Knedlíky milované, nenáviděné, zavrhované, doporučované...... Naše tradiční příloha, kterou na moc místech ve světě nenaleznete.
Jak lze z knedlíků tvořit? Proč revoluce?
Protože každé jídlo, včetně knedlíků, je zdravé pokud ho jíme v rozumné míře. Názor nejen můj.
Je to i názor mladého Bavora Michaela, který tuhle kuchařku napsal a rehabilitoval knedlíky :-)
Kuchařku mi poslali z e- shopu PRESCO, kde můžete koupit nejen tuhle krásku, ale i jiné poklady jako jsou notesy, diáře, kalendáře, školní potřeby, jiné kuchařky.... A všechno má naprosto nádherný design.
Není knedlík jako knedlík. Co takhle s gorgonzolou, mangoldem a hruškovým konfitem? Že to zní složitě?
Nenechte se mýlit, nejdelší doba je ta, po kterou knedlíky vaříte - 20 minut.
Sýrový knedlík pro labužníky |
Kdo tvrdí, že knedlíky musí být jen kulaté? Podívejte na tyhle krychličky. Nejsou krásné?
Nesmíme zapomenout na klasiku, kterou nepohrdne žádné dítě, málokterý muž a i ženy uždibují, když se nikdo nedívá :-)
A co takhle pralinky? Nejsou to vlastně taky malinké knedlíčky?
Mimochodem, nenajdete tam jediný nok :-)
Ještě jednou děkuji skupině PRESCO za možnost rozšířit si knedlíkové obzory a získat mnoho krásných receptů na netradiční recepty.
Kuchařku můžete koupit TADY.
Knedlíky od předkrmu přes polévku až po moučník ...? Docela zajímavé, ale asi bych si knížku spíš půjčila jen na prolistování a inspiraci ... Tolik knedlíků bych asi doma neuplatnila ;-).
OdpovědětVymazat