sobota 28. října 2017

ŠPERKY Z E - SHOPU JUVELORA

Čím jsem starší tím více tíhnu ke kvalitním věcem. Jako mladší jsem preferovala mnoho za málo :-)
Takže jsem měla dvacatery náušnice po třiceti korunách nebo ke každému outfitu jeden náhrdelník za pár korun z tržnice.

Teď už dám na kvalitu a nadčasovou krásu.

Proto jsem ani minutu nezaváhala, když mi přišla nabídka na spolupráci s e - shopem JUVELORA.
Zabývá se prodejem kvalitních šperků ze stříbra a oceli. Jejich filozofií je vybírat opravdu pečlivě takové vzory, které jsou tradiční s puncem moderních trendů.
Zaručuji vám, že si nebudete moct vybrat.

Moje volba padla na náušnice, protože ty můžu nosit každý den. Na rozdíl od prstenů nebo řetízku, který jako zdravotní sestra v zaměstnání nosit nesmím.

Dlouho, opravdu dlouho jsem vybírala a nakonec to vyhrály stříbrné náušnice s řadou zirkonů a safírem.

www.juvelora.cz

Řekněte, nejsou nádherné?

Komunikace ze strany e-shopu je rychlá, profesionální a milá. Hned po domluvení vybraného šperku mi byly poslány informace o dalším postupu a samotný balíček mi dorazil za dva dny.

Zabaleny jsou v dárkové krabičce. Takže pokud plánujete, že šperk někomu věnujete nemusíte si dělat starost s balením.


Na přiložené kartičce je upozornění na soutěž kde můžete vyhrát poukaz v hodnotě 2000.- pokud budete na IG či FB sdílet fotografii zakoupeného šperku s hastagem #juvelora. Což samozřejmě udělám, protože vyhrát takový poukaz před Vánocemi, to by bylo něco :-)


 Samotný šperk je ještě v pytlíčku, aby se mu opravdu nic nestalo.


Součástí je i látka na čištění šperku a taky kartička kam můžete napsat věnování.


Náušnice jsou krásné, decentní a přitom originální. Zapínání je jednoduché, bez potíží zvládne každý bez nutnosti asistence.





Automaticky dostáváte slevu na další nákup v hodnotě 10 %. A tu já hned využiji, protože moje dcera má 7. 11. dvacet let a ač původně nechtěla absolutně žádné šperky, při prohlížení stránek Juvelora neodolala a vybrala si. Co?
To vám řeknu až po naší listopadové oslavě :-)



Jsem ráda, že existují takové e - shopy kde si může dopřát krásu opravdu každý, protože ceny nejsou vůbec přemrštěné, spíše bych řekla, že naopak.

Budu moc ráda, když se mrknete na jejich stránky a napíšete mi, co byste si vybrali právě vy.
Co jsem si vybrala já už víte....KLIK.

Hezký den.


30 komentářů:

  1. Koukla jsem na e-shop a mají zajímavé věci ve stylu, který se mi docela líbí. Jen já jsem líná střídat šperky (univerzálně nosím stříbrný řetízek bez přívěsku, který jsem dostala, když se narodil syn, a náušnice z bílého zlata, které jsem dostala k pětapadesátinám od maminky). Náušnice nestřídám vůbec, řetízek občas prohodím za nějaký jiný (taky buď stříbrný nebo z chirugické oceli) - když už je mám ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já se naušnice naučila střídat poměrně nedávno. Ale ostatní šperky jsem střídala podle oblečení a příležitosti. Pořád mě to baví :-)

      Vymazat
  2. Také vlastním jeden šperk z e-shopu Juvelora a jsem z něj nadšená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Z tohoto eshopu také vlastním jeden šperk :) Ty sis vybrala krásnou věc a moc se těším, až ukážeš, co si vybrala dcera.

