úterý 7. března 2017

SPOTŘEBOVÁNO: Únor 2017

Máme tady pravidelnou rubriku spotřebovaných výrobků. Tentokrát toho není moc. Vždyť je únor nejkratší měsíc :-)

Jdeme na to.

BEAUTY





HERBATINT, PALETTE


Přírodní barvu na vlasy Herbatint jsem dostala k vyzkoušení, a protože v prvním balení chyběly rukavice, poslali nám další balení, už kompletní.Tuto krabičku použila dcera, chtěla být zrzka :-) Budu psát samostatný článek, takže tady napíši jen to, že je fakt dobrá.
Cena: 297.-
Palette barvičky používám už léta a jsem spokojená. Dobře se nanáší, nestéká a barva je intenzivní. Mínusem je, že se rychle vymývá.
Cena: kolem 50.-

MASKY


Plátýnková maska z Ebay s hlemýždím slizem :-) Jo, trochu jsem se bála  Maska dobře sedí na obličeji, jemňounce voní, ale nic nedělá. Prostě nic. 
Cena: cca 20.-
Maska od Freemana s minerály z Mrtvého moře je dobrá. Má modrou barvu, nestéká, vydrží 2 - 3 použití a pleť je po ní krásně vypnutá a hladká. Do té bych šla znovu.
Cena: 35.-

WELEDA


O tomto naprosto dokonalým mléku na tělo jsem psala samostatný článek, TADY. Už teď mi chybí, ale rozhodla jsem se spotřebovávat zásoby. Ale až je spotřebuji.....
Cena: 479.-

BIODERMA


O této micelární vodě toho bylo napsáno hodně. Já můžu říct, že funguje dobře. Odličuje fajn, dokonce i řasenku, v očích neštípe, ale....k srdci mi nepřirostla. Už jen proto, že když si při čištění pleti přejedu po rtech a olíznu je, ta chuť je příšerná. Nezapoměňte každou micelárku opláchnout vodou.
Cena: od 279.-
ROSE OF BULGARIA


Oční krém z růžové kosmetiky byl fajn. Já nemám ráda vůni růží v kosmetice, ale tady nebyla tak intenzivní. Po aplikaci na okolí oka jsem cítila teplo. Fakt. Takové příjemné teploučko. Krém je malinko lepkavý, ale rychle se vstřebá a docela dobře okolí oka vyživí

SAGRADA NATURA.


Arganový olej od této značky je tak známý, že o něm snad ani nemá cenu něco psát. Je dobrý. Já ho požívala na obličej. Mám suchou pleť a tento olej ji krásně vyživuje. Ale můj milovaný olej od Weledy ( píšu o něm v článku zmiňovaném u mléka) nenahradí.
Cena: 139-./10ml

BURBERRY BODY


Pláču....moje láska z letiště, můj angličan...Tuhle vůni jsem si zamilovala tak, že jsem jí věnovala samostatný článek, TADY. Je to smyslná, ženská a jemně květinová vůně. Chci ji zas a zas a zas....
Cena: 562-. / 35 ml


DOMÁCNOST

DEDRA


Rozhodla jsem se, že vám představím tuto aviváž od Dedry. Modrá fantazie...představte si konvalinky zjemnělé kosatcem. Tak mi tato aviváž voní. Opravdu krásně a hlavně intenzivně. Prádlo vyprané s touhle aviváží voní dlouho.
Cena: 99.-

FOOD

DRUID


Tuto dobrotu jsem objevila v obchůdku kam moc nechodím. Slunečnicová semínka v třtinovém cukru se špetkou skořice, no nezní to skvěle? Nejlépe chutnají na kaši. Třeba té, která je uvedena níže.
Cena:27.-/ 10dkg

Složení

LIDL


Ano, je tady opět Lidl :-) Mraženou zeleninu používám minimálně, ale teď v zimně mi to nevadí. Tuto jsem koupila hlavně kvůli bambusovým výhonkům, které obsahuje. Dávala jsem ji do "číny" z kuřecího masa a byla jsem fakt spokojená. A nejen já...
Cena: cca 25.-

PENAM


Tuhle novinku od Penamu jsem našla v Brandnooz boxu, TADY. Krekry jsou jednoduše vynikající a je to jedna z velmi mála pochutin, za kterou jsem ochotná dát ty nekřesťanské peníze.
Cena: 60.-

NOMINAL


O této kaši jsem psala už víckrát. Je to rychlá alternativa, ideální na snídaní. vetšinou ji udělám s mlékem, nechám v ní rozpustit čtvereček hořké čokolády, posypu skořicí, doplním ovocem a přidám právě v tomto článku zmiňované slunečnicové semínka :-) Mňam.
Cena: 37.-

A je to.
Budu ráda za jakoukoliv reakci nebo doporučení něčeho co je váš oblíbenec. Co znáte z mého článku?

17 komentářů:

  1. Jé, Burberry Body, to je největší láska! Chápu tvůj smutek, že ti došla, ale o to důvod udělat si radost novým plným balením :) Je to neskutečný a dokonalý parfém.

    OdpovědětVymazat
  2. Míšo,když mraženou zeleninu, tak jedině tuhle z Lidlu :o), je skvělá do "číny", krásně křupavá a fakt chutná. Krekry z boxu od Penamu - brrr, po ochutnání doma nejdou na odbyt, nikomu nechutnají :O).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100 lidí, 100 chutí... Já ty krekr zbágrovala sama, moc mi chutnaly :-)

      Vymazat
  3. Ta barva na vlasy je parádní. Barvila jsem se na tmavo po vánocích a stále mám tmavé vlasy. To by se mi s drogerkovou barvou nestalo.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dcera má tmavě hnědé vlasy a ta rezavá ji drží krásně.

      Vymazat
  4. Burberry voní nádherně ♥ dostala jsem ji ve vzorečku za nákup na notino.cz a zaujala mě hodně

    OdpovědětVymazat
  5. Krekry ještě čekají na ochutnání - tak jsem zvědavá, jestli se přikloním na tvou stranu nebo na stranu Ály, které nechutnaly.
    Já budu mít nějaké postřehy v článku zítra - tedy k jídlu. Kosmetika až časem, nemám takovou spotřebu - narozdíl od jídla :-D. A z toho, o čem jsi dneska psala, nemám vyzkoušeno vlastně nic (tedy masku od Freemana, ale jiný druh - čokoládovou, která mne moc nenadchla)
    Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  6. Tie low carb krekry vyzerajú zaujímavo. Začala som si počítať makrá a zistila som, že jem veľmi veľa cukrov, takže sa to snažím nejako obmedziť a toto by sa mi hodilo.
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Do masek z Ebaye bych se asi bála jít. Růžová kosmetika je mi taky příjemná. A ta vůně mě láká vyzkoušet, zatím neznám :) I ta přírodní barva vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do masek z Ebaye se neboj jít, vždyť teď je boom korejské kosmetiky a odkud myslíš, že je prodejci berou? :-)

      Vymazat
  8. Těším se na článek o Herbatintu :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.