sobota 10. srpna 2024

CHRISTINA LAURENOVÁ: Zůstane to mezi námi

Tato kniha mi přistála v poště náhodou. Poslali mi ji omylem. Myslela jsem, že ji ani nebudu číst, ale začetla jsem se do prvních řádku a teď sepisuji článek :-)
Takže děkuji Lucce z nakladatelství Jota za tento prima omyl :-)

Interiérový design, TV show, kniha o přeměnách bytů....kdo by to neměl rád. A přesně v tomto prostředí se pohybuje Carey. Je pravou rukou Mellisy, což je ta, která přeměny bytů dělá. Spolu se svým manželem Rustym, což je ten kdo vyrábí nábytek.
Jsou to miláčci Ameriky, úspěšní, věčně zamilovaní a velmi ambiciózní.

Carey u nich pracuje od svých 16 let. Je trochu zamlklá, trochu tajemná....prostě ta v pozadí.

James je inženýr. Mladý, zklamaný a odhodlaný. Chce u Rustyho a Mellisy dokázat, že je jako inženýr dobrý. Jenže Rusty mu říká Jimmy a Mellisa ho vůbec nevnímá. Navíc je tu ta holka - Carey. Kdo to vlastně je a jakou funkci u Trippových zastává?


A teď musí Carey i James s Trippovými na turné propagovat jejich knihu. Mohlo by se to zdát jako super výlet, ale.......
Miláčci Ameriky Trippovy jsou totiž před rozvodem, nemůžou se vystát. Ale před veřejností musí hrát zamilovaný pár.

I když si James a Carey nejsou vzájemně sympatičtí musí se spolčit, aby turné dopadlo dobře. Jenže jak ukorigovat Rustyho, který si rád přihne a nenechá žádnou sukni jen tak a Mellisu jejíž záchvaty vzteku hrozí pořádným průserem?

A navíc - ono to s tím vším je malinko jinak.


Tohle je knížka, kterou si s sebou vezměte na dovolenou. Není náročná, ale ani hloupá. Je to oddechovka při které nahlédnete pod pokličku televizního pozlátka. Věřím, že mnohé láskyplné celebritky to mají doma podobně :-)
Romantická linka je tam uvěřitelná, nenásilná. A vyústění příběhu velmi zajímavé.

HODNOCENÍ




ANOTACE

Carey Douglasová pracuje pro Melissu a Rustyho Trippovy, známou guru dvojici z odvětví interiérového designu, skoro deset let. Carey pochází z farmy a u Melissy a Rustyho začala pracovat ve svých šestnácti letech. Přestože si moc nevěří, má na úspěchu značky největší podíl. Za tu dobu se jí podařilo vybudovat veleúspěšné impérium. Trippovi jsou miláčci Ameriky – mají vlastní TV show a nově také knihu, se kterou vyrážejí na turné. Ovšem má to jeden háček: oblíbený a na první pohled dokonalý pár se ve skutečnosti nemůže vystát.

James McCann nedávno dokončil vysokou a je z něj stavební inženýr. Není to ale to, co si představoval, a tak se ocitl u Trippových. A vlastně ani to není to, co by si představoval – hned na začátek se musí sbalit a jet s Trippovými a Carey na několikatýdenní turné po Státech. Přežít cestu bez šrámů se zdá být docela ambiciózní plán. Carey s Jamesem, kteří si na první dobrou nepadli do oka, spolu musejí pracovat na tom, aby se zaprvé manželé nezabili, a za druhé, aby celá ta bublina nepraskla. Postupně ale přicházejí na to, že když nebudou pracovat proti sobě, ale naopak spojí síly, dají šanci nejen značce, ale hlavně sami sobě vytvořit spolu něco nevšedního…




 

7 komentářů:

  1. Míšo, děkuji za tvé hodnocení. Na dovolenou to může být dobré čtení.
    Přeji hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Nezní to špatně a prostředí interierového designu může být zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  3. Autorka je fajn, tuto knihu jsem přímo ještě nečetla, ale mám ji v plánu.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě vždy potěší. Hezký den.