    Mylo | Výživný krém Oh La La

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné náušnice! E-shop neznám, ale mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se na léto vybavila novou stříbrnou sadou šperků. Dříve jsem šperky moc nenosila, přišlo mi to snobácké. Nyní mám ale kamarádky, které na sebe a krásu o své tělo nedají dopustit. Zpočátku jsem do těchto doplňků nechtěla příliš investovat, a proto jsem vše nakoupila za výhodnou cenu na https://www.biginzerce.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné náušnice, ten velký modrý kamínek je dokonalý :-) Já mám nejraději šperky z chirurgické oceli. Přijde mi totiž kvalitnější a na pohled i hezčí :-) . Ani chirurgická ocel není drahé. Dají se sehnat pěkné levné šperky , které nevyžadují žádnou speciální údržbu a vydrží dlouho :-) .

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šperky jsou opravdu boží! Já osobně miluji stříbrné šperky a doplňky. Stránku Juvelora neznám, takže jí musím ještě pečlivě prozkoumat :D. Ale letos k Vánocům jsem si už vybrala krásný stříbrný náramek jinde, tak doufám, že na mě Ježíšek nezapomene ;-) !!

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem si udělala na Vánoce radost a objednala jsem si z https://www.goldstore.cz/nausnice/visaci/ zlaté visací naušnice. Zatím jsem je na sobě měla sice jen jednou, ale okamžitě jsem si je oblíbila. Myslím, že v dohledné době budu muset koupit další šperky ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná reklama. :)) Já si šperky většinou objednávám někde se slevou. Ale je pravda, že si moc nepotrpím na kvalitu a předraženou značku. A navíc když má člověk možnost ušetřit, tak jako samoživitelka to určitě ocením. Slevové kupony používám hodně, teď má různé slevové akce na dopravu nebo na určitý sortiment zboží skoro každý eshop. Tak stačí jen najít někde web, který tyhle eshopy shromažďuje a vyzobává z toho jednotlivé slevové akce. Navíc teď, když člověk musí objednávat hlavně přes internet, třeba věci na malého, tak to je příjemnější a člověk z těch nákupů pak nemá takový depky. :))

    OdpovědětVymazat
  10. Podobné šperky chce vyrábět moje dcera. Tak jsme vymýšleli, jakou školu. Nakonec jsme něco našli, jen tam mají nesmyslně vysoké nároky na češtinu. Nakonec jsme ji pořídili v rámci přípravy kurz, který ji připraví na přijímačky, aby to všechno proběhlo a šla si za svým snem. :)) Držíme ji v rodině všichni palce.

    OdpovědětVymazat
  11. Náušnice jsou moc pěkné, podobné pořídím dceři k narozeninám, slaví je koncem května, tak už alespoň vím, co koupit, děkuji. Jen už jsem starší generace, tak jsem nevěděla co je to hashtag, jsem ráda, že jsem našla slovník cizích slov a hned jsem se to dozvěděla, to je výhoda této internetové doby :).

    OdpovědětVymazat
  12. Teda, ty jsou fakt super. :) Já mám ráda spíš starožitnosti s příběhem, ale tyhle šperky mi je hodně připomínají, i když jsou nové. :) Sama ráda nakupuji různě na Aukru a podobných aukcích právě něco ze starých sbírek. Většinou to není ani moc drahé, ale občas se taky dokážu pořádně plácnout přes kapsu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám taky ráda šperky s příběhem, ale bojím se je nakupovat on line

      Vymazat
    2. Myslím, že na tom nic není pokud se jedná o slušnou stránku. Já se hodně bála, ale nejvíce jsem spokojená s nákupem šperků přes https://www.vyprodej-vyhodne.cz/kategorie/bizuterie-012139/. Vše mi vždy přišlo a nemohu si stěžovat.

      Vymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, kdybych o tom eshopu na šperky věděla dřív, tak bych si nakoupila tam! Škoda, doporučila bych vám si přečíst něco o SEO optimalizaci a možná by to bylo super jako reklama. Protože jsem na vás narazila úplně náhodou. Trochu se zviditelnit a ono to pak pojede samo. Lidi utrhaj ruce za takový hezký šperky.

