neděle 21. dubna 2019

HOROSKOP: BÝK 21. 4. - 21. 5.

BÝK


OBECNÁ CHARAKTERISTIKA

ŽENA

Žena Býk je velká žena.
 V mnoha směrech je tato žena solí země, kombinací většiny ryzích vlastností, které každý muž hledá a zřídkakdy najde. Může trpět výbuchy hněvu, před kterými by se i silný chlap ustrašeně schoval v lese (nebo aspoň pod stůl), ale k takovému zuřivému běsnění nikdy nedoj de bez pořádné provokace.

Dívka Býk má víc morální a citové odvahy než mnohý odolný muž, ale rovněž má dostatek důvěry ve vlastní pohlaví, takže pokud stojíte o to být tím, který poroučí, dovolí vám to. Hledá opravdového muže, protože ví, že je opravdová žena, a je na to hrdá. Nemá-li někoho ráda, nepořádá kampaň na jeho zničení, ani nezpochybňuje jeho myšlenky a motivy. Jednoduše se mu vyhýbá. 

Většina těchto žen má výrazný talent pro hudbu a umění nebo je alespoň obdivují. 
Nosí pouze měkké, jemné materiály, které nedráždí kůži, a pravděpodobně se budou oblékat jednoduše a vkusně. 

SLAVNÉ ŽENY:

Jiřina Bohdalová - herečka
Barbora Hrzánová - herečka
Emília Vašáryová - herečka
Barbra Streisand - herečka, zpěvačka
Alžběta II. - britská královna

MUŽ

Býku může chvíli trvat, než se rozhodne, jestli vás chce za ženu.Jakmile však dospěje k názoru, že jste ta pravá, a umíní si vás získat, i onen nápadník ve znamení Vah bude proti němu vypadat jako nemotora.
Umí být něžný a jemný milenec a ochránce. 

Muž Býk pečlivě plánuje do budoucnosti. 
Žádný Býk nebude tolerovat halasnou mužatku, která práská bičem jako krotitel. 
Finanční vyhlídka s Býkem je obvykle vynikající. Málokterému Býku se nepodaří se zabezpečit, když už přímo nezbohatne. 

Je nejmužnější z mužů, takže mu nikdy neservírujte titěrné chlebíčky s odříznutou kůrkou. Má rád hutnou domácí stravu s hromadou brambor a omáčky a jablkovým závinem, jaký dělávala jeho maminka. Opatřete si dobrou kuchařskou knihu. 

SLAVNÍ MUŽI:

Oldřich Kaiser - herec
Ondřej Vetchý - herec
Jiří Korn - zpěvák
George Clooney - herec
Pierce Brosnan - herec

CO ČEKÁ RYBY V ROCE 2019?

Milí Býci, zapomeňte na stereotyp a ukažte světu svou moc. Určitě vám pomůže starší osoba, tak mějte oči dokořán. V lásce buďte opatrní, oplýváte totiž nebývalým sextilem. Jste romantičtí, mazliví, přítulní a něžní, což si užijete i ve vztahu.

Sex a vztahy

V lásce se nikterak nezapotíte. Nečekají vás výkyvy nálad, tak jak to bylo vloni. Seznámíte se s lidmi, kteří mají podobné názory a nic nevnucují. To jste si přáli a letos k tomu máte příležitost.

Děti a rodina

V tomto roce si užijete pohody u rodinného krbu. Nehrozí velké hádky ani úskoky. Dokonce jste vrbou, k níž všichni vzhlíží. Pokud máte děti, investujte do jejich nadstandardního studia. Vyplatí se to.

Práce a peníze

Vloni se Býkům na pracovním poli moc nedařilo, letos se všechno od základu změní. Začnete experimentovat a přemýšlet o svých schopnostech. Hned zkraje roku budete naplnění nápady a nezkrotnou energií

2 komentáře:

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.