pátek 17. dubna 2015

A ještě jednou Albert

Není tomu tak dávno ( vlastně je to velmi nedávno), kdy jsem tady, psala a chválila časopis Albert. To jsem ovšem ještě nevěděla, že budu znovu chválit tak brzy. Vlastně ani ne chválit jako děkovat.
V březnovém čísle časopisu Albert, se mi líbilo tolik receptů, že jsem se rozhodla napsat krátký mail s vyjádřením. A zapomněla jsem na to......




Když jsem toto pondělí zasedla k iPadu a vzpomněla si, že jsem ještě nečetla dubnové vydání tohoto časopisu, které už bylo 14 dnů k dispozici, hned jsem to napravila. A jak tak pročítám recepty a plánuji co kdy zkusím, jsem najednou skoro na konci. Přesněji tam, kde jsou dopisy čtenářů. Skoro bych to přeskočila ( ano, to opravdu nečtu:-)), kdyby mě nepraštilo do očí moje jméno. Říkám si- někdo se jmenuje jako já :-)- tak si ten DOPIS MĚSÍCE přečtu......už vám to dochází? Jo, byl to ten můj dopisek, na který jsem už dávno zapomněla :-)


 Tak se tím hezky kochám, když tu najednou- opět moje jméno. Kousek níž, v rámečku....za dopis měsíce posíláme výherci balíček produktů Albert Quality :-)
A dnes přišel......

TADY VŠECHNO POSPOLU




 TADY PODROBNĚJI
 Tortilly, špagety, zeleninový bujon, vločky, sezamové tyčinky


 bramborová kaše, ovesná kaše, musli tyčinky, čočka, směs ořechů, konzerva tuňák v oleji



 grapefruitový džus, omáčka na špagety, kokosové mléko, křen, meruňkový džem


kondenzované mléko, kolumbijská káva, čaj jasmin a jahoda

 detail kávy

Tímto chci poděkovat Albertovi :-)








2 komentáře:

  1. Jééé, to je krásné! Moc gratuluji, určitě to potěšilo u srdíčka, taková pěkná a nečekaná výhra :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.