    OdpovědětVymazat
  15. Náušničky vypadají překrásně. Líbí se mi nejvíc ten modrý kamínek. Vypadá jako to modré srdce z Titanicu. I jak tam jsou vyskládány ty malé kamínky je pěkné. Je to takové celé něžné. Jen asi ta cena musí být větší. To já jsem praktik a raději si za to koupím třeba nové shrnovací dveře na míru.

    OdpovědětVymazat
  16. dobrý den přeji všem :) když je tu řeč o šperku, ve formě dárku, tak bych se chtěla zeptat, ohledně dárku k Vánocům. Ty se nám nezastavitelně blíží a já přemýšlím, co koupit svému synovi. napadlo mě povlečení
    ,takového vzoru, jaký by si vybral, ale to už by asi nebylo takové překvapení. myslíte, že by mu to vůbec udělalo radost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je starý? Myslím si, že pro kluka to není špatný dárek. To my se naší malé letos rozhodli koupit její první náušničky jako dárek k Vánocům. Vůbec jsem nečekal, že z nich bude mít takovou radost, ale asi v tomto bude po mámě. Ta má také ráda všechno, co se třpytí. :-)

      Vymazat
  17. Teda, ty jsou luxusní... Já mám tyto tmavě modré kameny na špercích moc ráda, krásně potom vyniknou i na těle. Za promoce jsem od rodiny dostala podobnou Swarovski sadu a při zvláštních příležitostech je vždy ráda vezmu na sebe, jinak šperky moc nenosím, jen snubák a řetízek s přívěsky, to mám památku na narození dcer. Jsem spíš pragmaticky založená a peníze investuji do domácnosti, třeba teď jsme si pořídili tento designový krb, ale každý investuje do něčeho jiného :-) Každopádně radost pohledět.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak ty vypadají fakt krásně. :) Není to sice úplně styl náušnic, které bych nosila já, ale i tak se mi líbí. To dárkové balení taky super. Já teď na Valentýna dostala od přítele taky jedny, jen ty moje jsou z https://www.trzistestesti.cz/. Taky v moc pěkném dárkovém balení. Jinak jestli ten obchod neznáš, tak určitě mrkni, mají tam krásné věci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, mockrát díky za tip na ten eshop. Právě už pár dní sháním nějaký šperk jako dárek pro ženu, nejspíš nějaké náušnice. Dívám se na to a mají tam pěkné věci. Ještě jsem teda přemýšlel, že bych jí zkusil koupit něco z chirurgické oceli. Co myslíte že by bylo lepší?

      Vymazat
  19. Šperky jsou za mě skvělou volbou, jak si udělat radost a zdvihnout si trošku sebevědomí. Dřív mi však ani to nepomáhalo a s manželem nám to dlouho ve vztahu skřípalo. Nakonec mě napadlo objednat nás na tantra masáže a jsem moc ráda, že jsem to udělala. Jen jedna návštěva nám zachránila manželství.

    OdpovědětVymazat
  20. Náušnice se mi moc líbí, vypadají opravdu luxusně, i když se jedná o stříbro. Já si na šperky moc nepotrpím, i když pár jih samozřejmě mám, co nosím stále je řetízek se 2 srdíčky, co mi dal manžel, když se narodily dcery, ten nesundávám jindy. Jinak ale vyhledávám spíše praktické dárky, teď mi třeba udělala radost malá dámská peněženka, nosím teď už menší kabelky, takže se mi tam vejde vše potřebné. Ale šperk také potěší :)

    OdpovědětVymazat
  21. Také od nich mám jedny náušnice, dal mi je manžel den před svatbou a měla jsem je na sobě i v den svatby, při zvláštních příležitostech je nosím i dnes :-) mají opravdu krásný výběr. Jsem ráda, že svatební fotograf zachytil jejich detail, já ty šperky s perlami mám hrozně ráda. Plánuji je dát potom dceři v den svatby, aby i jí přinesly tolik štěstí, jako mě.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.