úterý 16. srpna 2022

SPOTŘEBOVÁNO: Potraviny a domácnost

 Druhá část spotřebovaných produktů je tady.

Docela by mě zajímalo, co vás baví víc - kosmetika nebo potraviny nebo domácnost? Mě, v poslední době, spotřebovaná kosmetika u jiných moc nebere. 


 JOXTY
 
 

Myslela jsem, že tyto chipsy jsou zdravé, když jsou proteinové :-) Dcera mě vyvedla z omylu. Nicméně byly opravdu moc dobré, což jsem nečekala. 

Cena: 32.-

BOMBUS

 
Opravdu velice, ale velice nechutná tyčinka. Chutnala jako zvratky....pardon, ale je to tak. Jak vidíte celou jsem ji vyhodila.
Cena: 30.-
 
TCHIBO

 
Káva s příchutí slaného karamelu byla v Brand boxu. Trochu jsem se na ni ofrňovala a nakonec byla docela dobrá :-)
Teda dost dobrá.
Cena: 55.-/235 ml
 
ITALLIAMO,  WOLFBERRY

 
Mix bylinek z Italského týdnu v Lidlu byl super. Používala jsem je do směsi na špagety, na pizzu a vlastně kamkoli se mi zachtělo mít italské bylinky. 
Cena: 30,-

Černou sůl jsem dostala od klientky, která mi o ní vyprávěla a já dala najevo, že ji neznám. Je hojně používaná ve vegetariánské kuchyni, protože svou vůní jim nahrazuje vajíčka. Ano, je cítít jako Vincentka :-)
Cena: 30.-/ 250 g

KOMPEK

 
V Tescu jsem objevila tyto krekry. Jsou to malé osmiúhelníky ze semínek a jsou luxusní. Nejvíce mi chutnají česnekové. Fakt doporučuji ochutnat.
Cena:  30.-/ 160 g

DROGERIEZDE, LIDL
 
Sušené jablka v mléčné čokoládě...tuto dobrotu jsem si objednala na drogeriizde, protože ji kdosi kdesi chválil. Bylo to opravdu dobré zobáníčko, ale některé kousky jablka byly dost vysušené.
Cena: ???

Malý kousek brownie ( cca 5x5x2cm), který naprosto uspokojí chuťové buňky toužící po sladkém. Všichni, komu nevadí dát si sem tam fakt sladkou dobrotu, tohle musíte ochutnat.
Cena: do dvacky

HUMMUSY

 
Zamilovala jsem se do hummusů. Už jsem jich vyzkoušela hodně a nejlepší je ten vlevo, z Albertu. Ten nejobyčejnější, natural. I ten z Kauflandu, i z Lidlu jsou dobré, ale Albert vede. 
Cena: do 30.-

NESTLÉ

 
Tuto granolu můžu opravdu doporučit. Chutnala po medu, nebyla přeslazená.....jednoduše fajn. Ale cena je trochu přemrštěná.
Cena:  125.-/300g

OLMA, EHRMANN

 
Netušila jsem, že CARTE D´OR dělá i jogurty. A tak jsem musela ochutnat. Uznávám, povedl se. Hustý, nepřeslazený.....mňam.
Cena: 22.-

Tuhle vanilkovou pěnu všichni velice chválí, a tak jsem ji chtěla taky chválit......no jo, chválím :-) I když čokoládová by byla lepší.
Cena: cca 25.-

DOMÁCNOST

 
Osvěžovač vzduchu od AIR  WICK byl docela fajn, ale ( a teď budu nechutná, tak pozor) kombinace této vůně a stolice....tak to byla hrůza. Takže nedoporučuji na wc :-)
Cena: 90.-
 
Zato CIF na kuchyně a jeho pomerančová vůně, to byla taková paráda....krásná, svěží vůně a moc dobře čistil. Už ho mám zase koupený.
Cena:  80.-

A voňavé kuličky od Ariel? Nečeka jsem nic a dostala hodně. Prádlo po nich krásně vonělo. Klidně bych je pořídila zase.
Cena: 99.-
 
Tak to je všechno. Jistě toho spoustu znáte nebo ne? Napište mi :-)

9 komentářů:

  1. Já mám ráda kosmetiku i jídlo (jídlo o fous víc - i proto, že ho píše míň lidí ;-)).
    Z tvého článku pár věcí znám - perličky, cif, proteinové chipsy (s hodnocením souhlasím) a granola na mne ještě čeká. Zaujaly mne krekry, po těch kouknu.
    Di hummusu jsem se zamilovala taky - já mám nejraději ten od Alimpexu, co mají u nás v kantýně - dělají ho s rajčatovým pestem nebo s pestem z medvědího česneku. Alberta jsem ještě nezkoušela, tak po něm taky kouknu, mám tenhle krám přes ulici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alimpex nezmám....chci si hummus vyrobir sama, nic na tom není, ale trochu se bojím, že nebude tak dobrý jako ty kupované :-)

      Vymazat
  2. Ahoj ..., tak za mne vede kosmetika, protože jsem trochu "maniak"..., ale ty krekry a hummus mě velmi zaujaly. Hummus tedy znám ☺☺

    OdpovědětVymazat
  3. Já nějak nemůžu přijít hummusům na chuť, ale nevzdám to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Míšo,
    já mám ráda jídlo i kosmetiku, obojí mě hodně baví. Ty věci z brand boxu mi vůbec nechutnaly, jen granola s medem byla výborná. Zaujal mě i ten jogurt, taky jsem nevěděla, že dělají i něco jiného než zmrzlinu.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. To, jak se dnes zdražují ty potraviny je opravdu ale něco velmi nevídaného. Kdo by si to dříve pomyslel že dnes budeme máslo kupovat i za 80 korun, že? Opravdu je to velmi divná doba. Já o tom vím své. Sháněli jsme teď filtraci pro jezírko a to byste nevěřili. Je snad o 40 % dražší než v roce 2016. To jsou teda pokroky..

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.