úterý 20. července 2021

SPOTŘEBOVÁNO: Červen 2021

 Trochu později než obvykle, ale přece....Články o spotřebovaných produktech jsou pořád nejčtenější ze všech :-)

Já sama je mám ráda u jiných, tak se pojďme podívat jak to v červnu vypadalo u mě.

DOMÁCNOST

DM- DENKMIT


Tohle možná všichni znáte, ale já chci připomenout jak výborný produkt to je. Jedná se o tekuté žlučové mýdlo a odstraní většinu skvrn z prádla. Kupuji ho pořád dokola, v drogerii #DM
Cena: 72.-/ 250 ml
KOSMETIKA


DOUGLAS


Hydratační, zvláčňující gel na tvář. Je určený pro suchou pleť, ale já můžu říct, že mně nestačil. Pleť jsem po něm měla napjatou s pocitem, že si ji hned musím znovu natřít.
Cena: 69.- cestovní balení, v akci

WHITE PEARL


Zase jsem jednou zatoužila po zářivém úsměvu a tak jsem sáhla po této pastě na zuby. Ovšem žádná hitparáda se nekonala. 
Jedná se o pastu na zuby pro kuřáky ( což já nejsem) takže jim možná nikotinové skvrnky odstraní. Doporučila mi ji zubařka, jako vhodnou k bělení zubů.
Takže hodnotím ji tak, že už ji nekoupím :-)
Cena: 130.-

SYNERGEN


Deodorant s vůní ovocně sladkou až cukrátkovou :-)
Měla jsem ho ve swapovacím balíčku, které jsem jednu dobu moc ráda vyměňovala. 
Výdrž měl slušnou, ta sladceovocná vůně mi nevadila a v podpaží nijak nedráždil. Můžu doporučit, ale vůbec netuším jestli se dá v Rossmannovi ještě koupit, protože jsem ho nikde na internetu nenašla.
Cena: ???

BALEA


Pořád dokola kupuji tento gel na holení v DM. Z gelu se okamžitě vytvoří hustá, pevná pěna, která nestéká, neřídne....a ty vůně....Tato tropická letní je ovocná, svěží....prostě super.
Cena&výkon je na 1 s hvězdičkou.
Cena: 35.-

SCHWARZKOPF


Cestovní velikost laku na vlasy Taft.
Byl fajn, takový normální. Vlasy fixoval dobře.
Cena: 49.-

WELEDA, THE BODY SHOP, DOVE


WELEDA - arnikový sprchový gel. Arnika, levandule, rozmarýn....vůně taková bylinková, lékárenská. Upřímně mi moc nevoněl. Ale jinak byl fajn. Jen nevím jestli stojí za tolik kolik stojí :-)
Cena: 180.-/ 200 ml
THE BODY SHOP - kořeněné jablko. Tak tohle vonělo tak moc krásně, že jsem měla chuť to i ochutnat. Krásná vůně jablka, skořice a něco dalšího co dohromady dalo dokonalý voňavý koncert.
Cena: ??? byl dárkem k  časopisu  
DOVE - sprchová pěna s kokosovým olejem.
Kdo tuhle blbost vymyslel? 
Nastříkám si pěnu do dlaní, šudlím si tělo, chci stříknout další várku, ale to nejde, protože máte ruce kluzké a jednoduše nezmáčknete střičku. Ne, tento trend fakt není pro mě.
Cena: 100.-

MAYBELLINE, AVON, ESSENCE


MAYBELLINE - moje nejoblíbenější řasenka. I z mých krátkých řas dokáže udělat krásné, přirozené, prodloužené řasy. Super.
Cena: dá se pořídit za 120,- v akci
AVON - průhledná řasenka, kterou jsem nepochopila. Vůbec nevím co má dělat, protože nedělá nic. 
Cena: dostala jsem ji
ESSENCE - barva na obočí. Tohle je nejlepší způsob jak si upravit obočí, pokud nepotřebujete preciznost a dokonalost. Já ráno pouze tímto párkrát přelíznu obočí a hotovo :-)
Cena: 65.-

MARC JACOBS


DAISY BLUSH - moc jsem chtěla vyzkoušet tuhle známou a profláklou vůni. Koupila jsem si ji na Vinted jako rozpoužívanou za super cenu. Naštěstí....Voní krásně, nejvíce tam cítím konvalinky, ale není to vůně pro mě. Spíš ji vidím na mladé slečně.
Cena: nikde ji nemůžu najít, ale cca 800.-/ 50 ml

VZOREČKY


ERBORIAN - CC CREME byl naprosto fantastický. Je to francouzská kosmetika, víceúčelový prostředek, který projasňuje pleť....já ho použila místo make - upu a úplně stačil. Krásně mi sjednotil barvu pleti a byl naprosto přirozený. Chci ho v plném balení.
BIOTHERM - regenerační sérum. Opět výborný produkt. Obsahuje látky Life plankton ( netuším co to je), které podporují proces buněčné obnovy. Moc mi tento produkt vyhovoval.
BIODERMA - cicabio - je krém, který zklidňuje podrážděnou pokožku. Já ho měla s SPF 50 a používala jsem ho na pleť v místě kde jsem ji měla ošetřenou laserem. 
Je úžasný. Vím, že látka cicabio je velmi vhodná pro atopiky a tento krém je pro lidi se suchou, atopickou kůží ideální.

POTRAVINY


Jak jste u mě zvyklí, mám tady pár dobrot, které jsem objevila a myslím, že stojí za doporučení.

KRAHULÍK


Pomalu vařené maso způsobem sous-vide mě zaujalo v Tescu. Bylo ho 300 gramů, zabalený ještě ve varném sáčku. Dá se připravit v mikrovlnce, troubě, hrnci a na grilu. Já ho povařila v sáčku v hrnci a bylo výborné. Vlastně mě to dost překvapilo, protože jsem nic moc nečekala.
Cena: 70,-


GEORGE&STEPHEN


SUŠENÉ MANGO - původ je z Vietnamu a bylo to strašlivě dobré. Rozdíl mezi kvalitnějším a dražším sušeným ovocem a levnějším je nebetyčný. Věřte mi, mám to vyzkoušené.
Cena: 53.-

CEREA


Flapjack s belgickou čokoládou. Moc, moc, moc dobrý. Konkuruje Bombus flapjackům....a je levnější :-)
Cena: 25.-

Tak to je všechno z mé odpadkové tašky. 
Zaujalo vás něco, vyzkoušíte některý produkt?

Mějte se moc hezky a napište mi.







7 komentářů:

  1. Ahojky,
    znám z tvých produktů gel na holení, taky si vždy kupuji Baleu. Ta bezbarvá řasenka je skvělá na fixaci obočí. Já na něj vždy použiji trochu stínu a zafixuji to právě touto řasenkou. Taky ji zrovna dodělávám:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Bioderma má super produkty, Balea pěny na holení kupuji taky, moc mi vyhovuji, Maybelline je super řasenka z drogérie, alespoň pro mne. The Body shop sprcháče a hlavně jejich tělová másla jsou báječná. Skvělý článek, super recenze. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. No, mne nejvíc zaujalo sušené mango.
    A narozdíl od tebe jsem byla moc spokojená se sprchovou pěnou. Monentálně používám už druhé balení. S aplikací nemám problém a krásně voní. A bez roblémů ji používám i na holení. U mne získala plný počet bodů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé produkty, ještě nic jsem z nich nezkoušela :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.