli jeho tekutosti a rtěnku, kterou mám sicev jiném odstínu, ale je skvělá :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Okurkovou řasenku jsem si chtěla také pořídit, protože prostě miluji okurky, ale potom jsem četla hodně negativních recenzí, což mě docela dost odradilo a nakonec jsem ráda, že jsem do ní nešla.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tu řasenku naprosto miluju!! :) Četla jsem na ni hodně kritiky, ale i tak jsem se ji rozhodla vyzkoušet a jsem spokojená.
    Jinak moc ráda bych Tě pozvala na Můj blog ,za komentáře jsem moc ráda.
    S láskou Rose :*

    OdpovědětVymazat
  8. Mne tato riasenka uplne sadla :)

    Pozyvam na mega GIVEAWAY o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
  9. Na řasenku Wake mi up jsem se v drogerii dívala několikrát. Taky mě dost zaujalo, že ji ve svých videích používají čím dál tím víc i yotuberky.
    Já mám ale také krátké řasy, které nejsou moc vidět, takže taky to je takový menší problém. Děkuji ale za prima obchod, protože řasenku jsem v krámě viděla za 300 Kč a tady nestojí ani 200 korun. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se s ní naučíš pracovat, je nejspíš dobrá, ale já se to nenaučila :-)

      Vymazat
  10. Znařku Rimmel mám ráda, především co se týče makeupů, můj top je Match Perfection :) Jinak od něj mám několik rtěnek a aktuálně jsem si hodně oblíbila bázi pod makeup Fix & Perfect a samozřejmě jejich slavný pudr Stay Matte :) Z tvých produktů mám zkušenost pouze s leskem, který mám v takovém červeném odstínu :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Já miluju RL! Jedna z nejlepších kosmetik. Ale je jasné, že ne každý produkt sedne každému. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.