pátek 5. února 2016

Spotřebováno: Leden 2016

Jsou články, které čtenáře neomrzí. A k nim patří spotřebované produkty.

Mí, pravidelní čtenáři, ví, že moje Spotřebováno se dělí na food sekci a beauty sekci. Česky řečeno spapáno a vypatláno :-)

Začneme FOOD produkty:




1. PURE 100% jablečná šťáva: je výborná. Dostala jsem ji v lednovém brandnooz boxu, který bude na blogu příští týden v úterý.
Cena: 28.- až 35.-

2. RAUCH citrónová šťáva : je 100% a já ji mám v zásobě, kdyby došly citróny. Je výborná, bez chemie, jen samé citrónky.
Cena: cca 35.-

3. ENGLISH TEA SHOP čaj Super berries: tato malinká krásná krabička obsahovala 1 ks čaje. Ve složení čtu - bio rooibos, bio malina, bio borůvky, máta, bio jahody. Já z něj nijak odvařená nejsem, prostě ovocný čaj. Ve Spotřebováno za říjen (mrkněte) jsem měla čokoládový čaj a psala, že mám radši ovocné....no, tak ani tento ovocný není to pravé ořechové.
Cena: 19.-



4. KNORR bohatý bujón zeleninový: Dostala jsem ho v některém z brandnooz boxů. Obecně bujóny moc nepoužívám, ale když dělám například superrychlou česnečku, tak ho tímto vylepším :-) A vůbec se za to nestydím. A kdo má chuť, ať se mrkne sem, na stránky KNORR, jsou tam i recepty.
Cena: 34.-

5.AMYLON puding višeň čokoláda: Opět z brandnooz boxu :-) Tato retro edice má prostě úžasné obaly. Nás, dříve narozené, nostalgicky vrací do dětství. Příchuť čokolády s višní je dobrá, a když tam ty višně, třeba zavařené, přidáte, tak je puding dokonalý.
Cena:6.-



6. JANOVA PEC pečené musli: Kakaové, Čokoládové, Jahodové, Ovocné, Semínkové a Ze sadu, to je sada, kterou jsem si přála pod stromeček z Janovi pece. A jak vidíte, za měsíc je všechno fuč. Ti, kdo dobře vidí, si všimli, že sáčky na fotce jsou jen čtyři. Prostě se dva vyhodily, než jsem tomu stačila zabránit :-) Výborné, výborné, výborné....velké kusy ovoce, celé ořechy, ať už kešu, para, lískáče, mandle nebo pekanové. V Jahodovém musli jsou lyofilizované jahody (mrazem sušené) a ty chutnají jako čerstvé. Prostě to musíte mít. Budu na ně psát samostatný článek, protože určitě stojí za to.
Cena: 519.- za 2250g

7. MIXIT mixitka bez lepku: byla, jak jinak, v brandnooz boxu. Trošičku zklamání, abych pravdu řekla. Za hodně peněz, málo muziky. Kdyby stála o polovinu méně, řekla bych OK, ale takhle...Složení: datle, višně, kyselé třešně, kešu, mandle, rýžové křupinky.
Cena:39.-


BEAUTY:



8. YANKEE CANDLE Cranberry pear: Tak už padla za vlast. Byla to moje první vyhraná giveaway a zrovna tak luxusní, mrkněte sem. A tato kráska byla součástí. Je šťavnatá, svěží a dokonalá na léto. Ale já ji pálila i v zimě. Koupit můžete tady.
Cena:589.-

9. YANKEE CANDLE Icicles: Vosk s vůní rampouchů :-) Kdo ty názvy vymýšlí? Rampouch prostě nevoní nijak! Tento vosk má jemně kořeněnou nasládlou vůni, které je moc příjemná. Prázdný obal mám položený na poličce nad postelí a když usínám, cítím jeho jemnou vůni. Usíná se mi hezky.
Cena: cena běžná je 59.-, ale teď ho tady koupíte jen za 39.-

Ano, vím, že svíčka až tak do beauty sekce nepatří, ale dělají zase hezký domov, ne?




