neděle 26. března 2017

10NEJ: ÚNOR 2017

Já vím, psát desítku nej za únor na konci března.....No jo, ale když já měla tolik jiných článků :-) 
Ale už jdeme na to.

1. KNIHA

STALKER



Když někdo umí, tak umí. Recenzi si přečtěte TADY. Napište mi jestli jste od Keplera něco četli. Já si budu muset objednat jejich nejnovější knihu - Lovec králíků.

2. FILM/SERIÁL 

Rrrr...



Fakt debilní komedie, u které nemusíte přemýšlet, pouze se bavit. Neřekla bych, že se mi bude tak líbit :-)

3. KOSMETIKA

Rtěnka dermacol 16th

www.dermacol.cz

Tuto rtěnku snad všichni znají. Já taky, ale jen teoreticky. Až do minulého měsíce kdy ji v DM měli za 149.-. Neodolala jsem a koupila ji. Naprostá dokonalost. To co slibuje opravdu dělá. Neuvěřitelné. Vydržela ranní kávu, dopolední mluvení, polední oběd a až pak jsem ji musela upravit. Ano, není to slibovaných 16 hodin, ale 8 hodin vydržela skvěle. A proč mám stažený obrázek? Neboť mi ji vzala dcera a nechala u svého přítele :-( 

4. ZÁŽITEK

NAROZENINY, NÁVŠTĚVA MAMKY

Někdo dostává dort, já sýrové panáčky :-)

Měla jsem narozeniny, takže je tady nemůžu nezmínit. Oslavila jsem je s rodinou i s vámi. Určitě jste zaznamenali můj narozeninový boxík, který vyhrála Stáňa z blogu werka13.

Manžel ví čím mi udělat radost, proto místo dortu dostávám sýry, které různě aranžuje :-) A vosky YC, to je bonus navíc.

Návštěva mojí mamky je taky událost, protože její návštěvy u nás jsou velmi sporadické, přestože bydlíme 30 km od sebe. Jezdíme my k ní. Ale teď, když je v důchodu to snad bude častější jev. 
Zašli jsme si do města na kafe a dortík a bylo nám hezky.

5. FOTKA

Znamení na nebi


Jdu si takhle areálem nemocnice, zvednu hlavu a uvidím...tohle. Nějaké znamení? Nevím, ale je to hezké. Ještě, že se ta letadla nesrazila :-)

6. JÍDLO

Tvarohovo - kokosový koláč


Tento recept jsem vkládala na blog minulý rok. Pekla jsem ho do práce a sklidil velký úspěch. Takže kdo máte chuť, recept najdete TADY.

7. VÝHRA

Šumivé víno ROTKAPPCHEN


Toto víno jsem vyhrála na FB Svět ženy. Šumivá vína nijak nevyhledávám, proto ho někomu věnuji.

8. BLOG

Veverkoviny

Vybrala jsem obrázek, kde je kousek Míšaboxu :-)

Tento blog píše Stáňa, což je právě ta, která vyhrála můj Míšabox. Blog se mi líbí, protože je rozmanitý, není jednostranně zaměřený. A tak to mám ráda.
Pokud byste ho chtěli navštívit, TADY je odkaz.


9. COKOLIV

Sem bych měla psát cokoliv mě napadne. Proto sem napíšu dotaz. Sledujete Prostřeno nebo Robinsonův ostrov? Co říkáte na tento druh televizní zábavy. A nestyďte se prosím. Já sama Prostřeno sleduji pravidelně, protože mě to strašně baví. Ani ne kvůli vaření, ale z psychologického a sociálního hlediska :-)
A Robinsonův ostrov taky, protože jsem zapřísáhlá milovnice Survivoru ( o kterém jsem psala TADY). Takže můžu srovnávat a nadávat jak si ti naši dacani upravily pravidla!

10. CITÁT

Tento citát se mi tak moc líbí, že jsem si ho před 2 lety dala na svatební oznámení....

"Je to nemožné",
řekla pýcha.

"Je to riskantní",
pověděla zkušenost.

" Nemá to smysl",
řekl rozum.

"Aspoň to zkus",
zašeptalo srdce.






6 komentářů:

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.