čtvrtek 10. března 2016

Spotřebováno: ÚNOR 2016 BEAUTY

Tak a máme tady beauty spotřebováno za únor. Jak už jsem psala minule, rozdělila jsem Spotřebováno za tento měsíc do dvou sekcí, protože na jeden článek by toho bylo moc.

Jdeme na to.

Všechno pěkně pohromadě


GLISS KUR a WELLAFLEX


Gliss Kur - šampón pro vlasy se sklonem k třepení. Já tento sklon nemám, a přesto jsem si ho pořídila, protože jeho vůně je nádherná. Vyhovoval mi moc a určitě pořídím znovu, až vyčerpám zásobu ostatních.
Cena . 79.-

Wellaflex - lak na vlasy. Je to vcelku moje stálice. Voní, vlasy dobře fixuje, ale.....po určité době se, u každého balení, stane to, že začne divně rozprašovat. Jakoby se dírka na rozprašování ucpala, lak začne nerozprašovat, ale téct po prstech! To mě neskutečně s....! Musím ho umýt pod teplou vodou a pak si, milostpán, rozmyslí, jestli bude opět rozprašovat nebo začne dělat úplně nic!
Cena: 79.- +/-

ORIFLAME a MAYBELLINE


Oriflame - Giordani gold make up. Odstín light ivory. Je malinko do žluta, krytí střední až nízké, hutnější konzistence.Takže pro mě, dámu v letech, už nic moc. 
Cena: cca 200.- kupovala jsem ho opravdu dávno.

Oriflame

Maybellien - hydratační make up pro dokonalé sjednocení pleti, odstín opal rose. Je řídký a skoro vůbec nekryje. Navíc jsem asi zvolila špatný odstín, na mě je moc světlý.
Cena: jak kde, od 115.- až 149.-

Maybelline

THE BODY SHOP a ORIFLAME



Oriflame řasenka Very me - ze začátku byla neskutečně mokrá, což mi nevyhovuje. Pak byla jakž takž, ale nic moc mi s řasami neudělala. Prostě mě nevyhovuje. Kartáček vypadá docela dobře, ale je umělý a tvrdý.
Cena: 149.-

The body shop řasenka - das is katastrofe. Ani nevím kde jsem ji vzala. Na řasách dělá neskutečné žmolky, slepí je tak, že je můžete použít jako zbraň. Je to strašně nepříjemné. A dostat ji pak dolů...tak to je nadlidský výkon. Žádný odličovač si s ní neporadil tak, abych se ráno neprobudila a nebyla jako kominík. Prostě nikdy více.
Cena: nevím a ani vědět nechci....a vy taky ne:-)

BALEA masky 



Balea čistící pleťová maska s bílým jílem a zinkem - mám masky od Balei moc ráda. Tahle je bílá, nezasychající, neparfémovaná. Po umytí je pleť matnější, zklidněná. Pro mastnější pleť výborná. Dcera ji má moc ráda, já potřebuji něco výživnějšího.
Cena: 20.-

Balea slupovací maska s meruňkami  - o té jsem psala TADY

DULCIA



Dulcia oční krém s kofeinem - na tento produkt jsem napsala samostatný článek - TADY
Cena: 225.-

VICHY, SEBEMED, CIEN


Vichy- vzoreček hydratačního krému. Bože, ta vůně, to je něco tak krásného. Navíc pleť po nanesení úplně rozkvete. Kdyby jen tyhle značkové serepetičky nebyly tak drahé.... 

Sebemed - vzoreček baby lotion -tohle mi opravdu nevonělo. Připomínalo mi to dětské kakance :-( Takže jsem to vypatlala na nohy a dětem bych pořídila něco, co je nejen dobré složením, ale i trochu voní.

Cien - odličovací tamponky- jsou to ty maxi a já už nechci jiné. Jakmile si zvyknete na tyhle oválné, budou vám připadat ty obyčejné, malé, kulaté jako pro panenky.
Cena: 30.-

AVON - PLANET SPA




Avon - krém na oční okolí s výtažkem z černého kaviáru.
Upřímně netuším jestli něco dělal, používala jsem ho asi před rokem a žádné změny jsem nezaznamenala. Konzistence je gelová, dobře se roztírá, neštípe. Vyhazuji nedopotřebovaný, protože je projitý.
Cena: cca 100.-

AVON CARE 


Avon - čistící pleťový krém 3v1 s aloe vera a zázvorem. Docela dobrý, ale já výrobky několik v jednom nemusím. Tohle chtěla vyzkoušet dcera. Teď jsme přešly na micelárky, takže tyto produkty ustoupily do pozadí. 
Cena: 89.-

DOMESTOS a COLGATE


Domestox attax -proč sem dávám produkt na wc? Aby jste si ho nikdy nekoupili! Jsou to proužky, které nalepíte na bok wc a při splachování voní. Ano, 2 dny voněl, pak nic moc. To ale není hlavní důvod proč ho nekupovat. Asi po týdnu začal divně gelovatět, ale na bocích wc seděl dokonale. Čekala bych, že se bude pomalu, ale jistě rozpouštět do úplného vymizení. Nestalo se. Chtěla jsem ho dát pryč, vzala jsem papír a tento gelovitý amaroun se rozmatlal po celé míse ! Fuj tajbl, bylo to jak živé. 
Cena: ?

Colgate - bělící zubní pasta - někde na blogu jsem četla, že opravdu funguje. Když jsem ji pak kdesi viděla za 80 kaček duopack, řekla jsem si, že ji vyzkouším. A s upřímným srdcem můžu říct, že nefunguje ani trochu. Takže tak...
Cena: 80.-/ 2ks

Tak jak se vám moje Spotřebované produkty líbí? Používáte něco z toho i vy? 


13 komentářů:

  1. Od avonu mám ráda jejich čistící pěnu, mě moc vyhovuje. Moc pěkný článek. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Maybelline makeup miluji :) Mě zase fakt dobře kryje, takže ja jsem s ním spokojená :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Affinitone makeup je jedná veľká katastrofa. Nekryje, zlieza z pleti, brrr... Ďakujem ale za tip na Balea masku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujal mě ten oční krém, vypadá dobře :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujaly mne odličovací tampony - kouknu po nich, až budu mít cestu přes Lidl (jsou z Lidlu, že?)
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujal mě oční krém, zatím mám ale od 100% pure, ten je taky suprový, mohu jen doporučit.

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ten Gliss Kur jsem dostala k Vánocům, ale vůbec mi nesednul. Vlasy to rozhodně nezkvalitní a ještě se mi po něm udělaly lupy.
    www.andie-chambers.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.