neděle 5. července 2015

Kterak se z neznámého městečka stane VICHY

Bylo nebylo jedno malé francouzské městečko. Život tam líně a pomalu plynul a největší zábavou, pro zdejší usedlíky, bylo koupání v termálnich pramenech. Po vykoupání se z ošklivek stávaly krasavice a z pomačkaných strýčků.....nepomačkaní strýčci :-)
Jednoho dne sem přijely princezny Adelaine a Viktorie, dcery krǎle Ludvíka XV., vycachtaly se v termální vodě a přesvědčily tatíčka, aby tady postavil lázně.
" Staniž se," řekl tatíček.


Sláva tohoto městečka kvetla. Jezdili sem slavní všech dob. I takový velký malý muž jako byl Napoleon ( tomu ovšem ani tato voda ke kráse nepomohla).

Jednoho krásného dne navštivil město lékař, který byl nejen moudrý, ale i podnikáníchtivý. Dal si dvě a dvě dohromady....a byl tu podnikatelský záměr- spojit účinky termální vody s kosmetikou.
Jak řekl tak udělal.

A od té doby známe jméno oné vesničky, my ženy, docela dobře, i když o tom ani nevíme. Už víte?
Je to VICHY.

A tady jsou mé dva výrobky, které jsem poctivě vypatlala až do dna. Pořídila jsem si je v předvánoční akci, kdy se prodávaly v krásné kovové krabičce. Výhodné ceny nabízí internetový obchod Parfums.cz




VICHY Liftactiv Supreme denní krém

Naprosto dokonale voní....tak nějak luxusně. Konzistence krému je tak akorát-ani hustá ani řídká. Je pro suchou pleť a to můžu dosvědčit. Mojí pleti určitě prospěl, jen si nejsem jistá, jestli, oproti levnějším krémům, nějak zásadně.
Jen mi zvláštně rychle došel. Nevím čím to je, ale noční krém, o kterém budu psát posléze, mi vydržel o 3 měsíce déle. 
Cena: 558.- / 50 ml
Koupit můžete na Parfums.cz
A tady je oficiální popis:
 Denní krém Vichy Liftactiv Supreme působí aktivně proti všem příznakům stárnutí a viditelně omlazuje pleť. Během pár okamžiků po nanesení vyhlazuje drobné linky i výrazné vrásky a sjednocuje odstín pleti. Krém zabraňuje ztrátě pevnosti pleti a dodává jí potřebnou energii.
Krém Vichy Liftactiv Supreme působí proti unavenému vzhledu pleti, oživuje ji a dodává jí nezbytnou porci hydratace. Díky své jemné konzistenci se do pleti lehce vstřebává a vyživuje ji a chrání po celý den. Krém navrací pleti pružnost, zlepšuje její pevnost a celkově ji omlazuje.


VICHY Liftactiv noční krém


Tento krém je liftingový vypínací krém proti vráskám. Upřímně si myslím, že věk nic nezastaví a pokud někdo má vrásky, bude je mít napořád. 
No a co? 
Já si tento krém koupila bez očekávání zázraku.
Opět nádherná vůně. Konzistence hutná, což mi na nočním krému vůbec nevadí. Naopak. Možná je právě konzistence příčinou toho, že  mi tento vydržel o tolik déle než krém denní. Pleť je po něm hlaďoučká a jemná.
Cena: 572.- / 50 ml
Koupit můžete Parfums.cz
Oficiální popis: 
Noční vypínací krém Vichy Liftactiv napomáhá zpevnění pleti během spánku s dlouhotrvajícím liftingovým efektem. Nemastná nelepivá textura krému Vichy Liftactiv dokonale vyživí vaši pleť a poskytne jí dokonalou hydrataci. 
Aktivní látka rostlinného původu Rhamnosa účinně působí proti vráskám. Kombinace aktivních látek peptidů a vitamínu C postupně stimuluje činnost a obnovu fibroblastů. Tím vzrůstá produkce elastinových a kolagenových vláken, zlepšuje se elasticita pokožky a pleť se vypíná zevnitř. Již po krátké době pravidelného požívání nočního krému Vichy Liftactiv se pleť stává pevnější, sametově hladká a zářící a vrásky jsou dokonale zredukovány a vyplněny. Bez parabenů. Hypoalergenní.

Na Parfums.cz bývají na kosmetiku různé akce, nedávno jste tam mohli k nákup kosmetiky Vichy dostat micelární vodu zdarma :-)

Jaké máte zkušenosti z Vichy vy?








Žádné komentáře:

Okomentovat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.