pondělí 21. ledna 2019

HOROSKOP: VODNÁŘ 21. 1. - 20. 2.

Vodnář je moje znamení :-)


OBECNÁ CHARAKTERISTIKA


ŽENA

Nejbezpečnější způsob, jak vstoupit do milostného vztahu s ženou ve znamení Vodnáře, je pamatovat si, že se v lásce chová stejně paradoxně jako ve všem ostatním. Tak nebudete zaskočen. Tato dívka má v lásce věrnost pevných znamení, ale také má v sobě netečnost a nedostatek citů vzdušného elementu. Vytvořit s ní šťastný vztah je možné jen tehdy, poskytnete-li jí volnost.

Má jiné, sny než vy nebo j á. Slyší vzdálené bubnování a jde za hvězdou, kterou většina z nás nikdy neviděla.Patří každému, a přesto nikomu. Její láska může být něžná a inspirativní, ale vždy v sobě bude mít jistou prchavost jako napolo zapomenutá píseň. 

Typická žena Vodnář nikdy nepřikládá penězům hlavní důležitost. Nebude jí vadit, když nebudete nejbohatší muž ve městě, ale bude chtít, abyste byl uznáván pro vaše intelektuální schopnosti a úspěchy. Doktor Christian Barnard a jeho transplantace srdce či Werner von Braun s raketami ji zajímají mnohem víc než J. Paul Getty s jeho miliony.

Pokud hledáte vášnivou květinu, utrhl jste omylem sedmikrásku. Je-li typická Vodnářka, vášeň není její silnou stránkou.

Je půvabná, chytrá, vtipná a neobyčejně přizpůsobivá všem společenským vrstvám.

Známé ženy vodnářky:

Bára Basiková - zpěvačka
Kateřina Brožová - herečka
Jana Preissová - herečka
Jana Šulcová - herečka
Oprah Winfrey - moderátorka

MUŽ

Abychom rovnou kously do kyselého jablka, nečekejte, že se muž Vodnář bude chovat tak, jak se mají chovat zamilovaní lidé. Jestli ano, čeká vás nepříjemné překvapení, možná dokonce série překvapení. Pokud jde o přátelství, nemohla byste si přát lepšího kamaráda nebo důvěrníka.

 Obdivuje ženu, která si stojí za svým, nedělá-li to příliš mužským způsobem a nechá-li ho poletovat sem a tam, nezatíženého sentimentálními sliby a slzavými obviněními. 

Z toho všeho asi máte dojem, že v lásce dovede být Vodnář pěkně tvrdohlavý. Není to tak docela pravda. Jeho otálení v citových záležitostech vás může dohnat do blázince nebo se v zoufalství vrhnete do náruče jiného. To je ale zbytečná ztráta času. Není žárlivý.Kromě toho tou svou zpropadenou intuicí stejně pozná, že to jen hrajete, protože vám vidí až do žaludku. 

Známí muži vodnáři:

Ondřej Brzobohatý - umělec
Miroslav Donutil - herec
Jaromír Jágr - hokejista
Jiří Lábus - herec
Nicolas Sarkozy - politik

CO ČEKÁ VODNÁŘE V ROCE 2019?

Začátkem roku mu pomůže nemalá protekce, ale rovněž se setká s nemilou názorovou roztržkou. Vodnář má prostě jiný názor na svět a patřičně ho projevuje. V lásce se blýská na lepší časy, a to zejména jedincům v začátku vztahu. Vodnáři by si měli dát pozor na svádění nevhodného protějšku!

Sex a vztahy

Láska je pro Vodnáře důležitá, ani ji nemusí dávat najevo. Rok 2019 je ideální pro seznamování, ale pozor, kvůli nevhodné osobě můžete mít potíže. Manželské vztahy jsou dobré. Neprožijete větší krizi.

Děti a rodina

Rodinné vztahy probíhají až na několik problémů docela dobře. Sice se doma moc neohřejete, protože moc pracujete, ale jinak jste vzorní rodiče. Už nyní plánujete dovolenou snů, na níž se nezapomíná.

Práce a peníze

Pracovní ambice Vodnářů jsou veliké. Dokážou pracovat dlouhé hodiny bez přestávky, ale pouze kreativním způsobem a v zajímavém prostředí. K tomu budou mít letos dost příležitostí. Finance k potečou.

BONUS - vodnář v mojí rodině
JÁ :-)

Moji milí vodnáři, kdo jste ve stejné grupě? 
Napište mi jak na vás sedí horoskop.


1 komentář:

  1. Osobně si myslím, že na to, kolik budu mít peněz, nemá vliv postavení Marsu vůči Venuši, ale chápu, že na to někdo věří. Pro mě je to spíše o vlastním rozvoji, tvrdé práci a vydělávání. Ale taky jsem si prošel tím, že jsem prostě neměl a hledal jsem výhodné hypotéky. To bylo v době, když jsme chtěli se ženou stavět. Ale to se dá asi pochopit. :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.