úterý 1. března 2022

SPOTŘEBOVÁNO: ÚNOR 2022

 V době kdy se děje něco hrozného je důležité držet se svých dennodenních rituálů a pravidelností. Co na tom, že se to zdá nedůležité až malicherné. To neznamená, že nás nezajímá co se děje jinde, jen se člověk musí snažit žít svůj život tak jako dosud, aby se nezbláznil.

A proto vydávám naprosto nedůležitý, ale pravidelný článek o spotřebovaných produktech.

POTRAVINY

CHIPSY Z MARK&SPENCER



Octové chipsy miluji. Ráda zkouším od různých značek. Stále jsou nejlepší ty z Německa, z řetězce Toom. Tyto byly velmi dobré, správně kyselé. Takže bych je klidně koupila znovu.
Dostala jsem je od dcery, která o mé závislosti na octových chipsech ví :-)

PUKKA ČAJ


Čaj s příchutí citronu, zázvoru s manukovým medem. Byl moc dobrý, moc. Jemně pikantní po zázvoru, mírně nasládlý a lahodný. V zimě úžasně zahřál....luxus.
Cena: 90.-

DOMÁCNOST

DM A LENOR


DIFUZÉR z DM - vůně bergamotu. Absolutně není cítit...vůbec. A to jsem dala všechny tyčinky najednou, mám ho na wc, které je malinkaté a přesto necítím nic. Takže nedoporučuji.
Cena: 85.-

LENOR - kapsle na praní s vůní zlaté orchideje. Nádhera! Že vypere tak jak má jsem očekávala, ale ta vůně.....krásná, nevtíravá, květinová. A vydrží i po usušení prádla.
Cena: vzorek z Glanc boxu

KRÁSA


CIEN, ADIDAS


CIEN - pánský deodorant s velice svěží vůní. Má 0% hliníku a fungoval dobře. Manžel ho používal rád.
Cena: 35.-

ADIDAS - Ice dive. Klasika, která neomrzí. Je to vůně sportovní s jemným dřevitým podtónem. Manželovi je vcelku jedno, kterou z Adidas vůní mu pořídím a mně voní snad všechny řady :-)
Cena: 109.-

ZIAJA, TESORI D ´ORIENTE


ZIAJA - šampón z olivové řady. Ta vůůůůůně, to je krása. Tuhle řadu mám moc ráda, ale....šampon jsem měla poprvé a musela jsem jeho používání přerušit, protože mi začal dělat lupy. Prostě dost vysušuje pokožku hlavy. Manželovi vyhovoval, protože se mu vlasy mastí rychleji než mně, takže mu vysušování nevadilo.
Cena: dá se koupit už od 48.-/ 400 ml

TESORI d ´oriente - vůně olio doccia. Je to olejový sprcháč, který jsem si naprosto zamilovala. Všechno na něm je úžasné. 
Vůně - nádherná, smyslná, plná, mírně sladká a hlavně vydržela na pokožce.
Pěnivost - nesnáším olejové sprcháče, které nepění. Tento se, po nanesení na houbičku, změní v hustou, bohatou, voňavou pěnu.
Uzávěr lahvičky - prostě takový ten klik klak :-) Žádné šroubování nebo jinak nesmyslné otvírání.
Cena: od 64.- / 250 ml

CATRICE


Používám ho pořád a pořád a pořád. Je prostě úžasný, i když je fakt, že čím jsem starší ( a sušší) tak mi sem tam vysuší pleť. Hlavně v zimě. Takže teď si skoro vůbec make up nedávám....se změnou povolání si to můžu dovolit :-)
Cena: 189.-

BATISTE


Nejlepší suchý šampon. Toto je cestovní balení, které mám na každé dovolené. Ne, že bych si nemyla vlasy, ale oddálím si mytí :-) Mám fakt husté a dlooouhé vlasy, takže mi neskutečně dlouho schnou. Foukat si je nedokážu, bolí mě z toho ruce a nebaví mě to. Takže proto občas použiju sucháč.
Cena: od 40,-

KNEIPP


Plátýnková maska s mentolem, agave a kaktusovou vodou.  Voněla nejvíce po aloe, byla hydratační a krásně zvláčnila pleť. Je to moje první maska této značky a klidně vyzkouším i jiné.
Cena: 99.-

SYOSS


Vzorky masky na vlasy z Glanc boxu. Syoss šampony mi nesedly, takže jsem nic neočekávala od tohoto produktu. Omyl. Je super. Nádherná vůně, která vydrží ve vlasech. Maska vlasy oživý, jsou leské a vyživené. Maska se dá použít buď na suché vlasy před mytím nebo jako kondicionér nebo jako maska na noc.

VIVE


Sprcháč, šampon a tělový krém. Tohle jsou vzorky z hotelu, ve kterém jsme bydleli na dovolené v létě. Je s výtažkem z okurky a bílého čaje. Je to australská značka a byla fajn.

NUXE


Další kosmetika z hotelu ( tentokrát z Velkých Karlovic) je od mé oblíbené značky. Chybí mi tu ještě kondicioner, který ještě dopoužívávám.  Krásná vůně medu, úžasná konzistence a naprostá spokojenost.





7 komentářů:

  1. Tak z tvých spotřebovaných produktů mám vyzkoušené jen kapsle na praní a sucháč. S obojí jsem byla spokojená. Ale některé tebou vyzkoušené kousky tu na mne ještě čekají (Syoss).
    Tu hotelovou kosmetiku neznám, vypadá zajíměvě. My jsme teď v posledních dvou hotelech už měli jen sprcháč a mýdlo v dávkovačích. Určitě je to víc eko, ale já ty minilahvičky ráda zkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Syoss mě fakt překvapil, v dobrém.
      Minilahvičky jsou super, třeba teď je manžel na 3dny v nemocnici a tyto lahvičky jsou jako najité.

      Vymazat
  2. Zkoušela jsem mejkap od Catrice, ale nesedí, vysušuje mi pleť, já jsem celkově sušinka. Syoss na vlasech nesnesu, mám teda vyzkoušené pouze šampony a kondicionéry a můžu se uškrábat, takže tuto značku musím obcházet. Batiste mám ráda, nepoužívám nijak často, ale když ano, tak spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, mně to teď taky začalo vysušovat a Batiste mi vydrží jedno balení i na 3 měsíce.

      Vymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.