pátek 25. listopadu 2016

UNBOXING: Mišmaš :-)

Mám rekord v balíčkách jednoho dne :-) A to nejsem ani známá, ani jinak populární blogerka. Nedovedu si představit borce, kterým chodí běžně několikrát více balíků. To musí být radosti :-)

Omluvte kvalitu fotek. Světla je málo....a já + foťák...však víte.

WELEDA


Tělové mléko s granátovým jablíčkem mi poslali z Weledy k vyzkoušení. Znám jejich sprcháče, psala jsem o nich tady, ale mléko jsem nikdy neměla. Jsem zvědavá....

VÝHRA


Vyhrála jsem u Šárky (klik) tuhle knihu. Je neskutečně krásné, rozbalit balíček ve kterém očekáváte knihu a ono vás překvapí...viz obrázek. Knižní blogerka ví, že jinou knižní blogerku jednoduše čaj musí potěšit. Protože podzim, kniha, čaj = dokonalost. A záložka a pohled a jiné blbůstky týkající se knih :-)
Šárko, moc děkuji. 



Děkuji Martinovi z Dobrých knih, že jsem si mohla vybrat tuhle tlusťošku :-) Fakt, má 629 stran a moc se na ni těším. Anotaci si přečtěte na odkaze TADY.



Tento balíček mě opravdu dostal. Ze společnosti zabývající se především prodejem různých diářů, kalendářů či notesů, mi poslali dvě nádherné knihy. A hromadu dárků. Neskutečné. Nevěřila jsem vlastním očím. Diář ( hned mi ho zabavila dcera), nástěnný rodinný kalendář ( okamžitě zabaven manželem do práce), odznak...a taky...


...osobně psaný vzkaz. Moc, moc děkuji, Luci.

Jedna z knih je Bake& The City. Moc se na ni těším. Miluji zkoušení nových receptů. Chcete udělat samostatný článek se záběry z této knihy? Myslím, že jako vánoční dárek je skvělá. TADY je o ni víc.


A druhou kráskou je.......


....trocha napětí.....


Ta kniha je ozdobou každé knihovny už jen tím jak vypadá. Když ji viděla moje 19-ti letá dcera, první co mi řekla: " Mami, že ji nikomu nedáš?" :-) Nedám, je nádherná. A že je pro děti? Až napíšu recenzi, pochopíte, že nejen....
Mrkněte SEM.

BRANDNOOZ

Malinké nahlédnutí....

A na největší balík zelené barvy budu psát samostatný článek zítra. Jistě víte, že se jedná o limitovaný Brandnooz box pro muže.

Děkuji všem, udělali jste mi velkou radost.


13 komentářů:

  1. knížky moc závidím, to je nadílka

    OdpovědětVymazat
  2. To je nadílka :-). Mně pošta tento týden přinesla obálku s čajovými přebaly z Belgie (výměna s jinou sběratelkou), krabici se swapem od Dafinky (na který se moc těším, ale je to takový adventní kalendář, takže to s rozbalováním musím vydžet až do příštího týdne) a dneska stejně jako tobě Brandnooz box pro muže. Taky budu psát článek asi zítra, tak si pak můžeme porovnat dojmy ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Swap jako adventní kalendář je výborný nápad. Z boxu mám už jednu pochutinu snědenou a další ochutnanou, obě za 1 :-)

      Vymazat
  3. Wau, tak to je ale obrovská nadílka:-) Jak na Vánoce:-)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné pěkné :)
    Box "for men" jsem si také koupila :D

    Líbí se mi Bake the city kuchařka :)

    INKA Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuchařka je krásná, Těším se až z ní začnu zkoušet recepty.

      Vymazat
  5. No hodná holka jsi byla, že jsi dostala tolik balíčků :))) Jsem ráda, že jsem mohla k tvé radosti taky přispět :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velka mega nadilka 😂 krasne knihy, havne jsem zvedava na tu tlustosku 😂😂😂

    OdpovědětVymazat
  7. Balíčky mám ráda :) tak si všechny ty věci užij

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.