1 mozzarela
1 vajíčko - nemusí být
Kořeni dle preferencí - česnek nebo majoránka nebo tymián….
Sůl, pepř
Maso nakrájejte na větší kousky, mozzarelu taky, přidejte vejce a společně rozšmelcujte v sekáčku. Vznikne hladká hmota, kterou osolte, opepřete a přidejte preferované kořeni.
Nechejte alespoň 1 hodinu ( nebo přes noc) v lednici.
Pak lžící naberte maso, vhoďte do strouhanky, vytvarujte karbanátky a naskládejte na plech vyložený pečícím papírem - tohle je varianta pro dietní verzi. Pokud nedržíte dietu, osmažte klasicky na pánvi v oleji.
TIP : naprosto vynikající jsou v omáčce z rajčat. Netvořit karboše, ale kuličky a vkládat přímo do omáčky, ve které se uvaří - myslím, že mám recept na blogu 👍🏻
#recept #kurecimaso #foodstagram #mozzarella #rychlyrecept #tipnaobed #varime#jednoducherecepty #chickenandmozzarella #kureamozzarela
Tak já bych dala přednost těm karbošům. Kuličky v rajské sice můžu, ale spíš z vepřovýho masa. Vypadá to hodně lákavě....
OdpovědětVymazatňam ☺☺
OdpovědětVymazatTo vypadá zajímavě.
OdpovědětVymazatSuper tip, mohla bych zkusit. :)
OdpovědětVymazatSomethingbykate