pátek 21. dubna 2017

MOJE FILMOVÉ TIPY V.

Vím, sluníčko je konečně tady a na filmy není tolik času. Ale přece jen....Až bude pršet, třeba přijdou vhod.

1. KOUZELNÝ PŘÍBĚH

Zakletá Ella



Moc hezký, pohádkový příběh o Elle, která dostala do vínku poslušnost. Musí poslechnout každého....Moc se mi líbí všechno v příběhu - zápletka, kouzelné bytosti, vtipné dialogy. Opravdu kouzelný příběh

2. SKUTEČNÝ PŘÍBĚH

Výměna


Když matce zmizí její syn, je to noční můra. Když ho po 5 měsících najdou, je to čirá radost. Ale....co když vám vrátí cizího chlapce, který tvrdí, že je váš syn?
Neskutečný příběh podle skutečné události, který je neuvěřitelný vším. 
V hlavní roli Angelina Jolie, která je v něm výborná.

3. SRDCERVOUCÍ PŘÍBĚH

Všichni moji blízcí


Rok 1938, Mnichovská dohoda je podepsána a válka na spadnutí. Nádherný příběh na pozadí počínající katastrofy. 
Pan Nicholas Winton...musím psát víc?
Miluji takové příběhy. Bude se vám chtít plakat a zárověň se usmívat.
Libuška Šafránková a Josef Abrhám - dokonalost.

4. SRANDOVNÍ PŘÍBĚH

Klub odložených žen


Diane Keaton, Bette Midler a Goldie Hawn neboli Elise, Brenda a Annie jsou kamarádky z dětství. Neviděly se celé roky a teď se setkávají na pohřbu čtvrté kamarádky, která spáchala sebevraždu. Ta jim nechá dopis, ve kterém je nabádá, aby zůstaly spolu, aby se podporovaly.
Kamarádky nejdříve jedna před druhou předstírá dokonalý život, ale postupně přijdou na to, že mají společný osud - jejich muži je opustili a ponížili.
Založí Klub odložených žen a začnou řádit :-)
Já si tento film nenechám nikdy ujít. Budete se bavit, smát a pak zavoláte svým kamarádkám.

5. ROMANTICKÝ PŘÍBĚH

Barevný závoj


„Myšlenka života ve světě svázaném přísnými pravidly, je stále aktuální. Na dvou lidech, kteří nalézají pokoru a učí se odpouštět jeden druhému, je něco dojemného...“ - Edward Norton.

A v této větě je celý film. Nádherný, nádherný, nádherný. 
Viděla jsem ho poprvé a podívám se znovu.

A navíc - Edwart Norton, je tak...napadají mě jen samá nepublikovatelná, ale výstižná, slova. Řekněte - pomilování hodný :-)
..................................................................................................................................................

Tak jak se vám líbí mé tipy? Znáte je? Jaký zajímavý film jste viděli vy? Doporučte mi.

7 komentářů:

  1. Zakletou Ellu miluji :D To je taková pohádka mého dětství :)

    OdpovědětVymazat
  2. Klub odlozenych zen jsem videla kdysi davno, kdyz jsem studovala a bydlela na internatu v Kromerizi. Videla jsem i Vymenu a to, ze je podle skutecne udalosti!!! Ja muzu doporucit s M.Streep a R. de Nirem starsi film Falling in Love. S Meryl mam moc rada i Madisonske mosty. Taky je skvely film The Visitor/hl.role R.Jenkins./ Pak takove ty klasiky Vykoupeni z veznice Shawshank, Forrest Gump...A z posledni doby mam 2 filmy, ktery uz jsem videla nekolikrat, ale vzdy pobavili a to francouzsky Nedotknutelni a pak Begin Again s M.Ruffalo. Omlouvam se za anglicke nazvy filmu -sleduji v AJ takze u nekterych ani nevim jak je prelozili do cestiny. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám M. Streep moc ráda, takže jsem viděla snad všechny její filmy. A Forrest Gump? Vždyť odtud má svoje životní krédo: Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš :-)

      Vymazat
  3. Na film Zakletá Ella ráda vzpomínám, dívaly jsme se na ni jako menší se ségrou. Vtipný a nenáročný film na nedělní odpoledne. :) Kdybych ti měla doporučit, tak určitě Spojenci v hlavní roli s Bradem Pitem a Marion Cotillard!

    Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  4. Výměnu jsem viděla nedávno. Hodně hezkej film.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  5. Filmy vypadají zajímavě. Určitě se na ně někdy podívám. Já jsem velký filmový nadšenec :-) . Od té doby co ale máme internetovou televizi , tak už si filmy nestahuji, protože v tolika programech, kolik jich máme, by si vybral každý, i já :-D . Většinou se večer dívám na nějakou komedii, nebo si pustím film o zvířatech :-) .

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.