pondělí 4. května 2015

Kam chodí i král sám?

To ví přece každý....do kadibudky :-)

Před nedávnem jsem viděla reklamu, kde hezká dívka sedí na wc....už to samo o sobě je dost nezvyklé. Ne, to, že holka sedí na wc ( kakáme všichni ), ale co, hernajs, reklamuje? Toaletní papír? Osvěžovač vzduchu? Tu mísu, na které sedí?

Podívejte se sami tady

Možná se to někomu může zdát nevhodné, nechutné nebo vím já co. Já ale myslím, že nic lidského není tabu. A i když se o tom nemluví, existuje to.
Ano, na wc chodíme všichni, od ředitele po uklizečku, tak proč se za to stydět. A neříkejte mi, že jste si občas nepřáli vonět po fialkách?

Příklad můj vlastní:
Jezdím se vzdělávat a protože mě vysílá do školních škamen firma, platí mi ubytování. Samo sebou nejlevnější...což znamená dvoulůžkový pokoj s jinou podobně postiženou ženštinou. Neznáme se, samozřejmě. ( Promiň, Vendy, teď už jo :-))

Pokojíček slušný, sprcha a wc v jednom....a je to tady. Ať chci nebo ne, po určité době prostě musím. A teď to dilema- co když se bude chtít, bezprostředně po mém použití wc, osprchovat? Odsávání? Jako bych foukala do chmýří z pampelišky.

A tu já, vybavená kouzelným flakonkem od Poo-pourri, s klidným srdcem vcházím na toaletu. Stříknu tento kouzelný lektvar na hladinu vody, usedám, odevzdávám svůj díl a......voním po citrusech.
Fakt! Žádný zápach, ani slon se svým chobotem by neucítil nic jen citrony.
Dokonce jsem se musela přesvědčit, jestli ze mě místo ..... nevypadly citrony :-))

Tady jsou dva, které jsem vyzkoušela:



 A tady se podívejte na celou nabídku. 

Tak nevím, ale mám pocit, že pro někoho by to mohl být takový malý zázrak, který vyřeší spoustu trapných chvilek. Nemyslíte?


3 komentáře:

  1. Jeee, tak to vidím vážně poprvé a je to super. :-) Nikdy by mě nenapadlo něco takového použít. Ale v práci by to někdy bylo fajn. :-D
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to vzala do práce, každá z kolegyň musela povinně vyzkoušet a nadšení bylo velké :-)

      Vymazat
  2. Už jsem o tom četla a pak zapomněla. Doma je to v pohodě, máme víc toalet a když jsme na cestách, spím v pokoji vždy se svým mužem - a po těch letech, co si budem :O))).
    Krásné téma, jsem se pobavila. Umíš hezky nazvat věci blízké všem :o).
    Ála

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.