pondělí 7. ledna 2019

HOROSKOP: KOZOROH 22. 1. - 20. 1.

Moje nová rubrika bude trošičku mysteriózní. Rozhodla jsem se dávat měsíčně něco málo o znameních.

Začínáme KOZOROHEM


OBECNÁ CHARAKTERISTIKA

ŽENA

Typická žena Kozoroh neexistuje. Může to být kurátorka v muzeu, která nosí babiččiny brýle, nebo tanečnice, která nosí z legrace fíkový list . Uvidíte ji na rodičovské schůzce či jak smaží hamburgery v kavárně nebo organizuje největší dobročinný ples ve městě. Žena Kozoroh může být ozdobou společenských rubrik v novinách, zdrženlivě se usmívat za zády manžela, který kandiduje ve volbách, nebo přelévat záhadné tekutiny ve zkumavkách. Ale ať dělá či nosí cokoliv, její činnost i tajné cíle bude řídit Saturn.

Na této ženě není nic okázalého. Nikdy ji neuvidíte se důrazně prosazovat; dokonce si můžete myslet, že je natolik poslušná, že se spokojí se zadním sedadlem. Jen vyčkejte. Uvidíte, kdo bude povýšený.

Známé ženy kozorožky :-)

Jana Brejchová - herečka
Anna K. - zpěvačka
Taťána Kuchařová - modelka
Bára Nesvadbová - spisovatelka
Kate Middleton - členka královské rodiny

MUŽ

Má kolem sebe cihlovou zeď , kterou si sám postavil. Je ostýchavý, ale silný a odolný. Je příjemný, ale sveřepě ctižádostivý. 

V skrytu duše touží po obdivu. 
Kozorohové předstírají, že mohou žít bez komplimentů, a způsob, jakým se při pochvale chovají, je přesvědčivý důkaz. Řekla jste někdy vašemu partnerovi něco hezkého a všimla si, že jeho výraz se nezměnil ani v něj menším? Nedělejte předčasné závěry. Jen protože je takový odborník v balamucení sebe sama, nemusíte se dát obalamutit také. Ve skutečnosti zoufale potřebuje slyšet, jak je dobrý, chytrý, hezký, žádoucí a zajímavý, ale protože své potřeby málokdy dá najevo, většinou přijde zkrátka.

Známí muži kozorohové :-)

Kamil Střihavka - zpěvák
Václav Vydra - herec
Miroslav Etzler - herec
David Prachař - herec, zpěvák
Orlando Bloom - herec

CO ČEKÁ KOZOROHA V ROCE 2019?

Pracovitost Kozoroha se letos vyplatí. Jste tahouny, kteří vše zařídí a umí zastat každičkou funkci. To se šéfovi líbí a umí to patřičně ocenit. Ihned na začátku roku se očekává vyřešení nemilých událostí. Kozorohům se bude dařit, protože mají rozum v hrsti. 

Sex a vztahy

V lásce budou Kozorozi jako na trní. I když to na sobě nenechávají zdát, k životu ji potřebují. Ihned je opustí pedantství a rozkazování. Naštěstí potkají partnera, s nímž půjdou šťastně ruku v ruce.

Děti a rodina

Rodinné vztahy se teď posunou k lepšímu, když loni to za moc nestálo. Zejména s dětmi a rodiči. Pracovitost Kozoroha je velká, a proto mu nezbývá na výchovu dětí tolik času, kolik by si představoval.

Práce a peníze

Pracovní nasazení Kozorohů bude dynamické, snad chtějí dohnat ztracený čas. V každém případě je čeká šťavnatá odměna v podobě tučného bankovního konta. Jen neusnout na vavřínech a rozvíjet dovednosti.

BONUS - kozorové v mojí rodině
Syn 

Kdo jste se našel a jak to sedí?
Napište mi, kozorohové :-)







6 komentářů:

  1. Skvělé, skvělé, bravo a tleskám. :-)
    Já na to sice vůbec nevěřím, ale ráda si to přečtu, asi ostatně jako dost lidí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejstarší syn je Míšo Kozoroh a dost to na něj sedí :o)).
    Ála

    OdpovědětVymazat
  3. Můj syn je taky Kozoroh a taky to na něj trochu sedí. Ale upřímně - po uznání touží každý chlap a většina z nich se tváří, že jim na tom nesejde (platí to i třeba pro mého Býka ;-))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.