pondělí 20. února 2023

BRANDBOX: ÚNOR 2023

 Máme tady další Brand box. Nepřestaly vás tyto mystery boxy bavit? Mě tedy ne :-) Teď jsem si dokonce pořídila 3 beauty boxy z Lookfantastic👍. Co myslíte, mám napsat články co v nich bylo?

Ale teď jdeme na tento box.

HAVLÍK

Tyčinky se selským výpekem? Tak to se může stát jen v Česku :-) Ale já tyto naše vychytávky miluji, takže se moc těším až ochutnám. 

RACIO


Tyto rolky z luštěnin jsou super. Výborná svačinka, která doplní bílkoviny. Výborné jsou s hummusem a šunkou, doporučuji.

BOHEMIA 


Chipsy a já.....to je dlouhověká láska. Mám už dopředu předsudky, když vidím zdravější verzi. Samozřejmě už jsem je ochutnala a překvapivě jsou dobré. Upřímně - za tu cenu je kupovat asi nebudu, ale jsem ráda, že jsem je ochutnala. Jsou tenoučké a trochu mi připomínají takové ty bílé brambůrky/krekry z dob dávno minulých.

Tohle myslím.

KETODIET


Za tento produkt jsem opravdu ráda. Pár výrobků od Ketodiet jsem vyzkoušela a překvapilo mě, jak jsou dobré. Třeba jejich proteinové tyčinky jsou luxusní. Takže se těším na ochutnání.

BABIČČINA VOLBA

Proč v Únoru mouka na perníčky? Nevadí, já ji zkusím i na nějaké jiné pečení.

ORION


Že už to někoho nenapadlo dávno. Bílá čokoláda v lentilkách mě osobně neláká, ale znám spousty lidí, které ano.

SEDITA

Naše stará, dobrá Horalka dostala moderní náplň - burákové máslo. A navíc mírně slané. A víte co? Pasuje to tam velice dobře. Moc mi chutnalo. Doporučuji ochutnat.

BIRELL 

Už jsem se je naučila pít. V létě je to ideální pití a právě tato verze mi asi chutná nejvíce.

A to je celý obsah boxu. Za mě povedený.

Pozorný čtenář si jistě všiml, že na fotce, kde jsou všechny produkty společně, mám ještě 2 dobroty navíc.....tak teď rychle vyskrolujte nahoru a mrkněte, které to jsou :-)
Ty mám asi jako dárky 👍

CELKOVÁ HODNOTA: 349.-

Jak funguje předplatné, kolik zaplatíte atd. se dovíte TADY.

5 komentářů:

  1. Ahoj, tak kromě asi Horalek bych byla ráda za vše. Birell je bohužel klasika ve všech restaurací, přitom jsou mnohem lepší nealko piva. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah boxu je moc povedený, až na tu mouku - tu v únoru moc nechápu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Čokoláda a Kitkat - lehký úkol, měla jsem je jako dárek v boxu taky. Už mám ochutnané Rolky a POP Chips a souhlasím s tebou. Bílé lentilky jsem spásla v den, kdy dorazil box - sice bílou čokoládu nějak moc nemusím, ale špatné nebyly. Mouka mi nevadí - u nás je oblíbený litý perník na plech a tam padne nadvakrát. Měla tedy být na velikonoční perníčky - podle letáku, ale ty my nějak nepečeme...

    OdpovědětVymazat
  4. Jako není to nic extra, ale využila bych vše :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.