pondělí 8. srpna 2016

SPOTŘEBOVÁNO: Červenec 2016

Je vůbec možné, že už je půlka prázdnin fuč? Máte to taky tak, že ač člověk pracující, stále mám prázdniny spojené s....prázdninami :-) Těmi dětskými, kdy byl čas volnosti, nehlídanosti a táborů. Pořád v sobě mám takový hezký pocit, když jsou prázdniny :-) Kdo mi rozumí?

Ale pojďme ke spotřebovancům. Je toho vcelku málo. Halt je zřejmé, že dětičky vyletují z hnízda.......

BEAUTY

Taková malá kupička
V porovnání s jinými blogerkami jsem břídil.....nechápu jak někdo dokáže za měsíc spotřebovat 2 šampony, 3 sprcháče atd.


SYOSS a DOVE


ŠAMPON SYOSS jsem měla několikrát a nikdy jsem nepociťovala problém. Tentokrát se mi zdálo, že mi trochu více padají vlasy. Netuším jestli to bylo šamponem....Teď používám jiný, takže uvidím.
Cena: 89.- v akci

DOVE MEN+CARE je manželův. Voní typicky mužsky, což je mi na manželovi příjemné. Nevysušuje ani jinak neškodí. 
Cena: +/- 55.-

BALEA



MASKA Z MRTVÉHO MOŘE - tyto masky mám ráda. Jsou levné, ale přitom pleť umí prozářit a zjemnit. A právě tohle umí tato, která  obsahuje i výtažky z Aloe Vera a heřmánku.
Cena: +/- 17.-

KOKOSOVÝ OLEJ



Ano, taky jsem podlehla trendu kokosových olejů. V DM jsem sáhla po tomhle bez vůně. Upřímně, nevím co je na něm tak šíleně úžasného, že je vynášen do nebes? Snad jen to různorodé využití- na smažení, pečení, na odličování, snad i jako maska na vlasy.... Určitě je dobrý, ale...na smažení či pečení je drahý. Na odličování - nechci do něj strkat ruce a pak to nanášení, patlání po obličeji....pravda je, že odlíčí dobře. Jako masku na vlasy jsem ho nepoužila, to prostě ne. Takže já si ho už nekoupím, ne proto, že by byl špatný, ale protože je, pro mě, zbytečný.
Cena: asi 120.-

RIMMEL a MISHA 


BB creme Rimmel - je můj objev. Mám v odstínu light a naprosto mi vyhovuje i teď v létě. Má střední krytí, dobře se aplikuje a docela drží. Nezalézá do vrásek a já ho ani nepřepudrovávám.
Cena: v akci 100.-

BB cream Misha - myslím, že o těchto BBčkách už bylo napsáno tolik, že je každý zná. Cestovní balení i vzorek jsem měla v Misha boxu (tady). Jsou vážně výborné. Super krytí, super výdrž, super konzistence....jednoduše SUPER. Jediné co není moc super je cena.
Cena: 449.- za 50 ml

MEDI BLANC


 Vzorek zubní pasty Medi Blanc mi přišel s objednávkou z Parfums.cz. Četla jsem na něj pochvalné recenze, ale já sama žádnou změnu k lepšímu na svém chrupu nevidím. Vzorek vystačí na cca 10 dnů. 


MOJE FOOD TIPY


Jak víte, přidávám do svých spotřebovaných produktů i pár tipů na nějakou dobrotu.

TRETTERS


Tyhle zdravé "brambůrky" jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Miluji celer, ale samotný ho nevyrábí, proto jsem sáhla po variantě s řepou. A příchutí cheddar, čehož jsem si nevšimla, a upřímně, ani bych, na chuti, nepoznala. Jsou solené velmi mírně a chuť je naprosto autentická. Řepa je, pro mě, dost sladká, ale to se dá čekat. Ale celer je opravdu dobrý. A víte co je super? Že jsem na www.blogerky.cz byla vybrána jako ochutnávačka celé řady Tretters chipsů :-) Takže čekám na balík a pak bude velká recenze.
Cena: jak kde, průměrně 30.-

LIPTON


Tento čaj s příchutí borůvkového muffinu, jsem doporučovala už kdysi. Takže připomínám :-) Je moc dobrý, i když ho připravíte jako ledový. Na 1 litr dávám 3 sáčky, úplně to stačí.
Cena: kolem 35.-

MUSLI SCHNEEKOPPE


Měla jsem je v Brandnooz boxu, TADY a doporučuji se po tomto musli podívat, protože je výborné. Plné ovoce i oříšku. Já se po něm v Kaufklandu určitě mrknu. Za mě palec nahoru. 
Cena: 115.- za 750g

POCHUTNÁNÍ Z LIDLU


Tyto dvě dobroty z Lidlu nelze nedoporučit. 
Zmrzlinová trubička je jemně smetanová a oplatek křupavý. Prostě mňamina. Strčí do kapsy kteroukoliv podobnou trubičku jiné, mnohem dražší, značky.
Cena: cca 8.-
Čokoláda J. D. Gross 70% s kousky pomerančové kůry je  naprosto dokonalá v ovesné kaši....vlastě v jakékoliv kaši. Zkuste si dát čtvereček do horké kaše, přidejte třeba banán s trochou medu a napište mi :-)
Cena: cca 40.-

Tak co říkáte na mé spotřebovance? Co znáte, co vás zaujalo, co doporučíte vy mě? Těším se na komentáře.

11 komentářů:

  1. Jo, s kvalitou fotek bojuji pořád. Fotím telefonem....ale já se zlepším :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec to neberu jako hejt. Konstruktivní kritiku vítám. Třeba si někdy taky pořídím pořádný Kanón :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Míšo! Taky slušná spotřeba :)
    Já spotřebuji někdy více šamponů, nebo sprcháčů, poněvadž jich mám otevřeno vícero najednou a někdy se mi za měsíc povede, že je vypotřebuji naráz...

    Jinak vysokoprocentní čokolády z Lidlu mám také moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. U mne na blogu bude ochutnávání (tedy článek "Co jsem taky ochutnala) za červenec za pár dní. Měla jsem v červenci dovolenou, přidávala články o ní, tak jsem ve skluzu...
    Musli mi taky chutnalo a ta řada čokolád z Lidlu je fajn. Zmrzlinu příležitostně asi vyzkouším ;-).
    Trendu kokosového oleje jsem taky nepodlehla. Mám doma načnutý ještě ze Zajíců v krabici, párkrát jsem na něm dělala lívanečky. Při smažení voní nádherně, ale na chuť to není poznat...
    A pro fotky mám pochopení - já s nimi taky bojuji (a obdivuji krásné fotky na jiných blozích)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu :-) Já jsem na focení antitalent.

      Vymazat
  5. Dnes jsem začala používat Syoss Keratin, tak doufám, že mi vlasy padat nebudou ještě víc, než padají. Mám s tím věčný problém. Jinak taky nechápu, když někdo ukazuje hordy spotřebovaných produktů :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už na jednom blogu četla, že pisatelce začaly padat vlasy po Syoss šamponu.....tak nevím.

      Vymazat
    2. No, tak uvidím, jak dopadnu. Asi se teď budu víc sledovat :))

      Vymazat
  6. Lipton čaje jsou prostě skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  7. nenapadlo by ma dať si do kaše túto čokoládu :) ale určite to skúsim :) a kokosový olej ani u mňa nenašiel uplatnenie a pochopenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.