pondělí 7. března 2016

Spotřebováno: Únor 2016 FOOD

Tento měsíc se mi toho nastřádalo poněkud více. Proto jsem se rozhodla rozdělit Spotřebováno do dvou článků, JÍDLO a KOSMETIKA :-)

Přitom tak krátký měsíc, řeklo by se :-)

VŠECHNO DOHROMADY


Těstoviny BARILLA a rýžová kaše NOMINAL


Barilla - že může být opravdu velký rozdíl v těstovinách, jsem se přesvědčila, když jsem koupila tyhle. Psát, v čem jsou jiné, je zbytečné. To chce zkusit. Fakt je, že jsou o dost dražší než ostatní...tedy, tady v ČR. Já je koupila v Německu, kde na ně zrovna byla akce. Jedno balení vyšlo na...
 Cena: 20.-Kč! 

Nominal - cereálni kaše Nomina rýžová. Je instantní, takže snadno přípravitelná. Přidáte jen teplou vodu nebo mléko, promícháte, necháte 2-3 minuty stát a pak přidáte na co jen máte chuť. Opravdu můžu doporučit. Nominal má mnohem víc typů a chutí kaší. Já ji koupila ve zdravé výživě.
Cena: 36,50.-

GREŠÍK Valdemar - Ochutnávka koření



Tuhle krabičku jsem měla v Brandnooz boxu. Jak vidíte, bylo tam 6 druhů koření a všechny byly výborné. Mám ráda tyhle ochutnávkové krabičky, kdy máte možnost zjistit, které koření vám vyhovuje a až pak si koupit celé, velké balení. 
Cena: 45.-

Dr.OETKER - Květiny






Tohle sem dávám jen jako tip pro ty, které jsou jako já. Zdobení prostě není zrovna mojí předností :-) Proto jsem vděčná za tyhle vychytávky. Podívejte jak krásně,
a přitom bez práce, mohou vypadat např. muffinky :-)
 Cena: 9,90.- ale ve výprodeji, jinak stojí kolem 30.-

SONDEY - čokoládové a oříškové cookies
CHOCOME - ručně vyrobená hořká čokoláda
FLAP JACK -kakao a mandle
PALEO - kokos


Sondey - z Lidlu a prostě vynikající. Velké kousky čokolády a kousky lískáčů...mňam. Můj tip, když se vám nechce péct a čekáte návštěvu :-)
Cena: 35.-+/-

ChocoMe - dostala jsem ji od dcery na narozeniny. Byla plná lyofilizovaného rybízu, drcených kávových zrnek a byla prostě výborná. Fotku jsem dávala na svůj instagram - TADY. Myslím, že ji kupovala v obchůdku s dárkovými kravinkami, které jsou v každém městě.
Cena: nevím :-)

Flap jack - z My Food, unboxing toho co jsem tam koupila je TADY. Je to svačinka, která vás zasytí minimálně na dvě hodiny. Fakt, přísahám. Ideální dětem do školy.
Cena: 27.-

Paleo - taky z My Food. Hnus fialovo zelený...přečtěte si TADY. Fuj.
Cena: 33.-!

SANTA FE - tortilla chips



Tortilla chips - Sháníte po všech čertech opravdu dobré tortilly? Zajděte do Penny a tam, za pár kaček, ochutnejte tyhle. Sýrové, jemně slané, křupavé....prostě dost dobré.
Cena: 18.- 

WASA - sandwich
ALBERT- bio pomazánka
ENGLISH TEA SHOP - čaj


Tohle jsou mé typy na opravdové dobroty.

Wasa - sýr, rajčata a bazalka. Naprosto luxusní záležitost, kterou jsem objevila díky Brandnooz boxu. Dva křehké krekříky ( nebo jak bych to nazvala) promazané výbornou pomazánkou. Proč jsem tohle neznala, když děti chodily do školy? Tolik času bych si ušetřila se svačinami :-)
Cena: 25.-

Albert - Veggie zeleninová bio pomazánka. Dcera se snaží stravovat zdravěji než my :-) Tak zkoušíme různé zeleninové pomazánky z obchodů a tahle je rozhodně jedna z nej.....Výborná tak, že jí ani manžel neopovrhoval :-)
Cena: 20.- +/-

English tea shop - lemongrass poppermint tropical punch - jedním slovem lahoda. Už jsem pár čajů od této firmy měla , viz minulá Spotřebováno, ale tento vede daleko daleko před ostatními. Ano, jeho cena je vyšší, ale stojí za to.
Cena: 59.- někde až 79.-

To je z food sekce všechno. Znáte tyto produkty? Co máte rádi vy? Napište mi.
A nezapomeňte, že za pár dnů tady bude beauty pokračování....


9 komentářů:

  1. Míšo, kolik porcí je v té kaši? Jsou tam samostatné pytlíky nebo je to klasická "sypačka"? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, je to sypačka. Mají mnoho druhů, já je budu postupně zkoušet.

      Vymazat
  2. to je super napad na článek ! :-) chválim tešim se na dalši

    určitě mrkni ke mě na blog o modelingu http://bephmodel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ozdobné květiny jsou parádní :) a po tortilla chipsech se budu muset podívat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Články o jídle jsou moje nejoblíbenější :-)
    Tentokrát z toho, co jsi spotřebovala ty, nemám vyzkoušeno skoro nic. Výjimka je čaj ETS - a přiznám se, že ten mi nijak moc nechutnal. Ale to je tím, že já jsem na černé a zelené, takže ovocno-bylinná kombinace u mne moc šanci nemá (koupila jsem si v čajové prodejně taky jen jedn sáček - kvůli přebalu do sbírky). Jinak velký výběr ETS čajů teď měli v Delmartu za těch 59 Kč.
    Chystám se koupit si albertí vegepomazánku, tak mne pozitivní hodnocení potěšilo. A asi se kouknu po té Wase, když ji chválíš, a možná vyzkouším i nějakou Nominu
    Já jsem taky teď přidávala na blog článek o tom, co jsem ochutnala, tak se můžeš podívat, jestli tě něco nezaujme...
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentæř, jdu se mrknout na tvůj článek.

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.