čtvrtek 4. srpna 2022

SPOTŘEBOVÁNO: Kosmetika

Mám tady spotřebovance za dva měsíce. Rozdělím je do dvou článků a tady je první s kosmetikou. Ten další bude o potravinách a domácnosti.

CIEN, AVON


Velké tampony Cien si kupuji stále a stále a stále....jsou nejlepší. Poměr cena & výkon na 1 s *.
Cena: 30.-

Dvoufázový odličovač očí ( já ho používala na celý obličej) je výborný. Neštípe v očích, nezanechává výrazně mastný film a nedráždí pokožku.
Jediná výtka -  rychle se spotřebovává. 
Cena: 30.-

Minibalení vůně Herstory Love od Avonu opravdu nebyl můj šálek čaje. Těžká, staromódní a já ji vystříkala jako osvěžovač vzduchu do mého služebního auta, když jsem odjížděla na dovolenou ( auto zůstalo v práci a půjčovaly si ho kolegyně :-)) 
Cena: 69.-/ 10 ml

NIVEA, CIEN


Další výrobek Cien je lak na vlasy. Průměrný, odpovídá ceně.
Cena: 30.-

Cestovní balení laku na vlasy od Nivei. Bez alkoholu, má zvětšit objem. Objem nějak nedokážu posoudit, ale jinak byl fajn. Klidně si ho pořídím znovu.
Cena: cca 45.-

ARTDECO, ESSENCE


O obočence od Essence snad už nemusím nic psát. Je to stálice v mé denní rutině. Za málo peněz hodně muziky.
Cena: 69.-

Tužka na oči od ARTDECO pro mě byla novinkou. A rozhodně se stane stálicí. Krásně se s ní malovalo, nerozmazávala se a linka vydržela celý den.
Cena: v akci 99.-

BEAUTY FORMULAS, DERMAV10


Masku s retinolem od BF jsem koupila tady. Byla skvělá. Výborně seděla na obličeji. Hydratovala naprosto bravurně a pleť jakoby zhebčila ( tohle slovo asi neexistuje :-)). Na stránkách Drogeriezde ji mají za nejlepší cenu.
Cena: 40.-

Stejně jako tuhle masku na nohy (tady). Doporučuji si ji dát na 20 minut do lednice a pak nasadit. samozřejmě v den, kdy je přes 30 stupňů, ne v den když je chladno.
Cena: 50.-

REXONA, FA


Rexona antirespirant ve spreji je další má stálice ( i když teď jsem objevila konkurenta, ale to až v dalších spotřebovancích). Miluji tu vůni, která prostě vydrží celý den.
Cena: 70.-

FA - to je nostalgické ohládnutí za mládím :-) Pamatujete?
Nic moc nevydrží, ale vůně je to krásná a jako bonus má 0% Hliníku.
Cena: 50.-

NIVEA, CATRICE


Tohle sérum od Nivei bylo super. Měla jsem ho v některém z beauty boxů. Měl by redukovat pigmentové skvrny, což jsem nijak nepoznala. Ale já žádné nemám....teda mimo pih :-) Určitě jsem pozorovala, že mám hezčí pleť, takovou.....prostě hezkou :-)
Cena: 529.-

Od Catrice tady mám sprej na obličej, který má fixovat make - up a rozzářit ho. Bylo velice příjemné ho aplikovat na pleť, protože hezky voní. Abych pravdu řekla, nedokážu posoudit jestli fixoval nebo ne :-( 
Znáte ho a jak byste ho hodnotili vy?
Cena: 129.-

SCHWARZKOPF, REVITALON


Vzorek 7sekundové masky od Schwarzkopf jsem měla taky v boxu. Je výborná. Nádherně voní, vlasy zvláční, vyživí a navíc - 7 sekund! Taky nesnášíte masky na vlasy, které tam musíte mít třeba 15 minut? Mě to nebaví, takže tato rychlovka je super. Existuje 5 typů - pro barvené, lámavé vlasy atd.
Cena: od 139.-

Kofeinový šampon od Revitalon jsem si moc oblíbila. Nádherně voní a pění. Obsahuje kofein, arganový olej a ceramidy takže vlasy hezky vyživí. Jeden z nejlepších šamponů, co jsem měla.
Cena: 159.-/ 250 ml

SIGNAL, ELKOS


Pasta na zuby Signal je s aktivním uhlím. Má mít bělící účinek - kecy v kleci. Prostě pasta na zuby, nic víc, nic míň. Za tu cenu nee.
Cena 100.-

Sprchový gel Elkos s vůní jasmínu a exotických plodů......tak tohle byla krásná, omamná vůně. A to je jedna ze dvou věcí, které od sprcháče chci - umýt a vonět. A navíc cena?
Cena: 35.-

To je vše, přátelé. Budu ráda za zpětnou vazbu a taky budu ráda, když mě začnete sledovat na mém IG Siraelxy.  Tam jsem dost aktivní. Třeba teď tam mám krásné reels z dovolené :-)

 

5 komentářů:


  1. Začnu odzadu. Já už měla spousty bělicích past ať s uhlím nebo bez a u žádné jsem nezaznamenala nějaký účinek. Kupuju je nicméně tak nějak ze setrvačnosti.... sedmivteřinovou masku mám taky, je opravdu fajn. Ale já se naučila kupovat šampony a masky nebo kondicionéry u kadeřnice, ano, vyjde to dráž ale jen na pohled. Výdrž je mnohem mnohem delší i při frekvenci mytí hlavy každé tři dny. Nemusíš dávat tak velké množství jak u některých drogeškových výrobků. Deodoranty Fa už moc nekupuji, opravdu vydrží strašně málo, a nějak si nemůžu najít vůni která by mne zaujala. Ale to není problém jen jich, prostě mi připadá, že já si nemůžu vybrat. Mám ráda vůně citrusové a ty úplně vymizely. Vzhledem k tomu, že jsem si musela obočí neustále malovat, a ve vedrech třeba dvakrát třikrát, našetřila jsem si peníze na permanentní make-up a jsem spokojená jak želva. Odličovací tampony z Lidlu si kupuju taky, a ještě si ty velké kupuju i v DM, cena stejná a jsou i silnější a krásně měkoučké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasová kosmetika od kadeřnice je super, ale já u kadeřnice nebyla cc 3 roky :-) Ach jo, budu s tím muset něco udělat.

      Vymazat
  2. Z tvých spotřebovaných kousknů znám odličovací tampony z Lidlu (jsou fajn, ale já mám raději ty menší), zubní pastu Signal (souhlasím s tebou). Doma mám ještě šampon Revitalon, byl myslím v Glanz boxu, že? A zaujalo mne sérum Nivea.
    Fa je nostalgicá vzpomínka na mládí, kdy se tyhle deodoranty vozili z Maďarska, protože tady nebyly k sehnání. Dneska už kosmetiku od téhle značky nekupuju, jen občas ke mně zabloudí z boxu nebo jako dárek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fa je stejně jako Impuls fakt nostalgie :-) Já roky používám parfém Exclamation neboli Vykřičních, pamatuješ? Používám ho od svých 17ti let. Samozřejmně nejen ten, mám i sofistikovanější vůně :-) Ale Vykřičník je srdcovka.

      Vymazat
  3. Docela mě zaujala ta maska s retinolem. Plánuju objednávku na ZDE, tak možná vyzkouším. Rexona je klasika, taky mám ráda.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.