úterý 27. prosince 2016

BRANDNOOZ BOX: Sváteční

Tak dlouho jsem váhala zda ho objednat či ne, až bylo pozdě. Nicméně jsem se jala kát a hodní lidé v BB mi jeden našli a poslali. Děkuji :-)

BRANDNOOZ: SVÁTEČNÍ


Bohužel v boxu nebyla kartička s popisem produktů. Ale protože jsou tam věci, které byly v předchozích boxech, můžete si ceny dohledat.

PEPSI


Jsem ráda, že už lidé přichází na to, že 0% cukru neznamená 0% sladidla, které je horší než cukr. Tato Pepsi je klasická, s cukrem. Já tyto bublinkové věci nemám ráda a colové nápoje taky ne. Ale manžel si jednou za čas dá Pepsi rád.

PENAM


NAŠE ZLATKA je mouka na pečení. Moc se mi líbí obaly od těchto mouk. Když se mrknete na box sem uvidíte, že i na jiných typech jsou výstižné obrázky. Rozdíl mezi touhle moukou a jinou nevidím, peče se z ní dobře.

KYSANÉ ZELÍ


Když jsem zelí našla v boxu, musela jsem se smát, protože jsem ten den byla nakoupit posledních pár potravin a jako první na seznamu jsem velkým písmem měla právě kysané zelí :-) A pak to vytáhnu z boxu. 

VITANA


Majonéza je v tomto období velmi potřebná. Ať mi nikdo netvrdí, že bramborový salát s jogurtem je dobrý. Není, jednoduše ne. Jsou jídla kam je nutné majonézu přidat, aspoň trochu. 

CUKROVINKY


Mentos Choco, Emco tyčinka a lízátko ChupaChups......poputují někam dál.

NOLI


Tolik sušených kvasnic jsem nikdy v zásobě neměla. Snad v každém boxu je jedno balení. Prosím, už stačí......Používám raději čerstvé droždí, mimochodem taky od fi Noli, ale je dobré mít sušené v zásobě.

BOHEMIA


Kdo čte můj blog ví, že chipsy mám ráda. Tato klasika na silvestrovském stole nesmí chybět.

ZÁTKOVY TĚSTOVINY 


Jsou vaječné a opravdu dobré. Zkuste tyto široké nudle třeba jako přílohu k masu, které upečete na zelenině. Výborné jídlo.

MILKA


Tuhle dobrotu si pamatuji moc dobře z minulého boxu. Moc mi chutnala, ale stačí ji opravdu jen jeden kus a jste přeslazení na celý den :-) Verzi, kdy ji ohřejete v mikrovlnce jsem nezkoušela. 

SCHWARTAU


Rybízová marmeláda je ideální ke slepování lineckého cukroví. Škoda, že mi box přišel až když jsem ho měla slepené meruňkovou. Ale to nevadí, tuhle dobrotu využiji třeba na linecký koláč.

A to je všechno. Box stál 220.- Kolik má být hodnota si nepamatuji. Jak se vám líbí?
Já jsem moc spokojená s marmeládou, těstovinami a moukou. Ostatní je průměr.

Napište mi, váš názor mě zajímá.

8 komentářů:

  1. Tak já nic z toho nejím a byla bych zklamaná :/

    OdpovědětVymazat
  2. Já tenhle box prošvihla, tak jsem byla zvědavá, oč jsem přišla. Většinu věcí bych využila, ale zas nijak strašně neželím toho, že ho nemám.
    Brala bych mouku, majonézu, oříškovou tyčinku, těstoviny, poradila bych si i s marmeládou (i když rybízovou si dělám vlastní), Pepsi a kysaným zelím. Dál by určitě putovalo Mentos, lízatko, Milka sensations (na mne je tak příšerně sladké, že jsem ochutnal z předchozího boxu jen jedno kolečko, zbytek dorazil manžel, ale i jemu to přislo dost sladké a to je teda co říci) a asi i brambůrky (ještě jsme nesnědli Strážnické, co byly v jednom z předchozích boxů). A droždí mám doma taky zásobu... (nedělám kynuté věci). Takže celkově asi průměr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nadšením jsem neskákala, ale upotřebí se skoro vše.

      Vymazat
  3. Mě se tyhle boxy docela líbí a kdybych bydlela v ČR, tak si ho asi taky kupuji. Jinak taky mám moc ráda chipsy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že je i jiná osoba, která svojí náklonnost k chipsům netají :-)

      Vymazat
  4. Moc pěkné produkty tam byly, já odolala a neobjednala si ho, ikdyž cena byla výhodná, no uvidíme, co přinese zelený boxík za prosinec
    Jinak jsem dnes odeslala výhru, tak snad brzy dorazí. _-))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.