čtvrtek 21. února 2019

HOROSKOP: RYBY 21. 2. - 20. 3.

RYBY



OBECNÁ CHARAKTERISTIKA

ŽENA

I bez pomoci astrologie se rozšířily fámy o kouzlu ženy ve znamení Ryb. Samozřejmě má i své záporné stránky, ale na první pohled je školní láskou každého chlapce, nepatrně okořeněná zajíčkem z Playboye.
Tato žena zřídka zkouší zastínit svého muže, ať je vdaná nebo svobodná. Nemá ani v nejmenším žádnou skrytou touhu ho ovládat. Nechá ho, aby jí přitáhl židli, pomohl do kabátu, zapískal na taxík, zapálil jí cigaretu a mluvil do sytosti o tom, jak je báječný. Jediné, co od něj chce, je, aby ji chránil a opatroval. Je úplně spokojená, když se může opřít o jeho široké plece a dát mu najevo, jak je silný a jak moc ho potřebuje v tomto děsivém světě.Tato dívka je pro svého pyšného muže útulnou oázou klidu, daleko od dopravního hluku a telefonů. Ve všech ročních obdobích je nekonečně ženská.

Známé ženy ryby:
Zlata Adamovská - herečka
Mahulena Bočanová  - herečka
Eva Holubová - herečka
Lucie Vondráčková - zpěvačka
Rihanna - zpěvačka

MUŽ

Muž ve znamení Ryb dokáže být všechno, co si přejete – nebo všechno, co nechcete. Příliv je u něj synonymem pro příležitost. Vyžaduje pevné rozhodnutí, rázné činy a schopnost utopit všechny staré bezduché sny, které mu brání v úspěchu. Problém je, že někteří muži nikdy nerozeznají, kdy příliv vrcholí, a to ani tehdy, když se jim přelévá přes nohy.Potřebujete věci jako punčochy, kosmetiku, boty, špenát, peníze na nájem, celer, mléko, žárovky a – no, však víte, co myslím. S tímto druhem Ryby existuje jediné východisko: staňte se dědičkou velkého jmění. Ne, je tady ještě jedno. Sežeňte dvě zaměstnání – jedno pro sebe a jedno pro něj a v obou pracujte sama jako ďas.
Jeho duše potřebuje někdy samotu, aby v ní mohl svěží větřík zahojit rány způsobené všemi sdělenými potížemi a navodit zpět klidnou, čistou osobnost.  

Známí muži ryby:
Martin Dejdar - herec
Jiří Menzel - režisér
Viktor Preiss - herec
Tomáš Matonoha - herec
Chuck Norris - herec

CO ČEKÁ RYBY V ROCE 2019?


Rybičky v sobě objeví skrytý potenciál. Možná se to projeví změnou pracovní pozice. Ideální je pomoc lidem a služby. Měly by se naučit pracovat se slovy – buď jsou moc citlivé nebo výbušné. Nutností je nalezení zlaté střední cesty, jen tak půjdou správným směrem. 

Sex a vztahy

V lásce mají Rybky dveře dokořán. Mají věčně hlavu v oblacích, což se při seznamování neztratí. Během roku zažijí spoustu vztahů, ale jen jeden bude pravý a jedinečný.

Děti a rodina

Atmosféra v rodině nebude v roce 2019 krizová. S dětmi máte perfektní vztah a ještě na něm budete pracovat. Se staršími příslušníky býváte zřídka, což byste měli napravit. Nikdo není na světě věčně.

Práce a peníze


V práci se budou cítit Ryby velmi dobře, kolegové je podporují a v horších časech je podrží. To vše díky ochotě a nezištnosti. Ke konci roku přijde vlna energie, jíž musí ukočírovat ve svůj prospěch.
 Tak jak to na vás sedí, rybičky?

2 komentáře:

  1. No četla jsem různé horoskopy na moje znamení a musím přiznat, že v něčem se vždy trefí :-)))))
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Najít tu pravou střední cestu mi dává opravdu dost často zabrat,ale snažím se.😉
    Krásný víkend přeji.Z🖤

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.