pátek 3. června 2016

UNBOXING: vůně, kniha, krásná každý den

Tento typ článku mám, na svém blogu, relativně nový. Já sama mám ráda unboxingové články i videa, takže jsem je zkusila zařadit taky a musím říct, že jsou oblíbené i u vás. 

Jdeme na to.

BALÍČEK No.1

Růžová puntíkatá taštička :-)

Pro který stát je tento vzor typický?

Dvě nádherné vůně...

Při své cestě do Portugalska jsem 5 hodin čekala v Curychu na letadlo. Měla jsem spoooouuustu času očichat ve free zóně všechno, co tam měli :-) A zamilovala se do BURBERRY BODY.

Když jsem brouzdala po Vinted a narazila na inzerát, který nabízel tento parfém, spolu s ještě jedním, BURBERRY BRIT, za krásných 700.- i s poštou, neváhala jsem.... JSOU MOJE!

Nevěděla jsem jak voní, ale nelituji. Je to nádherná vůně.

 BALÍČEK No.2

Co to asi bude?

Obálka je hezká.

 Z nakladatelství Leda (KLIK KLIK KLIK) mi poslali knihu k recenzi. Vybrali ji sami. A myslím, že dobře. Obálka je krásná ( jak můžou vědět, že miluji motiv motýlků?) a anotace zajímavá.

DO KRAJNOSTI VYČERPANÁ
Lucille dovedou potrápit hluboké duševní zmatky, až neví kudy kam. Její rodiče selhali a ona se ze dne na den ocitla bez pomoci sama s malou sestrou. Musí čelit zraňujícím aspektům lidské existence, zvlášť když si dala slovo, že malou Wren udrží ve své péči. Není to nejlepší doba pro osudovou lásku a ještě k tomu má Digby svoji dívku, Lucille ale ví s naprostou jistotou, že jestli nic nepodnikne, ztratí kus svojí duše a bude navždycky litovat.
NACHÁZÍ SVOJE SILNÉ STRÁNKY
V bitvě o znovunabytí vnitřní vyrovnanosti selhává znovu a znovu. Je absolutně vyčerpaná a víc už nemůže unést… pak si ale uvědomí, že kupodivu právě komplikovaná láska plná rozporů jí pomáhá, aby ve svém nitru odkryla nové dimenze a objevila svoje silné stránky.

 BALÍČEK No.3

Tajemství....

JÁ děkuji, Míšo.

KRÁSNÁ KAŽDÝ DEN....je tu někdo kdo tento úžasný eshop nezná? Moje jmenovkyně Míša mi umožnila vyzkoušet dva, mnou vybrané, produkty.

Krásně zabaleno....

Vybrala jsem si tělové suflé Kořeněný pomeranč - mrkněte sem,

Dámy, tak tohle je dokonalost ve skleničce.

A druhý výrobek je čistící maska s červeným jílem - TADY

S touhle maskou na obličeji jsem jak apač na válečné stezce :-)

Ještě je brzy na jakoukoliv recenzi, ale.....bože, to suflé....ta vůně je naprosto dokonalá a konzistence....Těšte se na recenzi.


Na zkoušení těchto dvou produktů se moc těším
 Kdo zná cokoliv z tohoto článku, podělte se s názorem :-)

13 komentářů:

  1. Samé krásné věci. Knihu jsem četla je prima. A to statní....no prostě paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Balíčky vypadají dobře, všechny:):)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak takové balíčky je radost dostávat. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelé fotografie, najlepší blog, ktorý som za posledný čas videla! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné balíčky :) Kniha vypadá dobře, už jsem ji zaregistrovala na blozích a četla i recenze, ale vadilo by mi, kdyby mi někdo poslal knihu bez možnosti toho, abych s ní vůbec souhlasila a nebo ne. Jsem moc zvědavá na recenze produktů z posl. balíčku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli to tak Leda má nebo jestli pravidelným rezenzentům dává možnost výběru....Mně na výběr nedali. Ale v tomto případě mi to nevadí :-)

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.