sobota 26. června 2021

LUCY SCORE: NA VLÁSKU

Dlouho tady nebyla pořádná romarťárna. Já na ni totiž nejsem. Ale když mi z BARONETU nabídly tuhle růžovou krásku, řekla jsem si proč ne.

Jak se mi líbila?



ALLY - je obyčejná žena středního věku, která se musí potýkat s existenčními problémy. Má několik prací, aby mohla zajistit svému otci pobyt v pečovatelském domě pro Alzheimeriky. Navíc renovuje dům, který je v dezolátním stavu, aby ho mohla prodat a zaplatit dluhy.

DOMINIK- je bohatý čtyřicátník, vlastník módního časopisu, kde ho podřízení nesnáší a bojí se ho. Chce být tak moc jiný než jeho otec, že dělá jednu hloupost za druhou. Například nechá vyhodit Ally z jedné z jejich prací.

DRAČICE A KRASOŇ - jsou rozdílní jako oheň a voda. Nesnáší se. Nedokáží se na sebe ani podívat aniž by jim z očí nešlehaly blesky.


Víte, mně se tohle tak blbě hodnotí. Je to totiž přesně to co nemám ráda. Předvídatelný konec, spousta sexu, spousta naivity, spousta skvělých náhod, spousta klišé....Jenže na druhou stranu to mělo vtipné chvilky, sympatické hrdiny a úžasný epilog, díky kterému jsem nad mnohým zavřela oči.

Vím, že tohle je typ knihy, která se bude hodně ženám líbit.
Já cením, že se velice dobře četla a byla vtipná.


Koupit ji můžete TADY.

HODNOCENÍ




ANOTACE

Dominic Russo. Na pohled odtažitý, zádumčivý, nepřístupný muž, ctižádostivý šéf, kolem kterého podřízení chodí po špičkách. Ally Moralesová. Nezávislá, otevřená, optimistická a kurážná žena, která se umí postavit za sebe i za druhé a nenechá se odradit neúspěchem.
Co se stane, když se tyto dva živly střetnou, navíc na jednom pracovišti, v redakci exkluzivního módního magazínu? Zdá se, že to nemůže dopadnout jinak, než že se začnou vzájemně nenávidět až za hrob. Anebo přesně naopak…


4 komentáře:

  1. Přesně jak píšeš - jednou za čas nějaká romanťárna neškodí :). Jinak si na ně taky moc nepotrpím

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    já jsem knihu taky četla a dokonce jsem o ní už psala i na blogu. Já mám romantiku hodně ráda, čtu ji fakt často. Tato romance nebyla špatná, zasmála jsem se, bylo tu tedy fakt dost sexu, ale přišlo mi, že se hlavní hrdinové vůbec nechovají úměrně svému věku...
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Romantiku to já můžu a na tuto knihu se také chystám :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel tento žánr a kniha by nebylo nic pro mě :) Ale pěkná recenze.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.