sobota 11. července 2015

Spotřebováno: červen 2015

Vím, že je už dost pozdě na červnové spotřebováno, ale hold jsem nestíhala......
Tak to nebudu zdržovat a jdeme na to.





VICHY- denní a noční krém. O těchto fakt dost dobrých krémech jsem psala samostatný článek. Mrkněte na tento odkaz a dozvíte se víc.

Maska FREEMAN s granátovým jablíčkem. Byla to plátýnková maska a mně tento typ nevyhovuje. Nebaví mě upravovat si ji na obličej, kdy výřezy na oči nejsou na očích, na ústa je tak velký, že by do něj nacpala hubu i kráva.....mám malý obličej, takže mám plátýnko i na vlasech....Prostě ne.  I když samostatná ta patlanice na obličej mi vyhovovala, moc nevoněla, ale pleť jsem měla hlaďounkou a takovou rozzářenou. 
Cena: cca 25.-

Lak na nehty DERMACOL a ORIFLAME. Měla jsem je tak dlouho, že už se nedají nanášet. Proč tak dlouho? V práci nesmím mít nalakované nehty, takže lak potřebuji cca 2x za rok. 
Tím pádem je ani nebudu nijak soudit, protože s laky všeobecně nemám moc zkušenosti. Barvičky jsou to ovšem hezké, že?
Cena: Dermacol jsem dostala k nákupu a Oriflame v akci 49.-

Odličovací tamponky EBELIN. Prostě tamponky, já v nich velký rozdíl nevidím.
Cena: 30.- ?

Řasenky DERMACOL a ORIFLAME. Na dermacoláckou řasenku jsem psala samostatnou recenzi tady. Řasenka z Oriflame Wonder lash je moje nejoblíbenější. Naprosto mi vyhovuje její kartáček, který řasy krásně oddělí a natočí. Tu mám už asi pátou a budu ji kupovat pořád! :-)
Cena: Oriflame v akci 99.-

Micelární voda- výrobce si nepamatuji, ale je koupená v Kauflandu. Musím konstatovat, že za tu cenu, která bude dole, absolutně super. Odlíčila, neštípala v očích, jen trošku vysušovala....
Cena: 29.-

Krém na nohy AVON. Docela dobrý, jen ta vůně byla zvláštní. Taková gumová nebo co. Ale svůj úkol- promazat a zvláčnit nožičky- splnil.
Cena: 49.- v akci.

Tužka na oči a linky ve fixe AVON. Tužka- normální, spíše podprůměrná tužka, která byla na jednom konci šedá a na druhém bílá. Po pár ořezání na straně šedé se i zde objevila bílá tuha :-( No nic, hold už ji nekoupím.
Fix - himlhermajs fixelement, jak ta mě pálila v očích.....fakt! Normálně mi slzy prýštily jako soše někde na kašně. Že bych byla taková citlivka? nevím, ale raději letí směr koš.
Cena: raději si nepamatuji

Opět dávám jeden produkt z potravin. Tento čaj od PICKWICKU je naprosto dokonalý. Je v hedvábných sáčcích, nádherně voní a je sytě červený. Jeho chuť je nádherně plná.....ochutnejte ho.
Cena: nevím, byl to dárek


Různé VZOREČKY. Claris, Mexx, Avene, BC, Misha....všechny produkty byly super, ale ten, co je tam nejblběji vidět.................
..........tento........to je můj objev měsíce. VICHY make-up. Naprosto dokonale mi sedne na pleť, krásně kryje, je tak lehký, že jsem měla pocit, že ho nemám a vydrží celý den. Ten si koupím v plném balení 100%. 



 Znáte? Napište mi.....už jste se zapojili do mojí první GIVEAWAY ?






4 komentáře:

  1. Super spotřeba, akorát s žádným produktem nemám zkušenost :D Do giveaway se určitě zapojím :) A pamatuješ když jsem ti komentovala recenzi na Divočinu? Tak už jsem v půlce knížky a musím říct, že jsem z ní celkem zklamaná. Skoro vůbec mě nebaví a do čtení se musím nutit, ani se mi to nechce dočíst, ale říkám si, že když jsem si ji koupila, tak by to bylo dobrý ať to nejsou vyhozený peníze, ale stejně jsou. Někdy jsou knížky, od kterých se nemůžu odtrhnout a někdy jsou takové jako Divočina, do kterých se musím nutit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nad tou micelárkou z Kauflandu uvažuji už delší dobu. Všichni si jí chválí, tak jí asi taky zkusím. I kdyby mi nevyhovovala, tak těch 30,- mě mrzet nebude. :) A teď jsi mě (pokud ti můžu tykat :)) navnadila i tou Imperialkou od Dermacolu. :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.