pondělí 3. srpna 2015

Spotřebováno: červenec 2015

Jsem tady opět ze spotřebovanými produkty. Tento druh článků máte rády, takže v nich budu pokračovat :-)





Ubrousky Linteo mám v koupelně pořád, ale ne na odmalovávání, ale na úklid :-) na takové to každodenní přetření umyvadla, vany nebo země v koupelně-ideální. Mají výborné otvírání, nevysychají.
Cena: cca 38.-
V krabičce nad ubrouskama byly odličovací tamponky MISSHA. O těch jsem psala tady.
Mně absolutně nevyhovovaly- malé, oddělovaly se od sebe.....prostě ne.
Cena: 61.-


Oriflame- abrazivní tělový gel. Hezky voněl, ale moc nepeelingoval, v gelu je jen sem tam zrníčko. Pro ty, kdo má rád jen takové šolíchání bude ideální :-)
Cena:? -dárek
Balea Men 3v1- pánský mýdlošamponokondicioner v jednom. Pro chlapy ideál :-) Můj manžel je s ním nadmíru spokojený. Krásně voní a nevysušuje. 
Cena: cca 35.-
Dove- vyživující sprchový gel s pistácií a magnólií.Jak já miluji Dove sprcháče.....ale bože, tato vůně je hnus fialový. Připomíná mi to staré ponožky. Skoro jsem se nechtěla sprchovat, když jsem viděla, že pořád není spotřebovaný.....Abych byla spravedlivá, tak opět nádherně hydratoval, ale já nechci vonět jako použité fusakle. Takže za mě tato vůně ne.
Cena: raději jsem zapomněla.


Balea - lak na vlasy.Krásně voní, drží účes, ale vlasy nelepí. Určitě doporučuji.
Cena: cca do 50.-
FA NutriSkin- antiperspirant, který má 0% alkoholu a měl by vydržet 48 hodin. No, nevím, já se během 24 hodin alespoň jednou osprchuji, takže nemůžu posoudit výdrž :-) každopádně mně více vyhovuje použití kuličkových nebo gelových antiperspirantů a tento mě ani moc nevoněl.
Cena::?



Sun dance- opalovací mléko z DM, 30 faktor, příjemná vůně...co víc k tomu říct?
Cena: opět nevím, kupovala jsem ho u němčourů


Tady z té směsky chci vyzdvihnout BB crem od Misshy-hnědý obal-ten je opravdu super, ale o tom více v samostatném článku. A maska Perfecta z Lidlu s aloe a pomerančovým květem-byla tekutější než je u masek běžné a voněla trochu uměle.
Cena: 15.-...asi
Ostatní jsou vzorečky Nivea, parfém Mexx (úžasný) a Iceberg....o těch si můžete přečíst v mých Vzorečkových recenzích.


Yankee Candle do auta- vůně kůže.... ne lidské kůže, ale kožených věcí, chápete? Vlezete do auta a wow, voní to tam jako by jste měli kožené sedačky, a pak si uvědomíte, že to tak voní Yankee. Tento z těch tří, co jsem do auta měla, voněl nejdéle. Ale kupovat si ho nebudu.
Cena: 50.-




Řasenka s něčím , co nevím k čemu je. Tak tato příšernost není vypotřebovaná, ale já ji prostě vyhazuji. Má se nanést řasenka, pak to chlupaté cosi a pak zase řasenka. Ty chlupy mají prodloužit řasy. Mě to vlezlo do oka, štípalo to tak, že křen je, proti tomu, jemné vyplachovadlo oka a navíc to opadávalo tak, že jsem vypadala jako by mě chtěl ulíbat k smrti kominík.
Cena: ebay 


Každý měsíc sem dávám i něco z toho, co mě nejvíc zaujalo z jídla, pochutin, prostě z toho co se dá zkonzumovat. Dnes je to Kitl syrob mátový....měla jsem ho v jednom z brandnooz boxů a musím říct, že je neskutečně výborný. Je to sirup, kterého stačí docela málo a přitom udělá hodně muziky. Já ho používala u na výrobu mojita. Stojí trochu víc, vlastně o hodně víc, než obyč sirup, ale stojí za to. Přečtete si o něm tady nebo tady

A to je všechno.....nezapoměňte se podívat na článek o Brandnooz boxu za 99.-....tady

12 komentářů:

  1. Osobně mám nejraději Dove produkty. Hlavně se mi líbí filozofie jejich firmy a reklamy. Navíc ty produkty jsou ve většině případech výborné :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  2. Ty řasenky musely být peklo. Jsi šikovná, že jsi toho tolik spotřebovala. Mně to o prázdninách moc nejde

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi spotřebovávám jaro, léto, podzim, zima stejně :-)

      Vymazat
  3. Řasenky vidím poprvé a o nic nepřicházím. Asi bych je taky vyhodila. Ta vůně kůže do auta může být super. Pěkné spotřebováno. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Dove sprchace mam velice rada.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ou, ty řasenky... jsou děs.. :( Ty by letěli hned, už jen kvůli obalu.. :D :D

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal by mě nevadil, kdyby fungovaly jak měly....už jsou v koši :-)

      Vymazat
  6. Na opalovacie mlieka Sun Dance citam casto chvalu. Ja za seba odporucam opalovacie kremy od Cien. Su ovela lepsie ako predrazene opalovacie kremy z lekarne.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  7. Yankee svíčky jsou skvělé, jsou poměrně drahé, ale vydrží hrozně dlouho, taky jich pár mám a spíš si je tedy šetřím na zvláštní příležitosti :-) Teď mi kamarádka věnovala ručně dělané svíčky Fair Trade, což také ráda podpořím a mají krásné vzory, jako dárek mě to moc potěšilo

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.