neděle 24. května 2015

Ziaja: vzorečková recenze :-) No.1

Já vím, někdo si řekne, že ze vzorečku prd poznáš. Já si to nemyslím. Naopak. Ve vzorku by mělo být to nejkvalitnější. Vždyť právě na základě posouzení z tohoto malého sáčku, se rozhodnu, zda koupím velké balení.
Bude tu vždycky 10 vzorků, jinak by to bylo dlouhé jak týden před výplatou :-) Takže budou 3 články.

Jdu na to- upozorňuji, že nebudu vypisovat složení jednotlivých výrobků atd. Napíšu jen moje subjektivní pocitové vyjádření :-)

 Přírodní olivový krém na ruce a nehty



  Vzoreček vystačil na dvě namazání. Rychle se vstřebá, nenechá ruce mastné, ale hezky vláčné. Voní velice jemně a to mi nevyhovuje. Mám ráda, když mávnu rukou a cítím alespoň mírnou vůni.
Cena: 55.-/ 80 ml
Kozí mléko- krém na ruce


Opět dvě namazání. Vstřebává se ještě rychleji než olivový krém, ale neměla jsem pocit, že by mi ruce nějak zvláčnil. Vůně je taková zvláštní, něco mi připomíná, ale ne a ne si vzpomenou co....pokud někdo máte a víte :-) tak mi napište.

Cena: 55.-/ 80 ml
Krém s kakaovým máslem


Po natření obličeje jsem se leskla jak psí kulky :-) Takže doporučuji pro suchou pleť. Fakt je, že se krém rychle vstřebal a pleť zůstala krásně sametová. Je dost hutný, ale rozetřít jde hezky. A ta vůně....sladká kakaová krása.
Cena: 110.-/ 200 ml
Denní krém s růžovým máslem



Tak toto je nejspíš moje TOPka. Krásně se roztírá, obličej jsem měla jak dětskou prdýlku, ale co mě dostalo je vůně. Jemná, něžná vůně růží. Pořád jsem si musela oňuchávat ruce, které mi, po natření obličeje, tak božsky voněly.....Vím, že tento produkt si 100% koupím.
Cena: 115.-/ 50 ml
Normalizační denní krém


Normalizační? To zní jako z dob těsně po pádu komunismu, kdy normalizační bylo všechno :-) Nicméně krém se tak fakt jmenuje.  Je vhodný pro mastnou  pleť s tvorbou černých teček, likviduje bakterie. 
Těžko říct zda je to pravda,  zde by bylo potřeba zkoušet déle. Na pleti je příjemný a vůně opět nijaká.
Cena: 139,-/ 50ml
Zpevňující noční krém


Ten vám má (prý) účinků....asi si ho koupím :-) byl veeelmi příjemný na pleti a moc hezky  voněl. Redukuje vrásky, no, nekupte to.
Cena: 130.-/ 50ml
Tělové máslo s arganovým olejem


Toto máslo je pro velmi suchou a podrážděnou pokožku. Suchá jsem dost, ale podrážděná vůbec :-) Mám k němu neutrální postoj- příjemná konzistence, ale opět velmi jemná až žádná vůně. Pro někoho super, pro mě nic moc.
Cena: 110.- / 200 ml
Tělové máslo s avokádovým olejem


Tohle máslo je pro suchou a unavenou pleť, což znamená, že ho potřebuji kýbl :-) Rozdíl mezi tímto máslem a tím s arganovým olejem je ve vůni. Tento voní krásně. Nevím jak voní avokádo. Do teď jsem si myslela, že nijak- je chuti i vůni mdlé. Ovšem pokud mu Ziajáci přisoudili tuto vůni...budiž, beru. 
Cena: 110.-/ 200 ml
Krémové sprchové mýdlo

Pro všechny druhy pokožky, přírodní pomerančové aroma, vysoká nutriční hodnota pro pokožku.....to všechno toto mýdlo má. A fakt- cítím z něj pomeranč, takový opravdový, neumělý. Krásně pění a je krásně krémový.
Cena: 74.-/ 500 ml...za pusu :-)

Krémové sprchové mýdlo s hedvábím
Dokážete pochopit, že mýdlo voní jako parfém? Jestli ne, tak si kupte tento zázrak. Nádherná něžná vůně lilie, orchideje, bílého dřeva a mučenky......ne, že bych to všechno ze vzorečku cítila, tak je to psáno . Já jen můžu potvrdit, že vůně je to delikátní.
Cena: 74.-/ 500 ml....opět za pusu


Tak moji milí a to je konec první části.....


3 komentáře:

  1. Také jsem si chtěla ty vzorečky koupit. Ale nakonec jsem odolala. Ráda bych si koupila krém na ruce kozí mléko.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Mam rada tyhle vzorecky, take jich par vlastnim. Ale uz i plne produkty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám i plná balení-denní a nočni krém, ale chtěla jsem jich vyzkoušet víc.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.