čtvrtek 16. listopadu 2017

DROGERIEZDE: Moje stálice aneb co kupuji pořád dokola

Je tady vůbec někdo kdo nezná e -shop www.drogeriezde.cz
Možná se někdo takový najde, proto chci vysvětlit název eshopu. Není to drogerii tady, ale drogerie z Německa ( drogerie z de) :-)

Já tam nakupuji skoro každý měsíc. Ne že bych toho tolik spotřebovávala, ale naučila jsem si kamarádky, že mi napíší co chtějí a já udělám hromadnou objednávku. Ušetříme na poštovném :-)

Ze začátku se ptaly co kupuji nejčastěji, jsem totiž nejzkušenější spotřebitel tohoto eshopu :-)
Napadlo mě, že moje oblíbence sepíšu i pro vás.
A rozdělím do třech kategorií - domácnost, kosmetika a potraviny.

DOMÁCNOST

SIDOLUX



Kdo by neznal tento voňavý univerzální čistič do domácnosti? Nejoblíbenější je vůně marseilského mýdla, ale ten jsem dopotřebovala. pro mě je top ten vlevo, vůně třešňového květu. Náááádhera. Používám na všechno - zem, prach, ve střičce ho mám na kuchyňské lince.
Cena: 49.-

VLHČENÉ UBROUSKY 



tyto citronové ubrousky nejsou rozhodně na pleť! Jsou určené do domácnosti a já je mám opět na všechno. Nejvíce je používám na wc.
Cena: 75.-

HOUBIČKY



Zdá se, že jsem houbičkový maniak. Protože tohle na obrázku není všechno, další jsem pořídila dceři k přítelovi. Omlouvá mě snad jen to, že jsou jednoduše výborné. Řekli byste - co může být na houbičkách rozdílného? Tak například tuhost. Ano, houbičky koupené tady jsou měkké, ale ty z DE jsou pevné, tuhé, takže vydrží mnohem déle. A pak ta drsná strana....u českých houbiček se po pár použití odlepí. U houbiček z DE drží celou dobu používání.
A těch velikostí co tam mají.....
Cena: od 9.-

PERLUX


Tyto perly na prádlo jsem si zamilovala pro jejich jednoduché použití, účinnost a vůni. Jsou to vlastně kapsle obsahující dvě části, V jedné je prášek na praní a ve druhé aviváž. Vhodíte ji přímo do bubnu k prádlu a hotovo. vytáhnete krásně čisté a voňavé prádlo. Na eshop je verze na barevné a bílé prádlo. Cena je trochu vyšší, ale přesto doporučuji.
Cena: 69.-/ 10 ks

KOSMETIKA

PAPILION


Zde mám vlhčené ubrousky, které mám v koupelně a používám různě. Dá se s nimi odlíčit i utřít prach na vaně :-) Mají výborné zavírání, takže nevysychají.
A druhý produkt je mýdlo na ruce. Nic zvláštního, ale krásně voní a nevysušuje. Dávám je sem hlavně proto, že cena je výborná a já je kupuji opakovaně.
Cena: ubrousky  44.-
mýdlo 33.-

POTRAVINY

MARMELÁDA


Marmelády kupuji pravidelně každou objednávku. Už jsem zkoušela jahodovou, borůvkovou i tuhle rybízovou. Jsou vynikající a obsahují 50% ovoce.
Cena: 38.-

NUTELLA


Je potřeba mluvit o tom, že Nutella je v Německu rozhodně kvalitnější a levnější? 
Cena: 119.-

INSTANTNÍ POLÉVKY


Říkejte si co chcete, ale ať hodí kamenem kdo nikdy neochutnal instantní polévku.....Já ji mám ráda v zásobě pro chvilky kdy mám chuť na něco rychlého, teplého, zasycujícího a dobrého. Všechny atributy tyhle polévky splňují. V krabičce jsou 3 sáčky.
Cena: 37.-

Tak to jsou moje tipy. 
Znáte e - shop drogeriezde a nakupujete tam? 
Já budu dělat v listopadu další objednávku. Holky chtějí kapesníčky, čokolády Milka a já nutně potřebuji jejich novou limitovanou edici Sidoluxu - vánoční :-)

9 komentářů:

  1. Já dříve kupovala hlavně dekorativní kosmetiku, ale co bydlím s přítelem sama, tak se moje cesty do dorgérie opakují. Ale ne pro dekorativku, ale pro toaleťák, Jar, vlhčené ubrousky, Savo na podlahy, Denkmit prací prostředky a tabletky do WC. To jsem teda dopadla :D

    Ráda bych Tebe a Tvé čtenářky pozvala na mou soutěž.
    soutěž o tekutou rtěnku Bellapierre

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jsem ten exot, co tehle e-shop nezná (nejen že tam nenakupuju, ale fakt jsem o něm snad nikdy neslyšela).
    S houbičkami jsem většinou spokojená i z našich obchodů - teď naposledy jsem koupila nějaké 10ti balení těch úplně obyčejných a nerozlepují se. Vyhazovala jsem až kvůli tomu, že byly hnusné
    Já nejsem polévková; když chci něco teplého a rychlého, tak sáhnu sice taky po sáčku, ale je v něm ovesná kaše ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. E-shop už z tvého blogu poznám, ale nikde jsem u nich nenašla, že by posílali i na Slovensko, takže já mám smůlu, ale jinak výrobky tam mají skvělé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to taky nevím. Ale podle toho jak expandují určitě brzy budou posílat i na Slovensko.

      Vymazat
    2. Na Slovensko také zasílají, stačí si zvolit přepravu v druhém kroku košíku a nastavit si tam stát Slovensko a už se tam hned ukáže doručení na Slovensko :) je to na www.DrogerieZDE.cz - druhý krok - vybrat zemi - Slovensko :)

      Vymazat
  4. Sidoluxy a perluxy mám doma taky. Perlux zatím nevím jak na tom je ale sidolux zbožňuju. Mám ten s marseiským mýdlem a ta vůně je úžasná :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď dělala objednávku a koupila vánočni Sidolux, limitku :-)

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.