čtvrtek 11. června 2015

MISSHA BOX


Korejská kosmetika Missha je mezi blogerkami známá a oblíbená. Mně se zatím vyhýbala a já ji taky. Ne že bych se jí bála, ale dát osm stovek za BB krém nebo pětistovku za bázi pod něj, se mi zdá jako mrhání penězi.
Ovšem jednoho dne si projíždím Facebook, když narazím na zprávu, že Missha opět vydává svůj Missha box. Dělá to jen párkrát do roka a za cenu cca 450.- kaček slibuje produkty v hodnotě přes tisícovku.

Ani tohle by ve mně, samo o sobě, touhu mít ho nevyvolalo, kdyby........

Občas mám super nápady :-) a tohle byl jeden z nich. Moje neteř bude mít brzy narozeniny. Teď si jistě říkáte - aha, dárek kosmetiky pro neteř, nic originálního....Ale ne-e.
Neteřisku bude teprve třináct, takže na tak drahou kosmetiku škoda pleti :-)




A teď to přijde - jmenuje se MÍŠA :-) Už jistě chápete. Dárky ( o kterých bude řeč v jiném článku), ji dám to této krabičky a bude to prostě box pro Míšu- Missha box :-)

Proto jsem si poprvé, a nejspíš i naposledy, box koupila. Zde je:


Pravda je, že jsem s tím, co bylo uvnitř velmi spokojena. 

Perfect B.B Deep Cleansing Oil

Rostlinný, hloubkově čistící olej. Obsahuje tea tree olej a další patentované rostlinné složky.
Cena: 335.- / 105 ml
Můj názor: Stačí ho trocha a krásně odlíčí celý obličej. Pleť je po něm jemná a voňavá. Ale pozor, aby se nedostal do očí! Mně se to stalo a slzela jsem snad půl hodiny. Cena- šílená.


Perfekt Cover BB Cream SPF42/PA+++


V současné době nejpopulárnější BB krém na světě. Přírodní ,,neviditelné" krytí, výborné krycí schopnosti, intensivní hydratace.......Ve složení najdeme rozmarýn, olej ze semen růže a jojoby, extrakt z kaviáru a vodních řas.....
Cena. 449.-/ 50ml
Můj názor: Na obrázcích dole je hezky vidět, k čemu je dobrá pihovatá ruka....hned poznáte krycí schopnost bb krému :-) Musím uznat, že je super. Jak vidíte, tubičky jsou tři, tím pádem i tři odstíny. Takže jak se budu pomalu opalovat, budu měnit BB.
Zde moje ruka :-)




B.B Boomer


Základ pod makeup a BB krémy. Moringa olej má hydratační a detoxikační účinky. Vytváří bariéru proti ztrátě vlhkosti a tím napomáha pleti k dalšímu kroku péče a úpravy.
Cena: 457.-/ 40 ml
Můj názor: Upřímně- vůbec jsem netušila co to boomer je. Každopádně se mi moc líbí, myslím designově :-) Na pleti vytvoří takový malinko perleťový efekt, což je hezké. Ale jestli díky tomu vydrží makeup či BB déle, to opravdu říct neumím. A ta cena....fujtajblínek.

Cotton Puff 100




Prémiové bavlněné tampónky z nejjemnější bavlny.
Cena: 61.-
Můj názor: Hezky seřazené, ale to je všechno. Jediný rozdíl mezi Missha tampónky a třeba tesco tampónky vidím ve tvaru :-) Dokonce si myslím, že ty z tesca jsou lepší. Z těhlech se mi po troše šmudlání oka, začaly oddělovat vlákna.

A pak jsem měla v boxu ještě 4 vzorečky- 3x BB krém a 1x CC krém :-) 
Tento měsíc budu uBBkrémovaná a jednou i uCCkrémovaná.

Tak co říkáte na můj nápad koupit Missha box, abych mohla vytvořit Míša box? :-)

A teď už můžu vložit Míša box, který jsem předala neteři. Měla z něj radost :-)








5 komentářů:

  1. Nápad je to skvělý. Mě se box celkem líbí, ale tolik peněz bych za tu kosmetiku asi nedala. Ještě jsem od nich nic neměla.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zabila jsem dvě mouchy jednou ranou-zkusila kosmetiky a využiji box:-)

      Vymazat
  2. Missha, no další značka co mi nic neříká. Ale nápad si měla dobrý ;-). Já si v poslední době říkám, že už nevědí co by za tu kosmetiku chtěli.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá jak se bude líbit neteři, hlavně obsah :-) Předraženou kosmetiku nekupuji, nechápu ty ceny.

      Vymazat
  3. Misha má suprové BB krémy, které jsou určeny pro porcelánově světlou pleť. Což je super, protože v České republice je problém sehnat kvalitní BB krém nebo lehký makeup, který je určen pro extra světlou pleť :)

    INKA blog – focení, líčení a cestování
    sleduj blog na facebooku

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.