sobota 10. března 2018

SPOTŘEBOVÁNO: ÚNOR 2018

Moje únorové spotřebováno hrozilo, že nebude. Ještě v půlce měsíce jsem neměla skoro nic v mé skladovací tašce. A pak najednou bum, bum, bum a byla plná. Jdeme na to. A jak je u mě zvykem...3 sekce :-)

KRÁSA



GARNIER


Čistící micelární gel - je určen na citlivou pleť a vhodný i na oči. ANO? Tak proč v očích štípe jako blázen? Nechápu....Pokud by nebyl určen i na oči, mohla bych ho doporučit, protože makeup z pleti stáhne hezky. Ale na oči rozhodně NE.
Používala jsem jej na mokré odličování.
Cena: 109.-

Noční krém - měl zvláštní pudingoidní konzistenci. A taky divně voněl. Mně na pleti seděl a ráno jsem pořád cítila, že tam je. Spotřebovala jsem ho na tělo a víc bych si ho nekoupila.
Cena: 220.- 

Plátýnková maska - je s výtažky ze zeleného čaje a rozhodně můžu doporučit. Na obličej krásně přilne, není ani velká ani malá, ani moc mokrá ani málo. Zkrátka tak akorát. Pleť výborně hydratuje a projasní. Jsem asi poslední z blogerek, která jí vyzkoušela a jsem nadšená.
Cena: 49.-

BALMI, DERMACOL  



Jak vidíte, nedopotřebovala jsem ho. Ale pojďme od začátku. Má krásný obal, to každopádně. Produkt samotný je vcelku dobrý a určitě bych ho dopotřebovala kdyby......


....vidíte ten okraj? Začal se drolit a ty kousíčky se dostaly do produktu. Měla jsem ho na poličce u postele a mazala se za tmy, takže jsem si toho nevšimla až když jsem zjistila, že mám nějakou umělou hmotu v puse :-( Navíc už se nedal dobře zavřít.
Takže jde do koše.
Cena: 159.-


Tato šesnáctihodinovka od Dermacolu je výborná. Byla moje první, takže jsem se s ní musela naučit pracovat a pak byla dokonalá. Toto je odstín 6. Na rtech drží jako přibitá. Vydrží snídaní, kávu, oběd. 
Rozhodně si pořídím další.
Cena: 229. - ( kupovala jsem ji v akci za 149.-)

SCHAUMA, YVES ROCHER


SCHAUMA - šampon s výtažky z rakytníku můžu určitě doporučit. Nádherně voněl, dělal bohatou pěnu a vlasy se po něm úžasně leskly. Je to novinka a mě opravdu mile překvapila.
Cena:  cca 55.-

YVES ROCHER - kondicioner s jojobovým olejem. Ta vůně....dokonalá. Opět budu velmi chválit. Vlasy po jeho aplikaci byly jemné, rozčesatelné a voňavé. Navíc je bez silikonů. Opravdu doporučuji.
Cena: 85.-

MASKA Z EBAY, VZOREČKY


Maska z EBAY - jedná se o masku pod oči. Jsou to zlaté proužky, které krásně přilnou pod oko a dodají pokožce vláhu. Vrásky mi nezmizely, ale bylo to příjemné.
Cena: CCA 15.-

Fenjal - tento tělový olej mě dostal svojí nádhernou vůní. Navíc patří k olejům, které se velmi rychle vstřebají, takže nemusíte mít obavy, že se produkt utře do pyžama. Kdybych neměla tolik krémů na tělo v zásobě, rozhodně bych si ho koupila.

L ´Occitane - krém na nohy. Já nesnáším pocit mokrých nohou, které krémy na nohy zanechávají. Proto je skoro nepoužívám. Tento je výživný, vůně skoro žádná a pokud chcete investovat do kvality, jděte do něj.

PÁNSKÁ VOŇAVKA :-)


Asi si říkáte co to je za oloupanou hrůzu? Ano, máte pravdu, je to oloupané. Jedná se o pánskou vůni neznáme značky, kterou jsem koupila u kolegyně ( taky máte v práci někoho kdo tahá různosti kdoví odkud a prodává to?). Flakon byl celý stříbrný a vypadal jako mikrofon :-) Vůně byla jemně kořeněná a svěží, opravdu moc příjemná.
Cena: 299.-


POTRAVINY



 ČAJE


BIOGENA - bylinkový čaj, který nesl název Očistná síla. Jedná se o černý a zelený čaj s bylinkami. Měl výraznou chuť, byl dobrý.
Cena: 64.-

ENGLISH TEA SHOP - tohle byla velká dobrota. Jedná se o kvalitní čaj bio kvality. Já si do něj přidávala půl čajové lžičky medu a opravdu si pochutnala.
Cena: 59.-

