pondělí 1. srpna 2016

BRANDNOOZ BOX: červenec 2016

Půlka prázdnin je za námi. Někdo má po dovolené a někoho teprve čeká. Já patřím k těm, kdo se ještě těší :-)

A aby mi to těšení lépe ubíhalo, dělají mi radost různé balíčky a boxíky. Jako tento zelený krasavec.




Nezbytná kartička s popisem produktů.


TUC - Sweet Chilli


Tucky mám nejraději klasické. Tyto jsem ještě nechutnala, ale myslím, že se na žádné párty neztratí....respektive ztratí :-)

VITANA - Gurmánské koření


Dostala jsem steakové a zrovna se hodilo. Už v něm mám naložené masinko. Je opravdu hrubě mleté, viz obrázek níže, a dobrá vychytávka je, že udělali v obalu průhledné okénko. 

Nic moc, ale trochu je vidět, že je opravdu hrubě mleté.

DEVELEY - dresink


Tuto značku neznám. Dostala jsem jogurtový, i když bych raději francouzský ( schválně kolik ženských bude psát, že dostalo francouzský a chtělo by jogurtový :-). Zatím jsem nechutnala, tak uvidíme.

NESTLÉ - Golden Minis


Upřímně bych dala přednost těm klasickým, skořicovým. Tyhle jsou sušenkové a mě představa jíst cokoliv sušenkového ke snídani nijak nenadchla. Na první ochutnání jsou dost sladké....

MAGGI - Dobré polévky


Já mám fazolačku. Balení je opravdu hezké na pohled. Je rozděleno na dvě půlky, kdy v jedné jsou samotné fazole a ve druhé zbytek. Jak bude chutnat....uvidíme.

MILKA - Sensations


Čokolády Milka nemám ráda. Jsou šíleně sladké.  Ale tohle to.....mňam. 6 velkých cookies s kousky čokolády a čoko náplní. Ano, je to taky sladké jako....ale jeden kus na zlepšení nálady, jednou za...den :-) Proč ne? Může se i ohřát. To jsem nezkoušela.

OREO - Chocolate Créme


Oreo mánii jsem nepodlehla. Nějak nechápu, proč bych měla sušenku s náplní namáčet do mléka? No nic, popojedem.....i když vlastně není kam. Prostě Oreo sušenka s kakaovou náplní. Haw, domluvila jsem.

Jak se vám tento box líbil? Mně vcelku ano. Jsem ráda, že se objevují i jiné značky než dosud. 



4 komentáře:

  1. Já na box ještě čekám - měla jsem 14 dní dovolenou, tak jsem si požádala o pozdější zaslání. Ale neodolala jsem a koukla jsem, co mi přijde... (jsem zvědavka zvědavá). Jak to vypadá, tak mne nic extra nenadchne, ale asi nic nebude ani vyložený propadák (teda pro mne nejspíš ta polévka, pokud nebudu mít zrovna knedlíčkovou, ale s ostatními si případně poradí manžel)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem o tom slyšela, ale já jsem taková ta konzervativní osoba, co má ráda svoje zavedený věci a málokdy zkouší něco novýho, nicméně hodně mě zaujalo to koření a dresinky, ty máme rádi, takže možná zkusím, díky za tip:)

    OdpovědětVymazat
  3. Na českém brandnooz boxu mě mrzí, že většinu toho, co do něj dávají, jsem už viděla v obchodě. Takže žádná novinka. Asi jsem prostě na foodboxy moc náročná.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.