sobota 5. listopadu 2016

SPOTŘEBOVÁNO: Listopad 2016

Lidi zlatí, to tak letí....Za pár dnů tady máme svátky Vánoc. Už máte nakoupeny dárky? Propadáte vánočnímu šílenství? Přiznávám, že čím jsem starší, tím víc na to kašlu. Myslím na šílenství. Chci si všechno užívat v klidu a míru :-)  
Ale pojďme na to, o čem má článek být. Jako vždy je rozdělen do několika sekcí, tentokrát je to kosmetika, jídlo a domácnost.





KOSMETIKA

DM - BALEA


Manželovo kombo 3v1 tentokrát s palcem dolů. Jako sprcháč fajn, ale jako šampón ne. Manželovi vysušil pokožku hlavy tak, že se mu vytvořily lupy. Takže tento nedoporučuji.
Cena: cca 30.-


ESSENCE 


Tato řasenka patří k mým stálicím. Naprosto mi vyhovuje kartáček, který má klasický tvar i štětiny. Za těch pár korun, které stojí, je to naprostá bomba.
Cena: cca 90.-



SIGNAL, ZENDIUM


Pasty na zuby tady nemívám často. Ale o těchto chci něco říct. Obě jsem měla v některém z boxů.
Signal - má modrou barvu, což je veškeré kouzlo pocitu bílých zubů. Nemá dlouhodobý účinek, bělejší zuby jsou jen chvilku po vyčištění. Plusem je jeho chuť :-) Ovšem cena...
Cena: 74.-/ 50 ml :-(

Zendium - pasta má příjemnou chuť, nízkou pěnivost a má napomáhat obranyschopnosti dutiny ústní. Je bio. Jelikož nemám žádné problémy se zuby, je mi naprosto jedno jakou pastu na kartáčku mám. Důležitá je technika čištění. Tato pasta je fajn, ale je drahá, proto nemám potřebu si ji koupit.
Cena: cca 90.-/ 75 ml :-(

YVES ROCHER


Tento sprcháč nádherně voněl, jak jinak než, kokosem. Pokožku nevysušoval a co mě moc bavilo, cítila jsem ho z pokožky docela dlouho po použití.
Cena: 130.-/ 400 ml

DERMACOL


Je vůbec někdo kdo by řadu Aroma ritual od Dermacolu neznal? Tuhle s vůni Irské kávy jsem vyhrála. Mléko je poměrně tekuté, když si ho dám větší množství tak se blbě zapracovává, trvá dlouho než se vstřebá a vůni irské kávy cítím opravdu malinko. Spíše je pouze sladká. Mám prostě radši svěžejší vůně.
Cena: 99.- na www.dermacol.cz

EBAY


Nedovedla jsem si představit masku na nohy :-) Když jsem na ni narazila na Ebay, tak jsem si řekla, že vyzkouším. 
V balení je pár "ponožek" napuštěných v jemně gelové tekutině, vonící mírně po kokosu. Ty si navlečete na nožky ( strašně to studí) a já si je zabalila do ručníku a ještě se přikryla dekou. Po půl hodince jsem je sundala a měla nohy heboučké, jemňoučké jako batolátko.
Cena: cca 25.-


HERBASPA


Bylinná koupel s vůní citrónové trávy. Dokonalé. Zabarvila vodu do temně zelené a naši malinkou koupelnu proměnila v citrónovou oázu. Je nepěnivá. Koupit můžete třeba na www.lekarna.cz,  TADY. Dá se asi koupit je v balení po 10 kusech a právě na ně akce.
Cena: 384.- / 10 ks  

VZOREČKY

SEFIROS


Vzorek sprcháče od Sefirosu jsem dostala s objednávkou z www.krasa.cz. Je s vůní zeleného čaje, kterou naprosto miluji. Určitě můžu doporučit. Nejenom že krásně voní, ale ani nevysušuje.

JANSSEN COSMETICS


Tato kosmetika je jednoduše výborná. Pokaždé, když se k ní dostanu, mě překvapí. Tento tělový zábal, který jsem používala po sprše jako mléko, byl tak úžasně voňavý a hlavně, kůže po něm byla nádherně vláčná. Pokud chcete na Vánoce něco neotřelého, mrkněte SEM a rozhodně neprohloupíte.

DOMÁCNOST

YANKEE CANDLE 


www.notino.cz


Tento vosk jsem koupila na jedné FB skupině, jen abych ho vyzkoušela. Nebyl celý, proto vidíte na horním obrázku, že nemá ani nálepku. Panebože, je to jedna z nejlepších, nejkrásnějších, nejúžasnějších vůní, kterou jsem doposud měla. A že jsem jich už vyzkoušela. Až si budete třeba na NOTINO vybírat cokoliv, přihoďte tuto krásku.
Cena: 59.-

SALUS


Nepálím jen vosky, ale i olejíčky. Dřív jsem nepoužívala nic jiného. A tento, zelený čaj, je úžasný. Opravte mě, pokud to tak není, ale myslím, že firma Salus je dnešní Saloos....A o té, jak víme, platí, že olejíčky dělat umí. 
Pár kapek oleje do vody v aroma lampě, zapálit pod ní čajovku a kouzlo je hotovo.
Cena: 60.-


POTRAVINY


CYRILOVY BRAMBŮRKY


Horčicové....Poprvé jsem je ochutnala v hospodě na malé vesničce. Jsou fakt výborné. Tím, že je tam hořčice ( řekla bych, že dijonská), mají jemně štiplavou chuť. Tím jsou jiné. My, co přiznáváme lásku k brambůrkám, tohle rozhodně doporučujeme :-) 
Cena: 19,90.-

LIDL


Koupila jsem ho během italského týdne. Už nikdy nebudu kupovat žádné jiné produkty s rajčaty než tohle. Do omáčky na špagety nebo na pizzu naprosto ideální. A ta cena...
Cena: 19,90.-


7 komentářů:

  1. Řasenku mám také velice ráda a i její ségra mi moc vyhovuje. Sprcháče Yves Rocher mám taky moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. chipsy s horčicovou príchuťou som ešte neskúsila :) znie to zaujímavo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tú pastu Signal by som chcela vyskúšať aj ja. Mám doma malú vzorku, ale myslím, že na celom balení bude lepšie vidno jej účinky. Zatiaľ som čítala len samé pozitívne reakcie na ňu.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Spotřebovala jsem stejnou pastu Signal jako ty a přesně jak říkáš bělicí účinek vidím po vyčištění zubů a jako zdají se mi ty zuby bělejší, bavila mě ta barva a teda hodně svěží, super pocit v puse potom. Pastu od Zendium mám taky, ale jinou variantu a zase po ní nemám vůbec super pocit svěžesti. Spíš jsem si kolikrát řekla, jestli jsem si ty zuby čistila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pastu od Signalu jsem taky zkoušela a popravdě mě nadchla jen jeho barva, protože na mé zuby neměla absolutně žádný účinek. Celkem mě to mrzelo, protože ta cena je celkem přemrštěná :)

    Blog by Vea

    OdpovědětVymazat
  6. Ybes Rocher mam strasne rada. Vune sprcháce mi drzela strasne dlouhou :)
    Katy

    OdpovědětVymazat

  7. Dobrý den, skvělý výběr kosmetiky. Většinu těchto značek používám i já, a to především během svého každodenního rituálu v koupelně. Bez něj si už den nedokážu představit. Miluji vůni květin, a tak vsázím právě na takové produkty. Občas mi můj manžel říká, že v koupelně trávím až moc času. Máte to taky tak?

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.