neděle 31. ledna 2016

DULCIA NATURAL - oční krém s kofeinem

Jednoho dne v říjnu 2015, jsem brouzdala facebookem, když tu na mě vykoukla reklama na nově vzniklý eshop s přírodní kosmetikou KRÁSNÁ KAŽDÝ DEN.

Která z nás by nechtěla být krásná každý den. Proto jsem neváhala a klikla na PROHLÉDNOUT :-)

Přečetla jsem si o Michaele, která se statečně pustila do podnikání na poli, sice oraném, ale stále moc se nezelenícím. Řekněte sami, kolik e-shopů s přírodní kosmetikou, zaměřující se na tuzemskou kosmetiku, znáte?

Já moc ne.

A pak vyhlásila Michaela na FB soutěž o jeden produkt z e-shopu. Jsem velmi hravá, takže jsem se zúčastnila......ano, hádáte dobře - vyhrála jsem.

DULCIA - oční krém s kofeinem - noční, tento zázrak v malé, modré, plechové krabičce jsem vyhrála. Míša mi poslala i dva vzorky. Jeden byl šípkový krém na tvář a šlehané tělové máslo pomeranč - čokoláda...no, co vám mám říkat. Tak nádhernou a autentickou vůni jsem snad ještě necítila. O tom, jak krásně bylo všechno zabaleno ani nemluvím....to vidíte na obrázku.


Teď je leden, a já můžu napsat opravdu objektivní recenzi, protože ho poctivě používám skoro každý večer.


Po otevření jsem okamžitě ucítila kofein a něco, co jsem znala. Vůni, kterou mám spojenou s dětstvím. Sádlo. Fakt, ať mi nikdo netvrdí, že tam sádlo není. Já na něm vyrůstala ( zná snad někdo něco lepšího než chleba se sádlem a cibulí?:-))

 Krém není jemně šlehaný, ale jemně zrnitý, přesně jako sádlo. Ale po nanesení na oční okolí a jemném vtírání ( já nevklepávám, brzy bych dostala tik) se krásně rozpustí. 

Je mastný, hodně mastný, ale to je účel. Má okolí očí vyživova
t a toho se dá docílit jedině mastným produktem. Možná by to někomu mohlo vadit - jít spát s očním okolím blejskavým jak psí kulky, ale počkejte ráno....

 Na jednom blogu jsem četla, že účinek tohoto krému je vidět po první aplikaci. Autorka článku viděla, jak se jí napíná kůže na celém obličeji a blednou kruhy kolem očí.
No, nemám víčka vytahané jak takový ten smutný pes, ani kola kolem očí jak mrtvá nevěsta. Proto jsem, možná, takové okamžité účinky nesledovala. Nicméně, ráno po večerní aplikaci, je okolí očí krásně a dokonale  vyživené. Mastnota vsákla a já mám krásný pocit, že pro své oční okolí dělám dobrou věc.

Tahle malá, 10g, pikslička stojí 225.-....Málo? Moc? Víte co, já ji mám od října a teď, na konci ledna, ještě pořád mám co patlat. Mrkněte.....




Takže pokud hledáte dobrou přírodní kosmetiku, chcete podpořit milou paní a české či slovenské výrobce, klikněte sem a dostanete se na e- shop KRÁSNÁ KAŽDÝ DEN kde se můžete kochat a vybírat a mít radost, že takový hezký obchůdek existuje.

A navíc vám Míša, ke každé objednávce, přibalí pár vzorečků. Možná budete mít štěstí a dostanete tělové máslo pomeranč-čokoláda....varuji vás- BUDETE HO CHTÍT SNÍST! Tak krásná je ta vůně :-)


2 komentáře:

  1. Tenhle oční krém jsem si velmi oblíbila. Líbí se mi, že ho ráno stále pod očima cítím a vím, že je o oční okolí postaráno. Navíc mám velmi dobrý pocit z toho, že používám přírodní kosmetiku a žádnou chemii. :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.