neděle 25. prosince 2016

CELLU BLUE

Když mi přišla nabídka ke spolupráci od firmy nabízející kalíšek Cellu Blue, dlouho jsem neváhala. Byla jsem zvědavá jak může taková věc fungovat.




Jak vidíte, kalíšek přišel uložený v pytlíčku, což je výborné pro skladování. Samotný produkt je ze silikonu a vlastně úplně jednoduchý. I princip použití je naprosto jednoduchý. Což je ideální pro použití doma. Nic mě neodradí více než něco, co musím zapnout do elektřiny, nechat ohřát, být závislá na délce šňůry......rozumíte mi, že? Tohle vezmete a použijete. Jednoduché a rychlé.

Kalíšek je hypoalergenní. Pokud znáte baňkování, pak vězte, že Cellu Blue funguje na stejném principu, tzn. působí podtlakem. Tím rozbíjí tukové buňky a masíruje lymfatické cesty. Což je velmi důležité pro odstranění celulitidy a nejen ji.


Použití je velmi jednoduché. Místo, které chcete masírovat natřete něčím mastným, nejlépe olejem, doporučuji kokosový. Stiskněte klobouček a "přicucněte" na místo. Začněte jezdit zdola nahoru a pak zleva doprava. Intenzitu přisátí můžete korigovat tím, že ho zmáčknete více nebo méně. Masírování by nemělo bolet.

Skoro okamžitě se pokožka prokrví a zčervená. 
Masírujte každé místo cca 5 minut, nejlépe denně. Výsledky se dostaví po pravidelném používání po 2 - 3 týdnech, tak to praví na stránkách eshopu.



Pravidelnost a důslednost je opravdu důležitá. Přiznávám, že na začátku jsem to dost flákala. Pak jsem si řekla, že tudy cesta nevede a pokud chci napsat opravdu objektivní recenzi, musím být důsledná.

A šla jsem na to.


Upřímně musím přiznat, že jsem nic moc neočekávala. A taky se nic moc nestalo :-) Myslím tím, nic moc s mojí celulitidou. Nevím jestli je to tím, že už nemám dvacetiletou kůži a podkoží nebo jednoduše tím, že celulitida je potvora věrná :-)
Nicméně musím uznat, že pokožka na stehnech, je taková...pevnější.
A navíc jako zdravotní sestra vím, jak důležité jsou lymfatické cesty a jaké nepříjemnosti jsou spojené s tím, když lymfa stagnuje. I kdyby jen na masírování lymfatických cest je tento klobouček výborný.

Proto ho doporučuji. Já ho teď používám 2-3x týdně jako masáž lymfatických cest na stehnech, zadku i rukou. Proč ne?

Vkládám instruktážní video, kde nejlépe vidíte, jak klobouček používat.


A tady ho můžete koupit CELLUBLUE

Slyšeli jste o tomto produktu a jaký názor máte? 





5 komentářů:

  1. Také jsem ze spolupráce a zaslání kalíšku měla radost. .-)) Krásný Boží hod vánoční přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem tuto spolupráci odmítla, protože jsem věděla, že budu stejná, jako ty ze začátku a nebude se mi ho chtít pravidelně používat. Na masáž je to určitě skvělá věc. Navíc se mi líbí i balení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě je to skvělá věc, škoda, že jsem líná takové věci používat :D

    BLOND SITE.CZ

    OdpovědětVymazat
  4. Kalíšek vůbec neznám, ale asi by to nebylo nic pro mě, protože jak se musí dělat něco pravidelně, zaručeně to flákám.

    OdpovědětVymazat
  5. Bankování jsem zkoušela a musím říct, že mě to zas tolik nenadchlo, na https://nezestarni.cz/ jsem narazila na něčo mnohem lepšího a to živý kolagen. Ten je na omlazení taký skvělý a navíc tu proceduru zvládnu i doma.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.