pondělí 7. listopadu 2016

Výrobky z DM: Denkmit

Tento článek mě napadl ve chvilce, kdy jsem koupila jádrové mýdlo od Denkmitu. Uvědomila jsem si, že mám těch jejich výrobků víc a víc :-)

A jsem s nimi spokojená. Tak proč se o to nepodělit?
Upozorňuji, že tohle není sponzorovaný článek. Nemám s DM drogerií žádnou úmluvu, nic jsem nedostalo k recenzi a všechno jsou to mé názory a postřehy.


Chybí tady jeden produkt, který je na konci článku.

První kombo jsou produkty do myčky. Tablety, sůl a leštidlo.
Myčku mám už léta a používala různé značky. Jedna měla dobré tablety, ale leštidlo na prd. U jiné bylo na nic všechno atd.

Jednou jsem v DM vybírala kosmetiku a oko mi padlo na akci - tablety Denkmit za pár korun ( asi kolem 80.-/ 60ks). Proč to nezkusit?
Přikoupila jsem leštidlo a sůl.
Tyhle tři produkty dokázaly to, co jiné absolutně ne. Sklo je nádherně lesklé, příbory blyštivé a všechno ostatní dokonale čisté....prostě jsem našla dokonalost.
Samozřejmě záleží a na typu myčky. Já mám Zanussi, starší (vlastně dost starý) typ. A tato značka si s Denkmitem naprosto dokonale sedla.
Cena: 
Tablety 109.-/ 60 tbl
Sůl  30.- / 2 kg
Leštidlo 40.-



Dalším borcem je tekuté žlučové mýdlo.


Vlastně ho objevila dcera. Jednoho dne přišla z DM a říká: "Mami, koupila jsem žulové mýdlo na skvrny." :-) No jo, mláďátko.

Takže žlučové mýdlo je určeno na skvrny. Co je výborná vychytávka tohoto produktu? Kartáček implementovaný přímo na nádobku.
Skvrnu, která se vzpouzí vyprání, namočím, a pak pomocí kartáčku a tekutého mýdla, které z lahvičky, při zmáčknutí vyteče, jemným krouživým pohybem masíruji :-)
A ona se, potvora, pustí.

Kartáček, kterým masíruji skvrnu.

Doporučuji maminkám, které hořekují nad zelenými koleny svých ratolestí, stejně jako maminkám, hubující své teenagery, že neumí pít kávu, jíst boloňskou omáčku nebo od čeho všeho jsou ty fleky na jejich oblečení.
Cena: 35.-

Zajímá někoho složení?

A dalším oblíbence z DM je tekutý písek.


Dlouho jsem používala Cif. Pak objevila tento produkt a už nepoužívám jiný.
Je to spíše krém než písek. Je velmi jemně drsný a krásně voní po citrónu.
Používám ho v kuchyni na sporák a v koupelně na umyvadlo a vanu. Ale je požné s ním čistit i nádobí.
Cena: cca 30.-

Opět pro ty, kdo si chce počíst :-)

Ráda bych znala váš názor na tyhle nebo jiné produkty od značky Denkmit.
Používáte je?

17 komentářů:

  1. Dm značku mám moc ráda. Jiné tablety do myčky než z DM nekupuji. Totéž platí o žlučovém mýdlu, i jary na nádobí mají skvělé. Super příspěvek na toto téma! :-) Mějse fajn Ivana

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za doporuceni toho zlucoveho mydla, to vyzkousime :)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tip..Vyzkouším žlučové mýdlo...Ila

    OdpovědětVymazat
  4. Vezme to žlučové mýdlo úplně všechny druhy skvrn, či jen některé? :) Jinak díky vyzkouším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jestli všechny, ale mastnotu, víno nebo čokoládu určitě.

      Vymazat
  5. V DM drogerii jsem nakupovala několik let a měla také oblíbené prostředky. Jenže příliš zdražili a myslím, že tím přišli o hodně zákaznic. Když vidím kolik stojí naprosto stejné produkty v Německu a kolik chtějí v Kč u nás... darmo mluvit či psát.
    Nadále však kupuji leštidlo do myčky, sůl do myčky a mycí gel na myčku shora uvedené značky, jsou fakt suprové. Prášek do myčky si míchám sama. Žlučové mýdlo jsem kupovala tuhé, takže díky za tip na tekuté s kartáčkem, to se mi líbí.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ale my co to máme do Německa daleko musíme nakupovat tady. Nevím jak mic se ceny tady liší, ale nemyslím, že je značka Denkmit drahá.

      Vymazat
  6. Hodně mě zaujalo žlučové mýdlo. Na skvrny používám Vanish, ale zkusím se v DM poohlídnout po tom mýdle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Taky používám produkty do myčky (akorát místo tablet prášek) i písek. A typ na žlučové mýdlo na skvrny si budu pamatovat, až půjdu nakupovat příště, protože to balení s kartáčkem vypadá fajn.
    Jinak používám i jejich gely na praní a většinou i saponát na nádobí. A pak občas některé produkty Balea a krémy Alverde. Ceny u jejich produktů mi přijdou OK, drahé mají spíš ty ostatní věci. S Německem nepoměřuji - tolik tamní trh neznám. Poměřuji s cenu a výkon v porovnání s jinými značkami (takže třeba tužidlo už ne, deo roll-on jen na krátké použití do fitka, naopak krémy Alverde klidně znovu, fresh folie rozhodně ano .. a tak)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Mě teď zklamal jeden Balea výrobek, bude ve spotřebovaných produktech.Ale třeba Balea pěnové mýdla jsou výborné.

      Vymazat
  8. To žlučové mýdlo se mi líbí, musím po něm mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kosmetika už mi přišla, díky..Ilča

    OdpovědětVymazat
  10. Výrobky z DM drogerie mám taky ráda a používám. Myčku doma nemám, takže s těmito produkty zkušenosti nemám, a žlučové mýdlo jsem taky neměla, ale po tvé recenzi to určitě napravím. Já od Denkmitu kupuju WC gel na čištění, vyrovná se Brefu, jejich gelové vůně do záchodu a univerzální tekutý čistič, ten používám skoro na všechno...:-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.