neděle 30. července 2023

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX: Červen a Červenec 2023

 Jak už jsem psala v minulém článku ( klik) těším se teď každý měsíc na nový beuaty box od Lookfantastic.

Módním trendem, který má smysl je, že produkty přijdou v recyklovatelné krabičce. Pravda, ty původní byly krásné a daly se využít dál, ale je třeba chránit přírodu, takže palec nahoru.

ČERVEN

REVOLUTION


Vyživujte a chraňte své obočí, rty a konečky řas pomocí Revolution's Soap & Care. Všestranný kondicionér na obočí, obohacený o jojobový a ricinový olej, se aktivuje střikem vody a pomocí přiloženého kartáčku lze pročesávat obočí a dokonce i dětské vlásky, aby zvlhčil a dodal jemný lesk.


Tento produkt poputuje dál. Já bych ho plně nevyužila. 
Cena: 6 £

NARS


Dodejte pleti jemný nádech barvy pomocí kosmetické tvářenky NARS; hedvábné, cenami ověnčené složení naplněné transparentními pigmenty. Lisovaná pudrová tvářenka, která přichází v různých ikonických odstínech NARS s matným i třpytivým povrchem, je schopna dodat přirozeně vypadající zářivost, která doplní všechny tóny pleti.

Mikronizovaný pudr se bez námahy roztírá po pleti, hladce se mísí pro rovnoměrně rozptýlený vzhled a rozjasnění zevnitř. 



Na první pohled se mi zdála dost výrazná, ale na pokožce je nádherná, šťavnatá a svěží.
Cena: plné balení 4,8 gr. 24,40 £ takže tahle malinká 6,1  £

LUVIA


Podpořte iluzi bezchybně vypadajících očních stínů pomocí luxusního primeru Luiva. Lehký primer pod oční stíny pomáhá rozmazat vzhled jemných linek a nabízí hedvábně hladký základ.

Ať už použijete krémové nebo práškové oční stíny, primer pomáhá zajistit dlouhotrvající barevnou návratnost s minimálním spadem. Čistý a tekutý vzorec snižuje riziko, že zanechá jakékoli těžké, koláčovité usazeniny. Kompletní s doe-foot pro bezproblémovou aplikaci.

Primer pod oční stíny. Jelikož nemám žádný a svatba se blíží, jsem za tento vděčná.
Cena: 8,9 Ł

PHILIP KINGSLEY


Zkroťte nepoddajné prameny s leskem Philip Kingsley Pure Color Frizz Fighting Gloss. Tato vlasová kúra, navržená tak, aby bojovala proti krepatění a prodlužovala zářivost barevně upravených kadeří, podporuje ultra hladkou hřívu.

Kondicionér pomáhá oživit namáhané prameny přívalem vlhkosti, pracuje na vylepšení vzhledu barvených vlasů a zároveň prodlužuje jejich životnost, což znamená, že můžete odložit cestu do salonu. Vlasová mlha, vybavená tepelně ochrannými vlastnostmi, pomáhá zvyšovat odolnost a bránit se poškození způsobenému stylingem. Tato hydratační vlasová kúra vládne krepatěním a poletováním, aby podpořila vysoký lesk, super hedvábný povrch.

Rozhodně využiji.

Cena: 27Ł za 50 ml, tohle má 20 ml takže cca 12 Ł

HOLIKA HOLIKA

Dopřejte úlevu citlivé pokožce s Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel , lehká a jemná emulze, která zanechá celé tělo hydratované.

Gelová receptura klouže po pokožce, aniž by byla lepkavá, doplňuje pokožce vlhkost, aby zklidnila zarudnutí nebo zánět a odstranila suchost. Gel je vhodný pro použití na celé tělo jako péče po opalování, gel lze použít i na vlasy pro zjemnění pramenů a zlepšení elasticity. Díky víceúčelovému složení budete zdravé a zářivé od hlavy až k patě.

Vhodné pro suchou a citlivou pokožku.

Bez parabenů, BHT, umělých barviv, minerálních olejů a živočišných produktů.

Tento produkt znám a mám ho moc ráda. Vůbec mi nevadí jeho mírně lepivá konzistence. 

Cena: 7,96Ł za 250 ml, tohle má asi 100 ml takže 3 Ł

MINE

Vylepšete přirozený jas pomocí MineTan Illuminating Rose Water Tan Mist ; luxusní postupné opálení, které podporuje déletrvající barvu a pomáhá vám vybudovat zlatavou záři.

Ultrahydratační mlha na obličej obohacená zklidňující růžovou vodou zjemňuje a pomáhá udržovat rovnováhu pH pokožky. Jednoduše naneste na čistý, suchý obličej a před aplikací péče o pleť nebo make-upu nechte několik minut zaschnout. Žádný nepříjemný pach falešného opálení.

Vůně růží je jemná, nevtíravá, krásná. Jelikož si obličej neopaluji, jsem za tento produkt vděčná. Dodá mu krásný a přirozený odstín.

Cena: 13Ł plné balení, za tento cca 3,5 Ł

ČERVENEC

Jelikož se mi někam ztratily fotku, vkládám video, které jsem točila na YT.


Obsah boxu se mi líbí. Půjde dál jediná věc a to houbička na pudr. 

Mějte krásné dny a napište mi.




2 komentáře:

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.