úterý 3. května 2022

SPOTŘEBOVÁNO: DUBEN 2022

Duben jak má být - mokrý, slunečný, mrazivý...aprílový. A já tady mám oblíbený článek :-)


KRÁSA

 TONY MOLY

Tento malý vzorek stačil na dvě použití. Stačí ho totiž velice málo. Udělá krásně sjednocenou barvu pleti, je velmi příjemný a efekt záření je přirozený. Krása....rozhodně ho můžu doporučit.

RILASTIL

Pleťový krém proti vráskám. Byl příjemně hydratační, ale i tak jsem neviděla žádný efekt. Což nemám u žádného protivráskového krému. Asi ještě nemám pořádné vrásky...hahaha.

Byl bez parfemace, což mi nevyhovuje.

Cena: 889.-

MANUFAKTURA

Antibakteriální gel s vůni mojita byl výborný. Pamatujete na začátky covidového období, kdy nebylo možné sehnat jakýkoliv antibakteriální gel? Mimochodem, víte, že covid je virové onemocnění že? Takže antibakterialní gely.....no, nebudu to rozmazávat :-)

Krásná vůně, velmi rychlé vstřebávání. 

Cena: 99.-

KORFF

Micelární čistící ubrousky na obličej, rty i oči. Byly trošinku sušší, ale přesto hezky odlíčily co měly. Na cestování ideální. Pleť nijak neiritovaly, v očích neštípaly. V balení jich je 30 ks.

Cena: 200.-

BALEA

Gel na nohy v drogerii DM kupuji znovu a znovu a znovu....Vždycky je krásně voňavý a dokonale dělá co má, tzn. připravu nohou na holení :-) A ta cena?

Cena: 29.-


POTRAVINY

VINEA

Šumivé frizzanté je nealkoholická limonáda plná ovocných a květinových tónů. Kdo můj blog čte déle ví, že šumivé nápoje nevyhledávám. Ale tohle mi moc chutnalo. Perlivost byla jemná, chuť výborná, nepřeslazená a osvěžující.

A ta plechovka? Vidíte jak je krásná? Wau....obal prodává a tento se extrémně povedl.

Cena: 13.- / 0,25l



GURMEX

Jedná se o dobrotu z e-shopu drogeriezde, kterou jsem koupila ze zvědavosti. Ne že bych ji neznala, ale nikdy mi nechutnala, tak jsem chtěla vědět, jestli se to nezměnilo :-)

A nezměnilo....jako ta čokoládová část je super, ale mně prostě nechutnají ty tyčinky. No ale to neznamená, že nebudou chutnat vám.

Znáte je, chutnají vám?

Cena: 11.-

SESAM HALVA

Jsem milovník halvy. Miluji její chuť i konzistenci. Tato byla s pistáciemi, ze zdravé výživy.

Cena: 51,- / 100 gr.

ENJOC CHIPS

Příchuť oregána a rajčat, kdy suroviny jsou od českých farmářů. Palec nahoru. Chuť rajčat byla znát. Chipsy jsou pečené, takže zdravější verze. Mně nijak neohromily.

Cena: 42.- / 40 gr.


LIFELIKE

Musli s ořechy....já vám nevím....Nechutnalo mi to. Firmu Lifelike mám ráda, měla jsem od nich již dost produktů, ale tohle musli se mi zdálo nevýrazné, tvrdé a suché. Naštěstí toto byl jen vzorek.

KETOLIFE

Křupavé sojové kuličky obalené v bílé čokoládě jsem měla v Brand boxu. Nic jsem neočekávala a o to víc byla příjemně překvapená. Jsou velmi dobré. Jako svačinka do auta ( ne za horkých dnů) naprosto ideální.

ALLNATURE

Agávový sirup jako náhradní sladidlo byl super. Tento sirup je nejsladší ze všech, dokonce sladší než cukr i med. 

Cena: 79.- / 250 ml


KITL

Syrob z černého rybízu s dužinou. Já sirupy této značky miluji. Taky se tady pravidelně objevují. Limonáda s ním je dokonale autentická po daném ovoci. Já s ním sladím i čaj. Ano, je dražší, ale stojí za každou korunu.

Cena: 110.- / 500 ml


DOMÁCNOST

COCCOLINO

Moje nejmilovanější aviváž ever. Vůně mučenky a bergamotu je dokonalá. Prádlo je neskutečně voňavé....prostě to vyzkoušejte a dáte mi za pravdu. A víte kolik stojí?

Cena: 99.-/1450ml

IT is all......to je všechno. Kdyby jste měli vyzkoušet jedinou věc, tak doporučuji aviváž Coccolino. 

Máte něco tak moc oblíbeného, že to kupujete pořád dokola|?

Napište mi.



5 komentářů:

  1. Ahoj, zajímavé dobroty, na ty chipsy jsem bohužel četla obdobné recenze, škoda, lákaly by mne jinak. Krásnou neděli přeji. : ))
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    můj oblíbený článek, moc jsem se na něj těšila:-) Z tvých produktů znám jen gel na holení Balea, ten si taky kupuji.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Cocolino jsme teď kupovali s přítelem poprvé, ale bílé. Tak jsem zvědavá, jak se nám zalíbí. Zatím dobrý. O halvě jsem nikdy neslyšela. Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Chipsy s rajčaty z boxu mne taky neoslovily a tyčinky na namáčení v čokoládě mi taky nechutnají (neměla jsem přímo tyto, ale nějakou jinou značku, ale každopádně závěr byl, že to už víckrát mít nemusím)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.