úterý 20. února 2018

Vařím podle Pauluse: Kuřecí prsa se Schwarzwaldskou šunkou

Když má člověk čas na plánovaní, je to super. A tak jsem se jednoho dne, kdy jsem vybírala starou dovolenou, nikam se nechystala a trochu se nudila, rozhodla, že vyzvu na souboj jednoho ze známých kuchařů.
Tváří v tvář bych se mu nepostavila, ale co takhle vybrat si jeden z jeho receptů a pustit se do něj?

Moje volba padla na pana Pauluse....






Takhle krásně je recept popsaný a nafocený v knize.

A teď já.
Postup je na fotkách výše, proto ho znovu nepíši. 

Všechno připraveno

Základ na hrachovou kaši

Přidán namočený hrách
Takto připravenou hrachovou kaši jsem měla poprvé. Je vynikající a nebojím se říct, že by byla výborná i s obyčejnou klobásou.

Kuřecí prsíčka jsou připravená

A už se opalují :-)

Připravená k dopečení v troubě

Čerstvě vytažená prsa z trouby

A tak to vypadá komplet připraveno ke spapání

Dobrou chuť

Chybí mi tu cuketa, kterou jsem zapomněla koupit. Samozřejmě moje fotky nejsou tak vystajlované jako v kuchařce, ale na chuti jídla to nic nemění :-)

Oběd byl výborný. Jediné co bych na receptu změnila je množství rozmarýnu. Do hrachové kaše ho příště dám jen půl.

Inspirovala jsem vás k vyzkoušení tohoto receptu?
Napište mi. 

18 komentářů:

  1. Na tento recept jsem se těšila, mňam, musím taky vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo, vypadá to skvěle a určitě to i báječně chutnalo. :o)
    Hezký večer přeji. D.

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to vypadá fakt suprově. Mňam, mňam.

    OdpovědětVymazat
  4. Inspirovala - napůl. Hrachová kaše mne neláká. Ale nahradila bych ji tou grilvoanou cuketou - tu mám naopak ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Míšo, děkuji za inspiraci, jídlo vypadá úžasně!
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Rozmarýn je i pro mně zrádný, nemám ráda, když je ho moc. Jídlo vypadá skvěle a mám radost z hrachové kaše jako přílohy:-). Člověk tak zjistí, že to jde i bez brambor:-).
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, rozmarýn je potvůrka. Musím si na něj dát pozor :-)

      Vymazat
  7. Míšo, vypadá to skvěle, určitě někdy vyzkouším :) Hrachovou kaši jsem nejedla roky, ale docela bych si ji dala.

    OdpovědětVymazat
  8. Něco takového dělávám taky. :D akorát, že jsem pekla v troubě kuřecí rolku obalenou do slaniny. plno cibule a papriky kolem, taky mňamka

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.