čtvrtek 22. prosince 2016

RYOR

Ryor je jedna z mála značek, která se dala sehnat i v době dávno minulé :-) V době před rokem 1989. Jako malá jsem vídala stát krém této značky na stolku své maminky. Samozřejmě jsem k němu čichala a natírala jsem se s ním. A připada si dospělá a důležitá :-)
Kdo by to nezažil, děvčata, že?



Když se dceři zhoršila pleť díky pubertě, hledala  jsem na netu recenze na některý z výrobku určených na problematickou pleť. Zaujala mě ta, která chválila právě značku Ryor. Protože spolupracuji s eshoepem LEKARNA.cz, napsala jsem si o nekonkrétní výrobek značky Ryor a popsala dceřiny problémy.

Kdo má zájem o složení....

Poslali mi dva produkty. Pleťové tonikum a tyčinku na pupínky. 
Tonikum má na obalu levanduli, ale voní spíše mentolově a desinfekčně :-) 
Dcera ho používá zhruba druhý měsíc. Pleť se jí krásně zklidnila, akné má mnohem méně. Opravdu je vidět značné zlepšeni. Používá ji denně večer. Samozřejmně tonikum vysušuje pokožku, ale to je jeho primární úkol.
Rozhodně ho doporučujeme.
Cena: 94.- ( zde)


Druhým produktem této značky je tyčinka, respektive roll-on. Je určená k aplikavi přímo na pupínek.
O tomhle výrobku dcera mluví jako o zázraku. Po aplikaci na pupen ho vysuší, zklidní a ten se začíná hojit a zmenšovat. Dcera ho má v kabelce, nosí ho i do školy a aplikuje klidně několikrát za den. 
Výborná prvni pomoc pro nešťastné puberťačky :-)
Cena: 79.- (zde)






Mockrát děkujeme eshopu lekarna.cz za promptní snahu vyřešit náš problém.  

Zajímá mě, jestli máte taky takový nostalgický vztah k výrobkům, které znáte z dětství? 


6 komentářů:

  1. Dnes jsem jela přes Kyšice - továrna je krásná....a produkty mám moc ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda indulonu :) Poslední dobou jsem nadšená z nové řady, které obsahuje olivový krém, to je můj favorit, mažu si s tím vše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, jenře Indulona na mastnou pleť moc nepatří. Ale věřím, že jinak je super. Modrou jsem používala na syna, když byl malinký. Měl atopický eksém a tohle mu pomáhalo.

      Vymazat
  3. Míšo, Ryor je až porevoluční značka, paní Štěpánková tuhle firmu založila, až když začalo být možné podnikat. Taky jsem ji jeden čas používala a nemám špatné vzpomínky, jejich krémy mi vyhovovaly. Možná, že jsi mne inspirovala k tomu, že zas něco od nich po dlouhých letech vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  4. Na produkty které znám z dětství si vždy ráda zavzpomínám a v obchodech si je prohlížím a některé očuchávám :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.