sobota 3. prosince 2022

SPOTŘEBOVÁNO PODZIM 2022: KOSMETIKA + DOMÁCNOST

 Mám tu pár tipů a netipů.  

KOSMETIKA

ORIFLAME


Tato pánská vůně je taková klasika - svěží, jemně kořeněná....neurazí, nenadchne. 

VZORKY


JUVENA - tento malinký vzorek velmi luxusního krému jsem měla v Glancboxu. Byl naprosto úžasný. Výživný, krásně pleť zjemnil, vyhladil a měl velmi krásnou vůni.
SEBAMED - intimní gel. Asi dobrý....já prostě nevidím v intimních gelech smysl 😏

RADIAL - tohle byl čistící gel se včelím jedem. Zajímavý produkt. Pleť dobře vyčistil, přitom nevysušil. Jestli ten jed něco dělal....to nemůžu říct.

SECRET


Dlouho jsem chtěla vyzkoušet tuto značku. A narazila na ni v DM. Je to nádherně vonící deodorant, nádherně. Zamilovala jsem si ho a používala celé léto ( měla jsem asi 3 balení). Pravda, během dne se musíte přestříknout, ale ta vůně.....Znáte ho?

VANDINI, FA


VANDINI - je sprchový gel z UK. Je s arganovým olejem a vůní nějakých květin. Vůně mě nenadchla, byla taková....zastaralá nebo jak bych to řekla. Jinak byl fajn - nevysušoval, pěnil.
FA - za to tohle voní výborně. Exotická, šťavnatá, ovocná vůně. Krása.

NUXE


Já prostě tuto značku miluji, hlavně jejich oleje. A tohle je jeden z nich. Je univerzální - na pleť, do vlasů, na nehty....Na pleti nezanechává mastnotu, jedná se totiž o suchý olej. A ta vůně.....

MASKY


Obě jsou z Actionu. Jedná se o plátýnkové masky a můžu říct, že v poměru cena/výkon jsou dobré. Nedráždí pleť, nestahuje ji. Pokožku jsem měla vláčnou, hebkou. Neviděla jsem mezi nimi žádný rozdíl.

DOMÁCNOST

SPONKY

Nikdy jsem nechápala jaký rozdíl může být v klasických pinetkách ( perka, sponky). Proč někde stojí dvacku a jinde stovku?
Už to vím.
Je to v kvalitě nátěru!
Jo. Ty levné jsou totiž na 2-3 použití. Pak se sloupne barva a každé použití do vlasů bolí. Fakt věře svým holčičkám, když řvou, že to bolí. Mrkněte jestli není sloupnutá barva, stačí kousek a neskutečně to tahá.


ANDĚLIKA


Tento doplněk stravy by neměl chybět u žádné ženy :-) Říká se mu taky ženšen pro ženy. Posiluje imunitu, snižuje stres, je to antioxidant atd.

BRAIT


Naprosto výborný osvěžovač vzduchu. Neobsahuje vodu, takže po použití nemáte všude kapky. Nádherně voní.

SVÍČKY


Ta největší je z Pepca a voněla nádherně, intenzivně. Vůně byla přesně jakou jsem očekávala z obrázku na etiketě - jako bych právě vytáhla z trouby štrúdl.

Ta menší je snad z DM a byla slabá....naštěstí, protože vůně magnolie mi velmi připomínala osvěžovač na wc z dob dávno minulých.

Vosk od YC byl úžasný. Vůně nádherná, mírně kořeněná, hutná, spíše pánská. A provoněla půl bytu.

Tak to je všechno. V dalším článku budou spotřebované potraviny.
Taky teď pálíte svíčky? Já jsem trochu přesedlala na vonně oleje....bože, to je taková krása. Obzvláště v aroma difuzéru...

Napište mi své oblíbené vůně:-)

2 komentáře:

  1. Já pálení svíček miluju, kord na podzim a v zimě :) Jen jsem zjistila, že už jich mám doma strašně moc, tak ty, co mám doma už dlouho, se teď snažím spotřebovat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Do aromalampy je mým nejoblíbenějším olejem Litsea cubeba od Saloosu. Ta svíčka Spaas je podle mne z Alberta, měla jsem stejnou značku s vůní lesního ovoce. Voněla docela hezky, ale souhlasím, že byla hodně slabá. Ze svíček doporučuji vyzkoušet White cotton z Rossmanna (jejich brand Domol) - voní jak čerstvě vyprané prádlo a je hodně výrazná (na někoho může být až moc)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.