MEGAFYT - čaj Hřejivá švestka opravdu zahřál :-) Připomínal mi Vánoce. Měl silnou, kořeněnou chuť. 
Cena: cca 50.-

BELLAROM, BOMBUS, McOZI 



Káva Bellarom je u nás stálicí z Lidlu. Myslím, že jsem vám ji ještě nedoporučovala, proto je tu dnes. Je dobrá, za dobrou cenu.
Cena: 50.-

Datlový sirup od fi Bombus jsem koupila v prodejně zdravé výživy. Mám ho ráda v kaších. Je hustý s opravdu intenzivní chutí datlí. 
Cena: 59.-

Pražené škvarky jsem měla v některých z boxů. Asi by mě nikdy nenapadlo něco podobného koupit. Ale když už si to ke mě našlo cestu.....pokud bych nevěděla z čeho tato pochoutka je, tipovala bych na takové ty křupky ve tvaru čtverečku...manžel to snědl a říkal, že dobrý. Ale kupovat to nebudu.
Cena: 29.-

DOMÁCNOST


PALMOLIVE


Věděli jste, že Palmolive vyrábí i jar na nádobí? Já ne. Proto ho sem dávám. Koupila jsem na e -shopu www.drogeriezde.cz. Tato retro edice se mi moc líbí. Je hustý, výborně funguje a krásně voní. Při dalším nákupu na e - shopu ho rozhodně koupím.
Cena: 67.-

VOSKY


O voskách od Kouzelné víly jsem psala TADY. Tento je s vůní brusinky. Je to vůně svěží, kyselá, i když mírně sladká. Ovšem vydržela jen jednu čajovou svíčku ( 4 hodiny), po dalším zapálení ž byla vůně velmi jemná.
Cena: 30.-

YANKE CANDLE 
Moonlight - to je tak nááádherná vůně, že se to ani popsat nedá. Je intenzivní, provoní celý byt už při půlce vosku. Je skoro až parfémová. V popisku stojí, že je v ní pačuli, bambus, bergamot....dohromady vytvoří opravdu luxusní aroma.
Cena: 55.-
A childs wish - jedna z mých oblíbených vůní. Je květinová, jemná, přitom intenzivní.
Cena: 55.- 

EBAY


Občas dělám články s produkty koupené na Ebay. A tady mám jeden, který už dosloužil. Jedná se o kryt na Iphone. Takový srandovní, vypadající jako stará kazeta. Používal ho manžel a docela budil obdiv. Jak vidíte po cca ročním používání už dosloužil, ale už mám objednaný další...jiný :-)
Cena: cca 20.-

Tak jsme došli až na konec mých spotřebovanců. 
Ráda bych, aby jste mi napsali co vy sami rádi používáte a kupujete pořád dokola.

Hezký den.


12 komentářů:

  1. Micelární gel Garnier jsem začala zrovna používat a zaujal mě brusinkový vosk.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Micelární gel jsem použila dvakrát a odložila. Taky mě štípal v očích. A já si líčím jen oči, takže odjinud make-up stahovat nepotřebuju.
    Škvarky mám z boxu taky, ale ještě jsem neochutnala;-).
    A z toho, co neznám, mne zaujala ta tekutá rtěnka od Dermacolu
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnku vyzkoušej, je výborná a teď ji mají v DM v akci za 169.-

      Vymazat
  3. Ty rtěnky od Dermacolu mám taky moc ráda. Drží parádně, nevysušují a už jsem si pořídila další odstín. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Míšo, musím říct, že mě celkem překvapilo to množství výrobků - je fakt, že jsem měsíční spotřebu na "hromadu" nikdy nedala.
    Děkuji za všechny informace, Palmolive na na nádobí si kupuji v Německu, yanke candle je osvědčená značka, čaje taky znám. Naopak kosmetiku Garnier už ani zkoušet nebudu, to prostě není moje značka.
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám micelární gel od Garnier, ale zelený. Já ho teda nikdy nepoužívám na oči a taky proč? Protože i když je tam napsané, že je na oči, je mi to jedno, na oči se dává odličovací produkt určený jen na oči. A takto já funguji :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jelikož je psáno, že je na oči, používala jsem ho na oči....zdá se mi to být logické :-)

      Vymazat
  6. Chtěla jsem zkoušet ten gel od Garnier, ale díky tvému hodnocení asi fakt ne.
    Jinak mám ale značku Garnier moc ráda třeba tu micelární vodu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten micelární gel od Garnier mám doma taky a vůbec nějak se mi nechce používat. Objednala jsem si vosky od Kouzelné víly, už jsou na cestě, tak se těším :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.