10. ZIAJA denní krém: S kozím mlékem...je úžasné. Mojí pleti sedlo dokonale. Krém je jemný, normální konzistence s nevtíravou vůní, která je taková....klasická. Rozhodně můžu doporučit. Koupit můžete tady.
Cena: 89.-

11. ZIAJA noční krém: S kozím mlékem...platí všechno co jsem napsala o denní krému. Jen konzistence je hutnější, tak jak se na noční krém sluší :-)
Cena: 89.-



12.HAND SAN s 5% ureou: Kabelkový krém na ruce, který jsem pořídila v Německu. Krásně jemně voněl, rychle se vsakoval a ruce nechával sametové. Proč se neprodává i u nás?
Cena: 0,80.- eur

13. JANSSEN COSMETICS Lifting and Recovery cream: Vzoreček tohoto krému jsem dostala, spolu s mnoha dalšími produkty této firmy. Jako všechny krémy, které jsem dosud měla možnost vyzkoušet, má nevtíravou vůni, výborně se roztírá a, konkrétně tento, má hutnější strukturu. Po nanesení se rychle vsákne a "zpevní" pleť. Koupit můžete na stránkách Janssem cosmetics, zde.
Cena: vzorek

14.SEBAMED baby cleansing bar: Malinké dětské mydélko :-) Jemné, citlivé k pleti a neparfémované. Výrobky Sebemedu jsou výborné.
Cena: vzorek

15. BALEA Pleťová slupovací maska: Maska s meruňkovým výtažkem. Hustý gel, který se výborně nanáší, nestéká, rychle zasychá a pak se krásně sloupne. Pleť krásně vypne. Je nutné se hned namazat, protože maska vysušuje. Co mě malilinko zklamalo, že nevoní po meruňkách.
Cena: +/- 30.- za 2 ks


16. DERMACOL Aroma ritual: Belgická čokoláda tělový krém....Tak ráda jsem se s ním natírala, protože ta vůně je úžasná. Čokoláda s kapkou pomeranče...po natření jsem si pořád očichávala ruce, jako blázen :-)
Cena: 149.-


17. GARNIER Pure: Tento odličovací a čistící gel jsem používala ve sprše k předodlíčení. Na vlhkou pleť jsem nanesla gel, který absolutně neštípal v očích, rukami jsem ho vetřela a opláchla. Jasně, že řasenku neodlíčil, ale pomohl s ní :-) Jediné co musím vytknout - mně voněl jako bublifuk, takový ten chemický. Dceři naopak voněl:-)
Cena: 119.-

A to je všechno. Budu ráda za komentáře a vaše zkušenosti.


10 komentářů:

  1. Tento vosk od YC přímo zbožnuji je naprosto parádní, klidně bych si ho pořídila i ve svíci :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Vosk s vůní rampouchů? To zní zajímavě. :-) Něco od Sebamed bych taky ráda vyzkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Miši já snad spotřebovala jen zubní pastu a pár vatových tampónků a jídla toho bylo teda víc:) Jinak chválím fotky, tyto jsou moc hezké i s pozadím:) A ještě opožděně přeji všechno nejlepší k narozeninkám. Mě ten čas někdy tak letí, že nestíhám nestačím:) Doufám, že si příjemně slavila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu fotek, já jsem na focení antitalent :-)

      Vymazat
  4. Láká mne musli Z Janovy pece. Už jsem na něj koukala díky recenzi na nějakém jiném blogu, ale ještě jsem se nerozhoupala k objednání.
    A ten čokoládovovišňový puding je dobrý tip - mám doma višně v rumu, které jsem dostala od sousedky, tak bych to mohla zkombinovat do nějakého poháru
    http://werka13.blog.cz/
    A ještě se kouknu po šťávě Rauch, tam mne zaujala.
    Názor na Mixitku jsem psala už u článku o Brandnoozu. Za mne palec nahoru, i když teda cena ... (ale koukala jsem na Mixit a tam ji uvádí na 35 Kč, ne za 39 Kč, jak uvádí leták v Brandnoozu)
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Müsli z Janovy pece vyzkoušej, kup si je treba na narozeniny (cena není zrovna nízká), stojí za to.

      Vymazat
  5. Balea masky ma dobre.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Tvoje Spotřebováno se mi moc líbí, všeobecně. Baví mě, že to nejsou jen kosmetické výrobky, ale i do domácnosti a tipy na dobroty.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.