sobota 2. února 2019

GLANC BOX: Hvězdy dětem

Tento box je benefiční. Z každé zásilky jde 50 Kč na nadační fond Vlaďka dětem.
Kdo se taky zapojil?

A protože součástí nebyla tištěná brožurka, vkládám jen moje fotky a popis dodám ze stránek Brandnooz boxu (TADY).

SAVO



Vyzkoušejte prací prostředky SAVO Bez chloru v podobě moderních kapslí, které jsou kompaktní, ale také se pohodlně používají. SAVO Bez chloru přichází s novými univerzálními tříkomorovými pracími kapslemi. Každá komora má díky specifickému složení jiný účinek. Bílá se postará o hygienickou čistotu, modrá odstraní i odolné skvrny, zatímco fialová propůjčí vašemu prádlu příjemně dlouhotrvající svěžest a v případě varianty určené pro barevné prádlo také ochrání barvy. Prát můžete bez obav, jelikož kapsle nedráždí pokožku, a navíc jsou šetrné k vašemu oblečení.
Cena: 180.-

SOMAT


Zdráháte se dát Vaše nádobí se zaschlými zbytky jídla do myčky? Už nemusíte, nové tablety Somat Gold s technologii hloubkového čištění odstraňují i ty nejodolnější nečistoty bez jakékoliv námahy. Díky nejlepšímu složení značky Somat můžete zažít ještě lepší výsledky v boji proti připáleninám. Jednoduše vložte tabletu do dávkovače vaší myčky, tabletu není potřeba vybalovat!
Cena: 70.-

CARIN


Unikátní kombinace dámské ultra tenké vložky a aktivního kyslíku, který šetrně desinfikuje vložku a omezuje nepříjemný zápach neutralizací aromatických sloučenin.
Cena: 35.-

GARNIER


Šampon
Botanic Therapy pro osvěžení přirozené krásy vlasů. Složení Botanic Therapy obsahuje výtažky z vyživujícího kokosového mléka a makadamiového oleje. Výsledek: vlasy jsou intenzivně vyživené a posilněné, září zdravím, jsou viditelně lesklejší, pružné
a hebké na dotek.
Cena: cca 80.-


Kondicionér
Botanic Therapy pro osvěžení přirozené krásy vlasů. Složení Botanic Therapy obsahuje výtažky z vyživujícího kokosového mléka a makadamiového oleje. Použití: Po umytí aplikujte po celé délce vlasů až po konečky, potom opláchněte. V případě zasažení očí je okamžitě vypláchněte.
Cena: 70.-

BREF


Jedna vůně ve WC bloku pochvíli zevšední. Nyní je tu ale novinka Bref Perfume Switch, která obsahuje vůně dvě! Ta primární se uvolňuje při suchém stavu a druhá intenzivnější se začne uvolňovat až při kontaktu s vodou. To zajistí, že při spláchnutí budete vždy zavaleni svěžestí leknínů, jablka nebo citrusů podle vámi vybrané varianty. Primární vůně se bude znovu uvolňovat až při vyschnutí WC bloku.
Cena: 60.-

ZEWA


Tohle jsou vlhčené toaletní papíry :-)
Mně to připadne srandovní, ale někde v přírodě určitě přijdou vhod.
Je to kapesní nebo - li kabelkové balení. 

VADEMECUM


SILAN


Objevte svůdnou vůni nové aviváže Elégance, která dokonale vystihuje své jméno. Dodejte svému prádlu dotek luxusu se smyslnou kombinací ovocných tonů s jemným květinovým srdcem a vzácnými dřevinami v základu. Složení s miliony zjemňujících částeček bude hýčkat každé vlákno vašeho oblečení.
Cena: 70.-

KNIHA


Tato kniha mě nijak neoslovila. Jistě ji nezačnu okamžitě číst.
A mimochodem - od kdy mají peníze duši?

Celkově se mi box líbí moc. Všechno využiji a nápad věnovat částku nadaci se mi taky líbí.
Já bych sice vybrala jinou, ale to pominu.

Jak se líbí vám?

9 komentářů:

  1. Pěkný box, hezké složení, kniha by mně taky asi neoslovila. Co se týká nadace, tak mně se líbilo její vánoční adventní tvoření, jinak já osobně jsem o její nadaci vůbec před tím nic nevěděla, možná škoda. Boxík mi přijde ryze praktický, takový podle mého soudu také má být, krásně zpracovaný článek. Pěkný víkend přeji. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně přišel box trošku nudný, ale na druhou stranu - raději využitelná nuda než nepotřebné překvapení. Kniha mi přišla jako úlet - nesouvisí s tématem boxu (a navíc tuším, že to nebude čtení, které by mne oslovilo).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kniha je úlet....ještě jsem se do ni ani nepodívala.

      Vymazat
  3. Já bych byla trochu zklamaná, ale zase se přispělo na dobrou věc.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. už som tento box videla, vyzerá velmi prakticky :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.