pondělí 17. října 2016

SWAP: Mnoho za málo

Jak jsem psala v článku o swapování s Kadinou21, byl zájem o něj opravdu velký. Proto jsem ho vyhlásila ještě jednou.

Podmínky stejné, za stovku co nejvíce věcí.

Šanci jsem dala mladé mamince, pro kterou to byl první swap. Říká si DEJUST.

Můj balíček obsahoval 11 věcí. Dalo mi dost zabrat vymyslet to tak, aby bylo dodrženo téma i hodnota. Myslím, že se mi to povedlo. V balíčku byl součástí dopis, kde byly uvedeny ceny, aby bylo jasné, že jsem se do dané částky vlezla v toleranci.  Můj balíček je v hodnotě 105.-

Balíček, který dostala Dejust ode mě.



Líbil by se vám?

A co jsem dostala já?


Zatím je to tajemství...



Instrukce

Pět balíčků 

Hm, dýně?

Nedávno jsem ji, konečně, spotřebovala.

Košíčky se budou hodit

Z tohoto mám největší radost

Škubánky v prášku? To neeeee


Bohužel jsem opět zklamaná. Zase nebylo dodrženo zadání. Mně se prostě nezdá 4+1 věc ( ta minidýně není koupená, i když je podzimně tématická) mnoho. Dejust si moc hlavu nelámala, bohužel.

Ale to je riziko podnikání :-)

Co říkáte vy? Máte na věc stejný názor jako já?


7 komentářů:

  1. Tak Tve zklamani chapu. Tohle by ani pro me nebylo... kdybys riskla do toho jit znovu, tak se hlasim. Jeste jsem se nikdy nezapojila, ani nevim, kde se k tomu dostanu, tak se nabizim takhle.;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle swap se vám myslím nepovedl oboustranně, spoluswaperka podle hodnocení taky nebyla úplně nadšená. Jinak souhlasím, že 5 věcí mi do swapu se zadáním "Za málo hodně" nepřijde úplné splnění zadání. Swap je o kreativitě - snažit se vymyslet, jak co nejlíp splnit zadání, tj. v tomto případě vymyslet co nejvíc věcí (a pokud možno málo obvyklých). A škubánky v prášku by mne taky nenadchly ani trochu ;-), dýně by mi zas až tak nevadila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spoluswaperka kojí, takže nechtěla nic co by ji nemuselo dělat dobře. Vybrala jsem to, co kojícím maminkám nevadí. Nepije kafe, toho jsem si nevšimla a poslala ji rozpustné 3v1.

      Vymazat
  3. Tak pro mě by byl zklamání celý balíček :D
    Já bych vybrala prostě nohem konkrétnější specifika. Něco jestli se to má jíst, vonět, děkorace atd atd :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  4. Možná bych i nastavila minimální počet věcí v balíčku. Jinak je to zajímavý nápad - Mnoho za málo. :-) Mě by nepotěšil ani jeden balíček, ale to už záleží na vás, jak si sami povíte, co se vám líbí, co máte rády a tak. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Škubánky v prášk umi přijdou jako fakt jako úlet. Z dýně bych taky nejásala... Za mě je balíček od tebe o třídu výš, ikdyž na to jídlo ve swapech moc nejsem :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Podľa mňa na niečo takéto sa treba dopredu pripraviť. Hlavne keď sú super-výpredaje, vtedy sa dajú kúpiť zaujímavé veci. Čo ja by som vedela za 3,50 EUR ? A treba 5 balíčkov? Ťažké je to. Možno kozmetiku, ceruzky na oči, lak na nechty. A určite navštíviť papiernictvo. Musím naštudovať len tak pre zaujímavosť čo to je a pravidlá či sú a aké sú, prečo potraviny atď....:-) ?

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.